Курячі сердечка на мангалі – 5 рецептів шашлику з сердечок з покроковими фото

Шашлик – нетрадиційний вибір способу приготування курячих сердечок. На вогні вони виходять з хрусткою скоринкою і ніжні, соковиті всередині. Характерний смак субпродукту в поєднанні з різними маринадами здатний здивувати багатьох. Готуйте, пробуйте – вони вам точно сподобаються.

Смачний шашлик з курячих сердечок на шампурах

Основні відмінності в рецептах – це соуси і маринади, в яких замочуються субпродукти. Спробуйте простий маринад з класичними інгредієнтами: томатна паста, сметана та цибуля. Сметана надає додаткову м’якість і вершковий смак сердечком.

Інгредієнти на
6 порц.

  • серце Куряче 1.5 кг
  • Сметана 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Гірчиця 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 3 щіпки
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком

Процес приготування:

  1. Як смачно приготувати шашлик з курячих сердечок на мангалі? Сердечка для початку ретельно промийте і просушіть на серветці. Видалити жирні частини і судини, а також згустки крові, які надають продукту не дуже приємний присмак. Всі сердечка помістіть в глибоку миску.
  2. Далі на підготовлені сердечка зверху засипте всі сухі інгредієнти для маринаду: сіль, перець, спеції для шашлику.
  3. Почистіть і поріжте цибулю півкільцями. Цибулю зверху розподіліть на сердечка в спеціях.
  4. Далі потрібно покласти всі залишилися інгредієнти: сметану, томатну пасту і гірчицю.
  5. Ретельно перемішайте сердечка з маринадом. Закрийте кришкою або плівкою. У такому вигляді дайте їм постояти мінімум 3 години.
  6. Тепер пора нанизувати сердечка на шампури. Шампури краще брати тонкі.
  7. Розташуйте шампури з сердечками на підготовленому до смаження мангалі. Сердечка на вогні готуються швидко, тому їх потрібно частіше обертати. Через 10-15 хвилин шашлик готовий! Приємного апетиту!