Фарш для пельменів – 7 смачних рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Домашні пельмені з фаршем завжди виходять соковитими, в міру приправленими і не прісними. Секрет смачних пельменів полягає в правильному фарші. У статті зібрані 7 відмінних рецептів приготування фаршу для начинки пельменів.

Соковитий фарш для пельменів з свинини

Щоб пельмені вийшли смачними, необхідно правильно підготувати м’ясний фарш. Для начинки може підійти будь-який вид м’яса, проте свинина представляється найбільш підходящим варіантом.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свинина-350 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 4 зуб. за бажанням
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Вода 50 мл

Процес приготування:

  1. Фарш для пельменів легко можна приготувати в домашніх умовах. Свинину наріжте шматками середнього розміру.
  2. Ріпчасту цибулю очистіть і розріжте на кілька частин. Часник очистіть від лушпиння.
  3. прокрутіть Через м’ясорубку м’ясо, цибулю і часник. Можна повторити процедуру ще раз, щоб фарш був більш однорідним.
  4. Перекладіть фарш в миску, додайте сіль і спеції, перемішайте.
  5. Додайте у фарш холодну воду і ще раз добре вимісіть руками. Свинячий фарш для пельменів готовий, можна приступати до ліплення.

Приємного апетиту!

Самий смачний фарш для пельменів з яловичини

Для домашніх пельменів і фарш має бути власного виробництва, тоді страва вийде дуже смачним. Ми розкриємо в цьому рецепті особливості приготування соковитого, найсмачнішого яловичого фаршу.

Час готування: 25 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 2 зуб.
  • Молоко – 2-3 ст. л.
  • Сіль – 2/3 ч. ложки
  • Перець чорний мелений – 5 гр.

Процес приготування:

1. Яловичину наріжте великими шматками.

2. Головку ріпчастої цибулі розріжте на четвертинки. Зубчики часнику очистіть від лушпиння.

3. Пропускаємо через м’ясорубку яловичину, цибулю і часник також можна прокрутити через м’ясорубку або подрібнити блендером. Перекладіть масу в миску, додайте сіль і мелений перець, перемішайте.

4. Влийте в фарш молоко і ще раз розімніть фарш руками.

5. Фарш готовий, можна ліпити домашні пельмені.

Приємного апетиту!

Начинка для пельменів з курячого фаршу

Домашні пельмені – блюдо, яке завжди розходиться на ура. З курячого м’яса пельмені виходять ніжними, смачними і дієтичними. Тому їх можна їсти не тільки дорослим, але й дітям.

Час готування: 20 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 3-4 зуб.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Філе наріжте невеликими шматочками.

2. Цибулю і часник очистити і крупно наріжте.

3. Прокрутіть м’ясо, цибулю і часник через м’ясорубку.

4. В отриману масу додайте сіль і мелений перець, перемішайте. Додайте у фарш куряче яйце.

. Добре вимісити фарш руками і відбийте про дно миски. Потім можна приступати до ліплення пельменів.

Приємного апетиту!

Фарш з індички для пельменів в домашніх умовах

М’ясо індички – легке, смачне і дієтичне. Воно підходить для приготування великої кількості різноманітних страв для всієї сім’ї. Хочемо поділитися з вами рецептом фаршу з індички, який можна використовувати в якості начинки для домашніх пельменів.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Філе індички – 1 кг
  • Цибуля – 2 шт.
  • Сіль – 8 гр.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

1. М’ясо індички помийте, очистіть від плівок і сполучних тканин.

2. Наріжте м’ясо кубиками розміром 2х2 сантиметри. Приберіть м’ясо на 15-20 хвилин в морозилку, потім його легше буде прокрутити через м’ясорубку.

3. Цибулю розрізати на 4 частини.

4. Прокрутіть фарш разом з цибулею через м’ясорубку, спочатку через насадку з великими отворами, потім з дрібними. Додайте у фарш сіль і перець, перемішайте до однорідності. Потім приберіть фарш на півгодини в холодильник.

5. Через півгодини фарш буде готовий до подальшої роботи і можна приступати до ліплення пельменів.

Приємного апетиту!

Як приготувати рибний фарш для пельменів?

Оригінальні пельмені з рибним фаршем – відмінна ідея для легкої вечері. Але щоб бути впевненим у смаку страви, краще приготувати їх самостійно: замісити тісто і зробити фарш. Як приготувати рибний фарш, ви дізнаєтеся з нашого рецепта.

Час готування: 55 хв.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 2-3.

Склад:

  • Філе щуки – 1 кг
  • Сало свиняче – 300 гр.
  • Цибуля – 2-3 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Часник – 4-5 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Розморозьте рибу, видаліть нутрощі і добре помийте.

2. Відокремте філе від кісток, цибулю і часник очистіть, картопля наріжте великими часточками, сало наріжте шматочками.

3. Прокрутіть філе щуки, цибуля, часник, сало і картоплю через м’ясорубку.

4. Додайте у фарш сіль, мелений перець і рубану зелень.

5. Фарш добре перемішайте, поставте в холодильник на 15 хвилин. Потім можна приступати до ліплення пельменів.

Приємного апетиту!

Дуже смачний фарш для пельменів з грибами

Пельмені з грибами по вигляду схожі на м’ясні, але мають свій унікальний смак і аромат, з-за якого мають велику кількість шанувальників. Причому начинка для пельменів готується досить просто.

Час готування: 25 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Фарш курячий – 400 гр.
  • Гриби білі – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло – для смаження.

Процес приготування:

1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Ріпчасту цибулю дуже дрібно наріжте. Гриби наріжте кубиками.

2. На вершковому маслі обсмажте цибулю і гриби.

3. У курячий фарш додати засмажку з цибулі і грибів, всипте сіль і мелений перець.

4. Перемішайте фарш до однорідного стану.

5. Ліпити пельмені можна відразу після приготування фаршу.

Приємного апетиту!

Фарш для пельменів з капустою

Пельмені з додаванням капусти – хороший компроміс для тих, хто дотримується класики, але і не проти поекспериментувати. До того ж капуста зробить вашу страву ще більш соковитим і смачним.

Час готування: 40 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій: 5-6.

Інгредієнти:

  • Фарш – 1 кг
  • Капуста білокачанна – 0,5 шт.
  • Імбир мелений – 1 ч. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Соус соєвий – 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.

2. Цибулю наріжте тонкими півкільцями. Потім обсмажте на рослинному маслі до прозорості.

3. Далі на сковороду додайте капусту і продовжуйте тушкувати овочі ще хвилин 7.

4. Часник пропустіть через прес. Додайте часник і імбир до фаршу.

5. Потім додайте в миску до фаршу, обсмажені овочі, влийте соєвий соус і все добре перемішайте.

6. Залиште фарш на півгодини в холодильнику, потім можна починати ліпити пельмені.

Приємного апетиту!