Дуже смачна печеня з картоплею і баклажанами
Спекотне – традиційне блюдо російської кухні. Воно дуже популярне в осінній період в момент дозрівання овочів. Велика кількість овочів в цьому м’ясній страві робить його ще більш смачним і ніжним.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Свинина – 600 гр.
- Картопля – 700 гр.
- Баклажани – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Часник – 3 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Суміш перців – за смаком.
Процес приготування:
1. Свинину наріжте кубиками і обсмажте на рослинному маслі до золотистої скоринки. Після цього влийте воду, тушкуйте м’ясо до м’якості і випаровування рідини.
2. Овочі помийте і очистіть. Картоплю наріжте кубиками і додайте до м’яса, смажте разом 10 хвилин.
3. Цибулю наріжте кубиками.
4. Моркву наріжте тонкими кружечками.
5. Баклажани і болгарський перець наріжте кубиками середнього розміру.
6. Через 10 хвилин викладіть овочі на сковороду до м’яса і картоплі, також додайте подрібнений часник. Продовжуйте тушкувати до готовності картоплі. Наприкінці посоліть і приправте за смаком.
7. Спекотне посипте рубаною зеленню і подавайте до столу.
Приємного апетиту!