Домашні пельмені з фаршем завжди виходять соковитими, в міру приправленими і не прісними. Секрет смачних пельменів полягає в правильному фарші. У статті зібрані 7 відмінних рецептів приготування фаршу для начинки пельменів.
Соковитий фарш для пельменів з свинини
Щоб пельмені вийшли смачними, необхідно правильно підготувати м’ясний фарш. Для начинки може підійти будь-який вид м’яса, проте свинина представляється найбільш підходящим варіантом.
Інгредієнти на
4 порц.
- Свинина-350 гр.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 4 зуб. за бажанням
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Вода 50 мл
Процес приготування:
- Фарш для пельменів легко можна приготувати в домашніх умовах. Свинину наріжте шматками середнього розміру.
- Ріпчасту цибулю очистіть і розріжте на кілька частин. Часник очистіть від лушпиння.
- прокрутіть Через м’ясорубку м’ясо, цибулю і часник. Можна повторити процедуру ще раз, щоб фарш був більш однорідним.
- Перекладіть фарш в миску, додайте сіль і спеції, перемішайте.
- Додайте у фарш холодну воду і ще раз добре вимісіть руками. Свинячий фарш для пельменів готовий, можна приступати до ліплення.
Приємного апетиту!
Самий смачний фарш для пельменів з яловичини
Для домашніх пельменів і фарш має бути власного виробництва, тоді страва вийде дуже смачним. Ми розкриємо в цьому рецепті особливості приготування соковитого, найсмачнішого яловичого фаршу.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Яловичина – 500 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 2 зуб.
- Молоко – 2-3 ст. л.
- Сіль – 2/3 ч. ложки
- Перець чорний мелений – 5 гр.
Процес приготування:
1. Яловичину наріжте великими шматками.
2. Головку ріпчастої цибулі розріжте на четвертинки. Зубчики часнику очистіть від лушпиння.
3. Пропускаємо через м’ясорубку яловичину, цибулю і часник також можна прокрутити через м’ясорубку або подрібнити блендером. Перекладіть масу в миску, додайте сіль і мелений перець, перемішайте.
4. Влийте в фарш молоко і ще раз розімніть фарш руками.
5. Фарш готовий, можна ліпити домашні пельмені.
Приємного апетиту!
Начинка для пельменів з курячого фаршу
Домашні пельмені – блюдо, яке завжди розходиться на ура. З курячого м’яса пельмені виходять ніжними, смачними і дієтичними. Тому їх можна їсти не тільки дорослим, але й дітям.
Час готування: 20 хв.
Час приготування: 20 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Філе куряче – 300 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 3-4 зуб.
- Яйце куряче – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
1. Філе наріжте невеликими шматочками.
2. Цибулю і часник очистити і крупно наріжте.
3. Прокрутіть м’ясо, цибулю і часник через м’ясорубку.
4. В отриману масу додайте сіль і мелений перець, перемішайте. Додайте у фарш куряче яйце.
. Добре вимісити фарш руками і відбийте про дно миски. Потім можна приступати до ліплення пельменів.
Приємного апетиту!
Фарш з індички для пельменів в домашніх умовах
М’ясо індички – легке, смачне і дієтичне. Воно підходить для приготування великої кількості різноманітних страв для всієї сім’ї. Хочемо поділитися з вами рецептом фаршу з індички, який можна використовувати в якості начинки для домашніх пельменів.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Філе індички – 1 кг
- Цибуля – 2 шт.
- Сіль – 8 гр.
- Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
1. М’ясо індички помийте, очистіть від плівок і сполучних тканин.
2. Наріжте м’ясо кубиками розміром 2х2 сантиметри. Приберіть м’ясо на 15-20 хвилин в морозилку, потім його легше буде прокрутити через м’ясорубку.
3. Цибулю розрізати на 4 частини.
4. Прокрутіть фарш разом з цибулею через м’ясорубку, спочатку через насадку з великими отворами, потім з дрібними. Додайте у фарш сіль і перець, перемішайте до однорідності. Потім приберіть фарш на півгодини в холодильник.
5. Через півгодини фарш буде готовий до подальшої роботи і можна приступати до ліплення пельменів.
Приємного апетиту!
Як приготувати рибний фарш для пельменів?
Оригінальні пельмені з рибним фаршем – відмінна ідея для легкої вечері. Але щоб бути впевненим у смаку страви, краще приготувати їх самостійно: замісити тісто і зробити фарш. Як приготувати рибний фарш, ви дізнаєтеся з нашого рецепта.
Час готування: 55 хв.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 2-3.
Склад:
- Філе щуки – 1 кг
- Сало свиняче – 300 гр.
- Цибуля – 2-3 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Часник – 4-5 зуб.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Розморозьте рибу, видаліть нутрощі і добре помийте.
2. Відокремте філе від кісток, цибулю і часник очистіть, картопля наріжте великими часточками, сало наріжте шматочками.
3. Прокрутіть філе щуки, цибуля, часник, сало і картоплю через м’ясорубку.
4. Додайте у фарш сіль, мелений перець і рубану зелень.
5. Фарш добре перемішайте, поставте в холодильник на 15 хвилин. Потім можна приступати до ліплення пельменів.
Приємного апетиту!
Дуже смачний фарш для пельменів з грибами
Пельмені з грибами по вигляду схожі на м’ясні, але мають свій унікальний смак і аромат, з-за якого мають велику кількість шанувальників. Причому начинка для пельменів готується досить просто.
Час готування: 25 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Фарш курячий – 400 гр.
- Гриби білі – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 2 шт.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Ріпчасту цибулю дуже дрібно наріжте. Гриби наріжте кубиками.
2. На вершковому маслі обсмажте цибулю і гриби.
3. У курячий фарш додати засмажку з цибулі і грибів, всипте сіль і мелений перець.
4. Перемішайте фарш до однорідного стану.
5. Ліпити пельмені можна відразу після приготування фаршу.
Приємного апетиту!
Фарш для пельменів з капустою
Пельмені з додаванням капусти – хороший компроміс для тих, хто дотримується класики, але і не проти поекспериментувати. До того ж капуста зробить вашу страву ще більш соковитим і смачним.
Час готування: 40 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій: 5-6.
Інгредієнти:
- Фарш – 1 кг
- Капуста білокачанна – 0,5 шт.
- Імбир мелений – 1 ч. л.
- Часник – 2 зуб.
- Соус соєвий – 2 ст. л.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
1. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.
2. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Потім обсмажте на рослинному маслі до прозорості.
3. Далі на сковороду додайте капусту і продовжуйте тушкувати овочі ще хвилин 7.
4. Часник пропустіть через прес. Додайте часник і імбир до фаршу.
5. Потім додайте в миску до фаршу, обсмажені овочі, влийте соєвий соус і все добре перемішайте.
6. Залиште фарш на півгодини в холодильнику, потім можна починати ліпити пельмені.
Приємного апетиту!