Свинина по-французьки з картоплею та сиром у духовці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею та сиром у духовці – це просте та смачне кулінарне рішення для вашого домашнього чи святкового столу. Частування порадує неймовірною соковитістю та поживними властивостями. Для приготування використовуйте перевірену добірку з п’яти рецептів з покроковими фотографіями.

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею, сиром та помідорами в духовці

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею, сиром та помідорами в духовці – це неймовірно смачне, апетитне та соковите частування для домашнього чи святкового столу. Такий продукт яскраво урізноманітнює ваше меню. Приготуйте його за нашим перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.

Інгредієнти:

на – 4 порції

  • Свинина – 400 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) – 250 гр.
  • Майонез – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Цукор-пісок – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія – ​​для змащування форми

Процес приготування:

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею та сиром у духовці готується дуже просто. Очищаємо картоплю і натираємо її на великій тертці. Отриману масу заливаємо холодною підсоленою водою.

Через 10 хвилин відкидаємо картоплю на друшляк і обсушуємо її.

На промазане рослинним маслом лист викладаємо відбиті скибочки свинини. Посипаємо їх сіллю та чорним меленим перцем.

На м’ясо викладаємо тонкі півкільця цибулі. Знову додаємо трохи солі та перцю.

Далі викладаємо тонкий шар із картоплі, солимо та перчимо.

По всьому периметру розкладаємо половинки помідорів. Злегка солимо і посипаємо щіпкою цукру.

Добре змащуємо все майонезом і закриваємо тертим сиром. Далі відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 1:00.

М’ясо по-французьки зі свинини з картоплею, сиром та помідорами в духовці готове. Подавайте до столу!