Фарш для пельменів – 7 смачних рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Домашні пельмені з фаршем завжди виходять соковитими, в міру приправленими і не прісними. Секрет смачних пельменів полягає в правильному фарші. У статті зібрані 7 відмінних рецептів приготування фаршу для начинки пельменів.

Соковитий фарш для пельменів з свинини

Щоб пельмені вийшли смачними, необхідно правильно підготувати м’ясний фарш. Для начинки може підійти будь-який вид м’яса, проте свинина представляється найбільш підходящим варіантом.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свинина-350 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 4 зуб. за бажанням
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Вода 50 мл

Процес приготування:

  1. Фарш для пельменів легко можна приготувати в домашніх умовах. Свинину наріжте шматками середнього розміру.
  2. Ріпчасту цибулю очистіть і розріжте на кілька частин. Часник очистіть від лушпиння.
  3. прокрутіть Через м’ясорубку м’ясо, цибулю і часник. Можна повторити процедуру ще раз, щоб фарш був більш однорідним.
  4. Перекладіть фарш в миску, додайте сіль і спеції, перемішайте.
  5. Додайте у фарш холодну воду і ще раз добре вимісіть руками. Свинячий фарш для пельменів готовий, можна приступати до ліплення.

Приємного апетиту!