Мясне суфле в духовці – 7 рецептів суфле як у дитячому садку з покроковими фото

М’ясне суфле в духовці – це апетитне і цікаве блюдо для вашого обіду, вечері або перекусу. Таке частування виходить дуже ситним і точно нікого не залишить байдужим. Для приготутовления в домашніх умовах використовувати перевірену кулінарну збірку з семи рецептів як у дитячому садку з покроковими фотографіями.

М’ясне суфле з фаршу як у дитячому садку

М’ясне суфле з фаршу як у дитячому садку – це дуже смачне, цікаве і поживне блюдо для всієї родини. Подавайте його до обіду або в якості перекусу. Приготувати такий продукт не складе особливої праці. Для цього використовуйте простий покроковий рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Фарш м’ясний ½ кг
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Молоко коров’яче 200 мл
  • Крохмаль картопляний 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Масло вершкове 1 ч. л.
  • Сметана 100 гр.
  • Майонез столовий молочний 2 ст. л.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 150 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати м’ясне суфле в духовці? Розморожений фарш викладаємо в глибоку миску. Відокремлюємо жовтки і білки від двох яєць. Жовтки додаємо у фарш.
  2. крохмаль Розводимо в молоці. Виливаємо суміш у фарш, солимо і перчимо.
  3. Вміст перебиваємо заглибним блендером до однорідної ніжної маси.
  4. Яєчні білки збиваємо до пишної піни. Викладаємо їх у фарш, акуратно перемішуємо лопаткою знизу вгору.
  5. Промазуємо форму для запікання вершковим маслом. Якщо боїтеся, що страва пригорить, додатково посипте панірувальними сухарями форму.
  6. Викладаємо у форму заготовку з м’ясного фаршу.
  7. В окремій мисці з’єднуємо яйце, сметану і майонез. Збовтуємо до однорідності.
  8. Змащуємо сумішшю заготовку з фаршу.
  9. Посипаємо поверхню тертим сиром. Прибираємо частування в розігріту до 200 градусів духовку на 35 хвилин.
  10. М’ясне суфле з фаршу як у дитячому садку готово. Подавайте до столу і оцінюйте ніжний смак!

Дієтичне м’ясне суфле на пару

Дієтичне м’ясне суфле на пару – це справжня знахідка для тих, хто стежить за своєю фігурою і здоров’ям. Такий продукт виходить дуже ніжним, смачним і при цьому поживним. Урізноманітніть своє обіднє меню за допомогою перевіреного рецепту з нашої збірки.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 3

Склад:

  • Філе куряче – 400 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Крупа манна – 1,5 ст. л.
  • Сметана – 60 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 3 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо і обсушуємо куряче філе. Ріжемо його на шматки і кладемо в чашу блендера.

Крок 2. Перемелюємо куряче м’ясо в блендері до однорідного стану.

Крок 3. Розбиваємо в курячу масу яйця. Солимо заготовку.

Крок 4. Знову перемелюємо вміст за допомогою блендера.

Крок 5. Далі додаємо манну крупу і сметану. Продовжуємо збивати, щоб отримати ніжну та повітряну масу.

Крок 6. Розкладаємо продукт за промазанным рослинним маслом силіконових формочках. Ставимо їх в пароварку і готуємо на пару близько 20 хвилин.

Крок 7. Дієтичне м’ясне суфле на пару готово. Можна пробувати!

Домашнє м’ясне суфле з яловичини

Домашнє м’ясне суфле з яловичини виходить цікавим за смаком і неймовірно поживним. Готову страву можна подавати до обіду або вечері, доповнивши та іншими овочевими гарнірами за смаком. Для нескладного приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 1 година 40 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Яловичина – 300 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Батон білий – 1 скибочка.
  • Молоко – 2 ст. л.
  • Масло – для змазування форми.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину промиваємо, очищаємо від жилок, плівок і зайвого жиру.

Крок 2. Після відварюємо до готовності в підсоленій воді. Остуджуємо і подрібнюємо за допомогою м’ясорубки або блендера.

Крок 3. Скибочка білого хліба вимочуємо в теплому молоці, даємо йому розбухнути.

Крок 4. З’єднуємо розм’яклий батон з жовтками і м’ясної заготівлею. Вимішуємо до однорідної маси.

Крок 5. Білки збиваємо до пишної піни і акуратно вмішуємо в основну заготовку.

Крок 6. Розподіляємо заготовку по невеликих формочках, змазаним вершковим маслом. Запікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7. Домашнє м’ясне суфле з яловичини готово. Діліть на порційні шматочки і пригощайтеся!

М’ясне суфле з індички

М’ясне суфле з індички – це неймовірно смачне, апетитне і низькокалорійне блюдо для всієї родини. Подавайте його до обіду або в якості перекусу, доповнивши овочами або іншими гарнірами. Приготувати такий продукт зможе кожен. Для цього використовуйте простий покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе індички – 0,6 кг
  • Яйце – 2 шт.
  • Вершки 15% – 100 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло вершкове – 2 ст. л.
  • Морква – 1 шт.
  • Броколі/стручкова квасоля, зелений горошок – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо овочі зі списку. Очищаємо їх, промиваємо й відварюємо до напівготовності.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо філе індички. Подрібнюємо його в блендері або за допомогою м’ясорубки.

