Печеня зі свинини з картоплею – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачна печеня з картоплею і баклажанами

Спекотне – традиційне блюдо російської кухні. Воно дуже популярне в осінній період в момент дозрівання овочів. Велика кількість овочів в цьому м’ясній страві робить його ще більш смачним і ніжним.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Свинина – 600 гр.
  • Картопля – 700 гр.
  • Баклажани – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Часник – 3 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців – за смаком.

Процес приготування:

1. Свинину наріжте кубиками і обсмажте на рослинному маслі до золотистої скоринки. Після цього влийте воду, тушкуйте м’ясо до м’якості і випаровування рідини.

2. Овочі помийте і очистіть. Картоплю наріжте кубиками і додайте до м’яса, смажте разом 10 хвилин.

3. Цибулю наріжте кубиками.

4. Моркву наріжте тонкими кружечками.

5. Баклажани і болгарський перець наріжте кубиками середнього розміру.

6. Через 10 хвилин викладіть овочі на сковороду до м’яса і картоплі, також додайте подрібнений часник. Продовжуйте тушкувати до готовності картоплі. Наприкінці посоліть і приправте за смаком.

7. Спекотне посипте рубаною зеленню і подавайте до столу.

Приємного апетиту!