Биточки – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Це смачне і ніжне блюдо, яке можна подавати на всі три прийому їжі, оскільки його можна приготувати з м’яса, так і з риби, картоплі, рису, манної крупи та ін Биточки виходять поживними і добре поєднуються з будь-яким гарніром. Тому пропонуємо вам 10 варіантів приготування.

Як приготувати биточки з курячого фаршу?

До курячого фаршу додаються замочені у холодній воді сухарі, подрібнену цибулю, одне яйце, сіль і перець. Все добре перемішується, після чого формуються биточки. Далі вони обвалюються в панірувальних сухарях і обсмажують на рослинній олії.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Курячий фарш 600 гр.
  • 2 шт. Сухарі
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сухарі панірувальні 5 ст. л.
  • Масло рослинне 5 ст. л.
  • Вода 6 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль морська за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачні биточки з курячого фаршу? Для початку замочуємо сухарі з білого хліба в холодній воді, поки вони не розбухнуть. Далі віджимаємо їх і відправляємо до курячого фаршу.
  2. Ріпчаста цибуля очистити, дрібно нарізаємо ножем або натираємо на тертці і додаємо у фарш.
  3. Тепер розбиваємо туди одне яйце, додаємо сіль з чорним меленим перцем за смаком, воду і добре все перемішуємо. Потім перекладаємо фарш в целофановий пакет і відбиваємо його, кидаючи в яку-небудь ємність, протягом 5-7 хвилин. За цей час фарш повинен стати в’язким.
  4. Змочуємо руки у воді і формуємо з фаршу биточки круглої форми. Потім обвалюємо їх у панірувальних сухарях з усіх боків.
  5. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому биточки з двох боків до золотистої скоринки.
  6. Готову страву подаємо до столу до обіду або вечері з улюбленим гарніром і свіжими овочами. Приємного апетиту!