Свинина з овочами на сковороді – 8 рецептів з покроковими фото

Свинина з овочами на сковороді – це простий та швидкий варіант приготування м’ясної страви, в якій свинина виходить м’якою та соковитою, а овочі у будь-якому наборі є корисним та смачним гарніром. З широкої лінійки рецептів свинини з овочами у цій темі вам пропонуються найсмачніші та перевірені часом варіанти.

Смажена свинина з овочами на сковороді

Смажена свинина з овочами на сковороді буде у вас швидкою, ситною і так званою «черговою» стравою, коли дуже хочеться їсти, а часу на приготування мало. У цьому рецепті овочевим набором беремо цибулю, моркву, солодкий перець та помідори. Спочатку смажимо овочі, потім свинину. Приправи вибираємо на свій смак.

Інгредієнти:

на – 2 порції

  • Свинина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Перець болгарський – 4 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції та Приправи – за смаком
  • Олія – ​​для смаження

Процес приготування:

Свинина із овочами на сковороді готується дуже просто. Відразу підготувати, згідно з рецептом, усі інгредієнти для страви. Очистити та промити овочі. Свинину обполоскати холодною водою і просушити серветкою.

Овочі нарізати середніми шматочками. Перець подрібнити соломкою. Помідори нарізати невеликими часточками.

Півкільцями нарізати цибулину. Моркву нарізати тонкими півкухлями.

У сковороді розігріти трохи олії і спочатку обсмажити до м’якості нарізку моркви та цибулі.

Перекласти нарізку перцю з помідорами, посипати сіллю з чорним перцем і посмажити на невеликому вогні протягом 10 хвилин. Смажені овочі перекласти на тарілку.

Свинину нарізати невеликими шматочками та посипати сіллю з будь-якою приправою.

Обсмажити м’ясо на тій же сковороді, на великому вогні та до рум’яної скоринки з усіх боків. Потім налити до нього трохи води і потім під кришкою 15-20 хвилин до м’якості. Вода має повністю википіти.

Потім обсмажену свинину перекласти овочі, перемішати, зняти пробу, відкоригувати смак і через пару хвилин вогонь вимкнути.

Приготовлену смажену свинину з овочами на сковороді розкласти порційними тарілками і подати до столу в гарячому вигляді. Смачного!