Печеня зі свинини з картоплею – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Печеня – це страва з шматочків м’яса, які попередньо обсмажують до рум’яної скоринки, а потім тушкують зі спеціями і овочами. Ми підібрали 10 рецептів ситного і смачного жаркого з м’яса і картоплі. Таке блюдо цілком може нагодувати велику компанію.

Печеня зі свинини з картоплею в горщику в духовці

Спекотне – прекрасне і дуже ситне блюдо для сімейного обіду або вечері. Готувати його досить просто. А в горщиках зручно подавати печеню на стіл.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Картопля 1 кг
  • Свинина 450 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сметана 100 мл
  • Масло рослинне для смаження
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Печеня зі свинини з картоплею приготувати дуже просто. Картоплю почистіть, помийте, наріжте кубиками і обсмажте до золотистої скоринки, в кінці трохи посоліть.
  2. Цибулю і моркву дрібно наріжте. М’ясо наріжте кубиками. Спочатку трохи обсмажте цибулю, потім додайте моркву і м’ясо, посоліть і приправте, перемішайте і смажте, поки рідина не випарується.
  3. Далі додайте сметану, перемішайте і продовжуйте тушкувати до готовності м’яса.
  4. розкладіть В горщики картоплю, потім м’ясо. Влийте гарячу воду.
  5. Помістіть горщики в духовку, розігріту до 200 градусів на 40 хвилин.
  6. За закінчення зазначеного часу наше печеня готова. Запрошуйте своїх рідних і близьких до столу. Приємного апетиту!

Приємного апетиту!