Смажена свинина з цибулею на сковороді – 8 смачних рецептів з покроковими фото

свинини Смажена з цибулею на сковороді – це просте і смачне блюдо, яке точно різноманітить ваше домашнє меню. Подавайте м’ясні страви до обіду, вечері або святкового столу. Для приготування рекомендуємо використовувати перевірену кулінарну збірку з восьми смачних рецептів з покроковими фотографіями.

Смажена свинина шматочками з цибулею на сковороді

Смажена свинина шматочками з цибулею на сковороді порадує вас яскравим смаком, поживними властивостями і гарним зовнішнім виглядом. Таке блюдо стане відмінним рішенням для вашого сімейного обіду або вечері. Для приготування беріть на замітку наш покроковий рецепт перевірений.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Свинина ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Смажена свинина з цибулею на сковороді готується швидко і просто. Промиваємо і обсушуємо свинину. Потім м’ясо обробляємо на порційні шматочки.
  2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Кладемо сюди підготовлені шматочки свинини.
  3. Обсмажуємо до рум’янцю з усіх боків, солимо і доповнюємо спеціями за смаком.
  4. Очищаємо цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями.
  5. Відправляємо цибулю в сковороду до м’яса.
  6. Обсмажуємо все разом до м’якості цибулі.
  7. Смажена свинина шматочками з цибулею на сковороді готова. Подавайте до столу, прикрасивши зеленню!

Свинина з цибулею та морквою на сковороді

Свинина з цибулею та морквою на сковороді відмінно різноманітить ваше звичне меню, а також порадує нескладним кулінарним процесом. Для швидкого приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями. Порадуйте себе і близьких апетитним частуванням!

Час готування – 1 годину

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Морква – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка мелена – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода кип’ячена – 200 мл
  • Зелень для подачі.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти зі списку.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо свинину, потім ріжемо на порційні шматочки.

Крок 3. Четвертинками ріжемо ріпчасту цибулю, моркву розбираємо на брусочки.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Смажимо на ньому свинину близько 5-7 хвилин.

Крок 5. Викладаємо до м’яса цибулю і моркву. Перемішуємо і смажимо ще 5 хвилин.

Крок 6. Вливаємо кип’ячену воду. Зменшуємо вогонь і продовжуємо готувати під кришкою близько 40 хвилин.

Крок 7. За 5 хвилин до готовності додаємо сіль і спеції і посипаємо зеленню.

Крок 8. Свинина з цибулею та морквою на сковороді готова. Можна подавати до столу!

М’ясо свинини з цибулею і томатною підливою на сковороді

М’ясо свинини з цибулею і томатною підливою на сковороді порадує своїм цікавим смаком і соковитістю. Апетитне частування можна подавати до столу з картопляним пюре та іншими гарнірами за вашим смаком. Ваші близькі не зможуть встояти. Спробуйте приготувати на нашу покрокового рецептом!

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Перець болгарський – 300 гр.
  • томатна Паста – 3 ст. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Вода – 200 мл
  • Вершки 10% – 150 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Петрушка – для подачі.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка мелена – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо і обсушуємо м’ясо свинини, потім ріжемо на порційні шматочки.

Крок 2. Ріжемо цибулю тонкими півкільцями, дрібно рубаємо ножем часник.

Крок 3. Очищаємо болгарський перець від насіння і ріжемо його невеликими кубиками.

Крок 4. Обсмажуємо цибулю з часником на олії до рум’янцю.

Крок 5. Додаємо сюди болгарський перець і викладаємо свинину. Перемішуємо і готуємо ще близько 10 хвилин. Масу викладаємо в томатну пасту. Зменшуємо вогонь і готуємо ще 5 хвилин.

Крок 6. Вливаємо воду і вершки. Солимо і доповнюємо спеціями. Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності підливи близько 30 хвилин.

Крок 7. М’ясо свинини з цибулею і томатною підливою на сковороді готово. Подавайте до столу з вашим улюбленим гарніром і зеленню!

Піджарка зі свинини з цибулею

Піджарка зі свинини з цибулею порадує своїм яскравим смаком і соковитістю. Таке апетитне частування можна подавати до столу з будь-якими гарнірами за смаком. Ваші близькі оцінять простий і смачний кулінарний варіант. Обов’язково спробуйте приготувати на нашу покрокового рецептом!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Порошок імбиру – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Трави прованські – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти. Свинину відразу промиваємо та нарізаємо на порційні шматочки.

Крок 2. Очищаємо цибулю й ріжемо його тонкими півкільцями або четвертинками.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди свинину.

Крок 4. Обсмажуємо до появи рум’янцю.

Крок 5. Доповнюємо свинину нарізаною цибулею. Зменшуємо вогонь до середнього.

Крок 6. Продовжуємо готувати до м’якості цибулі.

