зрази Мясні – 8 рецептів приготування з покроковими фото

зрази М’ясні – це котлети з начинкою. По суті це вже самодостатня страва, яка не вимагає ніяких гарнірів. Блюдо завжди виходить соковитим і смачним. Ми зібрали у статті 8 найбільш цікавих рецептів м’ясних зраз.

М’ясні зрази з яйцем на сковороді

Зрази – це різновид котлет. Краще всього готувати їх з мішаного фаршу, тоді при обсмажуванні на сковороді вони виходять не дуже жирними.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Фарш м’ясний 500 гр.
  • Батон 3 шматка
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Часник 1 зуб.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Масло рослинне для смаження
  • Для начинки:
  • Цибуля зелена 200 гр.
  • Яйце варене 2 шт.

Процес приготування:

  1. Як приготувати м’ясні зрази? Цибуля помийте і дрібно наріжте. Яйця наріжте дрібними кубиками. Змішайте цибулю і яйця.
  2. Булку замочити у воді, після цього розімніть її руками, змішайте з фаршем і курячим яйцем. Також у фарш додайте подрібнену ріпчасту цибулю і часник.
  3. Зробіть з фаршу круглу коржик, на її середину покладіть трохи начинки, скрутіть краю м’ясної коржі до центру і защепніть їх.
  4. Аналогічно сформуйте інші зрази.
  5. На сковороду влийте рослинне масло, обсмажте зрази на середньому вогні з обох сторін.
  6. Подавайте зрази з яєчною начинкою в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!