Свинина по-французьки з картоплею та сиром у духовці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею та сиром у духовці – це просте та смачне кулінарне рішення для вашого домашнього чи святкового столу. Частування порадує неймовірною соковитістю та поживними властивостями. Для приготування використовуйте перевірену добірку з п’яти рецептів з покроковими фотографіями.

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею, сиром та помідорами в духовці

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею, сиром та помідорами в духовці – це неймовірно смачне, апетитне та соковите частування для домашнього чи святкового столу. Такий продукт яскраво урізноманітнює ваше меню. Приготуйте його за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Свинина – 400 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 250 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія – ​​для змащування форми

Процес приготування:

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею та сиром у духовці готується дуже просто. Очищаємо картоплю і натираємо її на великій тертці. Отриману масу заливаємо холодною підсоленою водою.

Через 10 хвилин відкидаємо картоплю на друшляк і обсушуємо її.

На промазане рослинним маслом лист викладаємо відбиті скибочки свинини. Посипаємо їх сіллю та чорним меленим перцем.

На м’ясо викладаємо тонкі півкільця цибулі. Знову додаємо трохи солі та перцю.

Далі викладаємо тонкий шар із картоплі, солимо та перчимо.

По всьому периметру розкладаємо половинки помідорів. Злегка солимо і посипаємо щіпкою цукру.

Добре змащуємо все майонезом і закриваємо тертим сиром. Далі відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 1:00.

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею, сиром та помідорами в духовці готове. Подавайте до столу!

Класична свинина по-французьки з картоплею та грибами у духовці

Класична свинина по-французьки з картоплею та грибами в духовці виходить неймовірно ніжною та соковитою. Така страва точно нікого не залишить байдужою. Його можна подавати до обіду, вечері чи святкового столу. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 350 гр.
  • Картопля – 400 гр.
  • Гриби печериці – 150 гр.
  • Цибуля ріпчаста велика – 1 шт.
  • Помідори – 200 гр.
  • Вершки – 150 гр.
  • Часник гранульований – 5 гр.
  • Паприка мелена – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Олія – ​​для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину поділяємо на порційні шматочки однакової товщини. Кожен шматок відбиваємо кухонним молоточком, потім солимо і перчимо.

Крок 2. Форму для запікання промазуємо олією і викладаємо сюди свинину. Добре промазуємо сметаною і посипаємо гранульованим часником.

Крок 3. Викладаємо сюди половину цибулини, посипаємо паприкою.

Крок 4. Промиті печериці ріжемо тонкими пластинками. Викладаємо їх на м’ясо із цибулею.

Крок 5. Далі йде шар із половинок помідора. Додаємо сіль та перець.

Крок 6. Очищену та промиту картоплю ріжемо пластинками. Викладаємо у форму із вмістом.

Крок 7. Поливаємо все це сметаною, посипаємо гранульованим часником та спеціями. Прикриваємо фольгою та відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин.

Крок 8. Через вказаний час прибираємо фольгу та посипаємо частування тертим сиром. Відправляємо до духовки ще на 10 хвилин.

Крок 9. Класична свинина по-французьки з картоплею та грибами у духовці готова. Подавайте частування до столу!

Свинина по-французьки з картоплею, сиром та цибулею в духовці

Свинина по-французьки з картоплею, сиром та цибулею в духовці порадує вас яскравим смаком, апетитною подачею та поживними властивостями. Таку страву кожен зможе приготувати у домашніх умовах. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт із фотографіями з нашої добірки.

Час приготування – 1 година 50 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Свинина – 300 гр.
  • Картопля – 1 кг.
  • Цибуля ріпчаста велика – 2 шт.
  • Майонез – 200 гр.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Спеції – до смаку.
  • Рослинна олія – для змащування дека.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо свинину та ріжемо її на шматочки однакової товщини.

Крок 2. Кожен шматочок трохи відбиваємо кухонним молоточком, солимо і перчимо.

Крок 3. Півкільця цибулі викладаємо рівним шаром на лист з олією.

Крок 4. Сюди ж викладаємо шматочки м’яса.

Крок 5. Промазуємо все це майонезом.

Крок 6. Очищаємо картоплю та промиваємо її під водою.

Крок 7. Ріжемо картоплю тонкими кружальцями і викладаємо на м’ясо. Знову поливаємо майонезом.

Крок 8. Відправляємо частування в розігріту до 180 ° духовку на 1 годину 15 хвилин. Після закінчення зазначеного часу посипаємо страву тертим сиром.

Крок 9. Запікаємо ще 15 хвилин, поки сир не підрум’яниться.

Крок 10. Свинина по-французьки з картоплею, сиром та цибулею в духовці готова. Частуйтесь!

Свинина по-французьки з картоплею та майонезом

Свинина по-французьки з картоплею та майонезом виходить неймовірно смачною та апетитною. Така страва урізноманітнить ваше звичне меню. Його можна подавати до обіду чи вечері разом із улюбленими гарнірами. Обов’язково беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Час готування – 1 година 30 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,6 кг.
  • Картопля – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Майонез – 60 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія – ​​для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю чистимо, промиваємо і ріжемо тонкими кружальцями. Викладаємо з них рівний шар у формі для запікання, промащеною олією. Солимо і перчимо овоч за смаком.

Крок 2. Сюди ж викладаємо півкільця цибулі.

Крок 3. Обробляємо свинину на скибочки та викладаємо на овочі. Солимо і перчимо.

Крок 4. Добре промазуємо все майонезом.

Крок 5. Далі посипаємо сиром, натертим на дрібній тертці.

Крок 6. Відправляємо страву в розігріту духовку до 200° на 1 годину.

Крок 7. Свинина по-французьки з картоплею та майонезом готова. Подавайте апетитну страву до столу!

М’ясо по-французьки з картоплею у фользі

М’ясо по-французьки з картоплею у фользі – це простий та смачний кулінарний варіант, для вашого домашнього столу чи свята. Перед такою стравою точно ніхто не зможе встояти. Обов’язково спробуйте приготувати за нашим перевіреним покроковим рецептом з фотографіями.

Час готування – 1 година 10 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Свинина – 0,5 кг.
  • Картопля – 0,5 кг.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Ананас консервований – 250 грн.
  • Майонез – 70 гр.
  • Часник – 4 зубчики.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти за списком.

Крок 2. Очищаємо картоплю від шкірки і промиваємо під водою, потім обробляють на тонкі кружечки.

Крок 3. Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Також надаємо із зубчиками часнику.

Крок 4. У глибокій мисці перемішуємо часник із майонезом.

Крок 5. Свинину обробляємо на шматочки однакової товщини та відбиваємо кухонним молоточком.

Крок 6. З фольги вирізаємо чотири квадрати на чотири порційні шматочки. На кожну квадрат фольги кладемо шар із картоплі. Посипаємо дрібкою солі.

Крок 7. На картоплю кладемо шматочок м’яса, посипаємо сіллю та спеціями.

Крок 8. Промазуємо м’ясо соусом із майонезу та часнику.

Крок 9. Далі сюди кладемо тонкі кільця ананаса.

Крок 10. Кожну заготовку щільно обертаю фольгою.

Крок 11. Перекладаємо це все на лист і відправляємо в розігріту до 180° духовку на 35 хвилин.

Крок 12. Через вказаний час акуратно розгортаємо фольгу і посипаємо частування тертим сиром.

Крок 13. Запікаємо страву за такої ж температури ще 10 хвилин.

Крок 14. М’ясо по-французьки з картоплею у фользі готове. Подавайте до столу та пригощайтеся!