Крок 3. До фаршу додаємо відварені овочі, вершки, яєчні жовтки, сіль і спеції. Перемелюємо всі разом до однорідності.

Крок 4. Окремо збиваємо яєчні білки до пишної піни. Акуратно вмішуємо їх до фаршу.

Крок 5. Отриману масу розкладаємо по невеликих формочках для запікання.

Крок 6. Відправляємо заготовки в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.

Крок 7. М’ясне суфле з індички готово. Подавайте до столу і пригощайтеся апетитним стравою!

М’ясне суфле з курки

М’ясне суфле з курки виходить ніжним смаком і неймовірно поживним. Готове частування можна подавати до обіду або вечері, доповнивши та іншими овочевими гарнірами за смаком. Для нескладного приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 1 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Яблуко – 1 шт.
  • Корінь селери – 200 гр.
  • Масло вершкове – 1 ст. л.
  • мускатний Горіх – 1 щіпка.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Яблуко очищаємо і ріжемо його дрібними кубиками.

Крок 2. Добре промиваємо корінь селери і також нарізаємо його.

Крок 3. У сковороді розтоплюємо вершкове масло.

Крок 4. Занурюємо сюди яблуко і шматочки селери. Тушкуємо до м’якості на невеликому вогні.

Крок 5. В цей час промиваємо куряче м’ясо.

Крок 6. Подрібнюємо його в блендері і викладаємо в глибоку миску.

Крок 7. Розм’якшене яблуко з селерою також подрібнюємо в блендері і викладаємо до курячого фаршу.

Крок 8. Сюди ж розбиваємо куряче яйце.

Крок 9. Перебиваємо всі разом заглибним блендером. Доповнюємо масу сіллю і спеціями.

Крок 10. Перемішуємо до однорідності.

Крок 11. Розливаємо масу по формах. Запікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 12. М’ясне суфле з курки готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!

М’ясне суфле без яєць

М’ясне суфле без яєць – це яскрава кулінарна ідея для вашого домашнього столу. Таке блюдо можна подавати до обіду, вечері або в якості ситного перекусу. Ваші близькі не зможуть встояти перед ніжним смаком і апетитним ароматом. Обов’язково спробуйте приготувати на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Склад:

  • Філе куряче – 750 гр.
  • Хліб білий – 200 гр.
  • Молоко – 100 мл
  • Масло вершкове – 90 гр.
  • Вершки 20% – 100 мл
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Цукор – за смаком.
  • Перець білий мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку. Промите і обсушенное куряче філе розбираємо на невеликі шматочки. Кубиками ріжемо вершкове масло.

Крок 2. Курячі шматочки подрібнюємо з маслом в м’ясорубці.

Крок 3. Вимочуємо білий хліб у молоці. Його також прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 4. Фарш з розмоченим батоном доповнюємо сіллю, цукром, білим меленим перцем і вершками. Гарненько вимішуємо до однорідності і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.

Крок 5. З охолодженої маси ліпимо акуратні великі котлетки. Злегка підрум’янюємо їх у сковороді з рослинним маслом – по хвилині на кожну сторону.

Крок 6. Перекладаємо продукт на деко з пергаментом. Запікаємо до готовності при температурі 150 градусів. Приблизно на це піде 15-20 хвилин.

Крок 7. М’ясне суфле без яєць готово. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Суфле зі свинини в духовці

Суфле зі свинини в духовці – це дуже смачне, апетитне і ситне блюдо для всієї родини. Подавайте його до обіду, доповнивши свіжими овочами, соліннями або іншими гарнірами. Приготувати такий продукт не складе особливої праці. Для цього використовуйте простий покроковий рецепт з нашої збірки.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 30 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Фарш свинячий – 0,5 кг
  • Яйце – 1 шт.
  • Крупа манна – 1 ч. л.
  • Молоко – 50 мл
  • Морква – 1 шт.
  • Масло вершкове – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Моркву очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками.

Крок 2. Подрібнюємо овочі в блендері до однорідного стану.

Крок 3. Відправляємо до моркви свинячий продукт. Можна використовувати готовий фарш або прокрутити через м’ясорубку шматок свинини. Перемелюємо всі разом.

Крок 4. Викладаємо в загальну масу розм’якшений шматок вершкового масла. Перемелюємо і викладаємо вміст в глибоку миску.

Крок 5. Відправляємо сюди манну крупу.

Крок 6. Виливаємо вказану кількість молока.

Крок 7. Розбиваємо куряче яйце.

Крок 8. Солимо заготівлю і вимішуємо до однорідності.

Крок 9. Розкладаємо заготовку з невеликим силіконових формочках.

Крок 10. Запікаємо страву 30 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 11. Суфле з свинини в духовці готово. Пригощайтеся!