Крильця в медово-соєвому соусі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Крильця в медово-соєвому соусі — це ароматне, ніжне і дуже смачне блюдо. Подавайте їх у якості ситної гарячої закуски або як повноцінне м’ясна страва до обіду, вечері. Приготувати такі крильця зовсім не складно. Для цього використовуйте перевірені прості рецепти з покроковим описом процесу.

Курячі крильця медово-соєвому соусі на сковороді

Соковиті, апетитні курячі крильця в ароматному медово-соєвому соусі просто і легко приготувати на сковороді. Блюдо виходить дуже ситним, смачним і поживним. Його можна подати з гарніром і овочевим салатом. Це кращий обід для всієї родини!

Час приготування: 35 хв.

Час приготування: 20 хв.

Порції: 4

Інгредієнти на
4 порц.

  • Курячі крильця 500 гр.
  • Соус соєвий 3 ст. л.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Мед 2 ст. л.
  • Часник 2 зуб.
  • Лимон ½ шт.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Перець червоний мелений ½ ч. л.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як приготувати курячі крильця в медово-соєвому соусі? Крильця промиваємо, даємо їм обсохнути і розрізаємо на дві половинки по суглобу.
  2. Мед розтоплюємо на водяній бані, щоб він був досить рідким і добре змішувався з іншими продуктами.
  3. Часник чистимо від луски і дрібно кришимо ножем.
  4. Лимон миємо й розрізаємо на дві частини. Видавлюємо сік з половинки лимона.
  5. Змішуємо в невеликій ємності соєвий соус, томатну пасту, мед, часник, лимонний сік, а також сіль і червоний мелений перець.
  6. Сковороду досить рясно змащуємо рослинним маслом, розігріваємо його на помірному вогні і викладаємо курячі крильця. Потім кладемо готовий соус і перемішуємо крильця, щоб вони повністю були покриті соусом. Смажимо під кришкою на помірному вогні 20-25 хв. до золотистої скоринки.

Приємного апетиту!