Кабачки на мангалі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Кабачки на мангалі — це одне з найпростіших і бюджетних страв, які можна приготувати на пікніку. Овочі, приготовані на мангалі, відмінно доповнюють рибу і шашлики. Кабачок є універсальним овочем, страви з нього можна подати в якості основних або гарніру. У статті зібрані 8 вдалих рецептів запікання кабачків на мангалі.

Як приготувати смачні кабачки гриль на мангалі на решітці?

Запечені на вугіллі кабачки виглядають дуже апетитно і красиво.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Кабачок 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Суміш перців за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати кабачки на мангалі? Овочі помийте і наріжте смужками шириною 1 см, посоліть з двох сторін.
  2. Часник очистіть і наріжте невеликими кубиками. На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник до легкого золотистого кольору.
  3. Ароматну масу з оливкового масла і часнику перекладіть в миску і трохи остудіть.
  4. Кабачки змастіть ароматним маслом з двох сторін і викладіть на решітку.
  5. Готуйте кабачки на гарячому вугіллі до м’якості, періодично перевертайте їх. Подавайте запечені кабачки в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!