Курка в рукаві в духовці – 10 рецептів запеченої курки з покроковими фото

Приготована в рукаві для запікання курка, виходить більш соковитою і ніжною. Таке блюдо відмінно підходить для сімейних обідів, вечерь і святкових столів. Є декілька варіантів виконання: з рисом, картоплею, овочами або грибами. Використовуйте яскраву підбірку з 10-і перевірених рецептів з покроковим описом.

Курка, запечена в рукаві в духовці

Яскраве і смачне блюдо для вашого столу – курка запечена цілком. Так, птах вийде неймовірно ніжно і соковитою. При цьому порадує привабливою золотистою скоринкою. Беріть на замітку!

Інгредієнти на
6 порц.

  • Курка ½ шт.
  • Лимон ¼ шт.
  • Часник 1 головка
  • Чебрець 2 гілки
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком
  • Приправа для курки, за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати курку в рукаві в духовці? Старанно промиваємо курячу тушку і даємо їй обсохнути.
  2. Далі продукт натираємо сіллю, сумішшю перців і приправою для курки.
  3. Підготуємо зубчики часнику, часточки лимона і гілочки чебрецю.
  4. Курку викладаємо в рукав для запікання. Сюди ж відправляємо часник з лимоном і чебрецем.
  5. Зав’язуємо рукав і відправляємо заготовку на 1 годину. Оптимальна температура духовки – 180 градусів. За хвилин 15 до закінчення зазначеного запікання, розріжте рукав, і дайте курці добре підрум’янитися.
  6. Соковита і рум’яна курочка готова. Ділите її на частини і подавайте до столу!