Курка в соусі теріякі – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Додайте в домашнє меню нотки азіатської кухні. Приготуйте соковиту і пікантну курку в соусі теріякі. Яскраве блюдо відмінно різноманітить як святковий стіл, так і звичайний сімейний обід. Частування порадує ароматом і оригінальним смаком. Беріть на замітку 8 кулінарних ідей з покроковим описом.

Курка ВОК з овочами в соусі теріякі на сковороді

Яскраву курку ВОК з овочами можна приготувати на домашній кухні в сковороді. Особливу пікантність блюду додасть насичений соус теріякі. Оцініть рецепт для обіду або вечері на дві персони.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Локшина удон 200 гр.
  • Куряче філе 200 гр.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський ½ шт.
  • Соус Теріякі 3 ст. л.
  • Петрушка за смаком
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Кунжут за смаком
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як приготувати курку в соусі теріякі в домашніх умовах? Тонкими півкільцями розбираємо цибуля, морква – невеликою соломкою. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі в сковороді ” вок ” чи звичайної.
  2. Далі додаємо дрібні кубики курячого філе і тонко порізаний болгарський перець. Смажимо вміст на великому вогні до готовності м’яса.
  3. Локшину варимо в підсоленій воді з лавровим листком і петрушкою за смаком. Після відкидаємо продукт на друшляк.
  4. Викладаємо готову локшину в піджарку на сковороді. Поливаємо вміст соусом терияке, розмішуємо і тримаємо на плиті ще 1-2 хвилини.
  5. Готову курку ВОК з овочами і соусом можна обсипати кунжутом, а після розкласти по тарілках і подавати до столу.