Яловичі ребра – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Яловичі ребра – дуже смачний, поживний і яскравий продукт для вашого домашнього або святкового столу. Апетитні реберця можна подавати з соусами, соліннями, свіжими овочами та гарнірами за смаком. Для приготування яловичих ребер в домашніх умовах рекомендуємо скористатися нашою кулінарної підбіркою з десяти покрокових рецептів. Порадуйте себе і близьких!

Яловичі реберця, запечені у фользі

Яловичі реберця, запечені у фользі – це дуже соковите, яскраве за смаком і поживну страву. Таке м’ясне частування можна подавати до вечері, святкового столу. Доповнюють реберця зазвичай овочевими гарнірами, соліннями і соусами за смаком. Обов’язково беріть на замітку!

Інгредієнти на
4 порц.

  • Яловичі ребра 1 кг
  • Прованські трави 2 ст. л.
  • Часник сушений 2 ч. л.
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Яловичі ребра добре промиваємо. Відміряємо вказану кількість спецій.
  2. Підготовлені ребра добре натираємо сіллю і чорним меленим перцем.
  3. У невеликій мисці рослинна олія перемішуємо з часниковим порошком і прованськими травами.
  4. Обмазуємо підготовленої ароматною сумішшю яловича ребра.
  5. Загортаємо заготовку у фольгу і кладемо в холодильник на дві години.
  6. Далі частування запікаємо 2,5 години при температурі 200 градусів. В кінці готування розкриваємо фольгу і даємо скоринці трохи підрум’янитися.
  7. Яловичі реберця, запечені у фользі, готові. Подавайте до столу з соусом до смаку і пригощайтеся!