Котлети з щуки – 10 ну дуже смачних рецептів з покроковими фото

Котлети з щуки – це одні з найбільш смачних рибних котлет, які тільки можна приготувати в домашніх умовах. Для соковитості, в цю страву багато додають вершкове масло або маленькі брусочки сала, таким чином, рибне блюдо виходить неймовірно ніжним і ідеально поєднується з найрізноманітнішими неважкими гарнірами.

Рибні котлети з щуки на сковороді

Лише раз, приготувавши такі ніжні всередині і хрусткі зовні котлетки, ви будете повертатися до цього рецепту знову і знову. Бо як філе щуки, приготоване таким чином, сподобається навіть дітям, які не особливо люблять рибу.

Інгредієнти на
10 порц.

  • Щука філе 1 кг
  • Батон нарізний 5 шматочків.
  • Сухарі панірувальні 150 гр.
  • Молоко коров’яче 100 мл
  • Масло рослинне 5 ст. л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Приправи за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати ну дуже смачні котлети з щуки? Готування починаємо з перекрутки рибного філе та очищеного лука через саму дрібну решітку м’ясорубки.
  2. У посуді з високими бортиками замочуємо скибочки батона в молоці.
  3. До щуки додаємо злегка віджатий батон і вбиваємо яйця.
  4. Присаливаем фарш, додаємо спеції і ретельно перемішуємо.
  5. Формуємо невеликі котлети і обвалюємо кожну заготовку в панірувальних сухарях. За бажанням, в середину кожної котлети можна покласти начинку зі шматочка сала, часнику або зелені.
  6. У сковороді розігріваємо рослинне масло і викладаємо запаніровані котлетки і смажимо з двох боків до утворення золотистої скоринки. Приємного апетиту!