Крок 7. Посипаємо заготівлю сіллю, меленим імбиром, чорним меленим перцем і прованськими травами.

Крок 8. Перемішуємо і смажимо до готовності м’яса близько 20-25 хвилин.

Крок 9. Піджарка зі свинини з цибулею готова. Можна пробувати чи подавати до столу з гарніром.

Свинина з цибулею і грибами на сковорідці

Свинина з цибулею і грибами на сковорідці – відмінне кулінарне рішення для вашого домашнього столу. Урізноманітніть звичне меню разом з нашим перевіреним покроковим рецептом. Готову страву порадує поживними властивостями, яскравим смаком і гарним зовнішнім виглядом.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • М’якоть свинини – 0,5 кг
  • Гриби – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 200 гр.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Масло рослинне/топлене масло – 2 ст. л./30 гр.
  • Вино біле напівсухе/яблучний сік – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка солодка мелена – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо підходящий шматок свинини. Промиваємо й обсушуємо паперовим рушником.

Крок 2. Нарізаємо порційними шматочками м’ясо. Солимо, перчимо і поливаємо рослинним маслом. Перемішуємо.

Крок 3. Подрібнюємо цибулю і часник. Якщо використовуєте лісові гриби, то попередньо їх відварюємо і ріжемо на невеликі частини.

Крок 4. Близько 5 хвилин обсмажуємо гриби до рум’янцю і викладаємо їх на тарілку.

Крок 5. Викладаємо в сковороду м’ясо. Посипаємо цибулею і часником і смажимо на великому вогні пару хвилин.

Крок 6. Доповнюємо м’ясо грибами, паприкою і вливаємо вино або яблучний сік. Перемішуємо і готуємо під кришкою близько 10-15 хвилин.

Крок 7. Свинина з цибулею і грибами на сковорідці готова. Пригощайтеся!

Смажена свинина з цибулею та картоплею

Смажена свинина з цибулею та картоплею – це відмінне кулінарне рішення для вашого обіду або вечері. Приготувати таку страву зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Урізноманітніть домашнє меню.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Свинина – 200 гр.
  • Картопля – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину ріжемо на невеликі порційні шматки.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди м’ясо і обсмажуємо до рум’яної скоринки. Солимо і перчимо.

Крок 3. Додаємо до м’яса півкільця цибулі. Перемішуємо і смажимо до розм’якшення овочів.

Крок 4. Очищаємо картоплю і ріжемо на невеликі шматочки. Вкладаємо інгредієнт в сковороду.

Крок 5. Смажимо близько 5 хвилин, знову солимо і перчимо.

Крок 6. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності картоплі. В кінці додаємо подрібнену зелень.

Крок 7. Смажена свинина з цибулею та картоплею готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Свинина з цибулею та сметаною на сковороді

Свинина з цибулею та сметаною на сковороді нікого не залишить байдужим. Таке смачне і поживне блюдо стане відмінним рішенням для сімейного обіду або вечері. Для приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • М’якоть свинини – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сметана – 400 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Кріп – за смаком.
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Розмарин – 1 ч. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Вода – 0,5 склянки

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Свинину ріжемо невеликими шматочками.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з вершковим маслом.

Крок 4. Викладаємо сюди м’ясо з подрібненою цибулею. Солимо і перчимо за смаком.

Крок 5. Вливаємо до м’яса воду, додаємо сметану, подрібнений кріп і розмарин. Перемішуємо і готуємо близько 10-15 хвилин.

Крок 6. Всипаємо в масу борошно, перемішуємо і тушкуємо пару хвилин до загустіння соусу.

Крок 7. Смажена свинина з цибулею і сметаною готова. Подавайте до столу, доповнивши свіжим ароматним кропом.

Шашлик зі свинини з цибулею на сковороді

Шашлик зі свинини з цибулею на сковороді виходить дуже смачним і апетитним. Його можна подавати до столу з улюбленими соусами і гарнірами. Щоб частування точно вийшло, використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.

Час готування – 4 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе свинини – 0,6 кг
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Лимон – 0,5 шт.
  • Оцет – 3 ст. л.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо філе свинини і ріжемо на порційні шматочки.

Крок 2. Очищаємо цибулю й ріжемо тонкими кільцями. Можна півкільцями.

Крок 3. У глибокій мисці з’єднуємо м’ясо з цибулею. Поливаємо лимонним соком і оцтом, солимо і доповнюємо спеціями. Перемішуємо і знімаємо маринуватися в холодильник на 3 години.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з оливковою олією.

Крок 5. Викладаємо сюди м’ясо з цибулею. Спершу смажимо на великому вогні до рум’яної скоринки.

Крок 6. Потім зменшуємо вогонь і готуємо ще близько 30 хвилин.

Крок 7. Шашлик зі свинини з цибулею на сковороді готовий. Можна пробувати!