Крем для бісквітного торта – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Крем для бісквітного торта – простий у виконанні, смачний і ніжний продукт. З його допомогою ваш домашній десерт вийде не тільки неймовірно апетитною, але і привабливим. Беріть на замітку кращі рецепти для приготування крему в нашій кулінарній добірці. З покроковим описом справляться навіть новачки в кондитерській справі.

Сирний крем для бісквітного торта в домашніх умовах

Оригінальний, ніжний і не надто солодкий крем виходить з м’якого сиру. Продукт підходить для обмазування бісквітних тортів. Він добре просочує блюдо і дає приємний смак і аромат.

Інгредієнти на
0.75 кг.

  • Сир 200 гр. (м’якого)
  • Сметана 25% 400 гр.
  • Цукор-пісок 150 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати крем для бісквітного торта в домашніх умовах? Спочатку в глибокій посуді збиваємо холодну сметану. Робимо це приблизно 1-2 хвилини.
  2. Додаємо в сметану, цукор і продовжуємо збивати. Тепер вже працюємо до повного розчинення сухого інгредієнта.
  3. Викладаємо в сметанную масу м’який сир і збиваємо на помірній швидкості 5-7 хвилин. Вміст повинно вийти однорідним і повітряним.
  4. Сирний крем для бісквіта готовий. Можна відразу його використовувати або покласти на годину в холодильник під кришку.

Простий і швидкий рецепт сметанного крему для бісквітного торта

Ніжний сметанний крем добре просочує бісквіт. Також кондитерська заготівля виходить в міру солодким, не надто жирною і калорійною. Спробуйте приготувати універсальне ласощі по простому рецептом в домашніх умовах.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 450 гр.

Склад:

  • Сметана 25% – 400 гр.
  • Цукрова пудра – 4 ст. л.
  • Ванілін – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. У глибокій мисці з’єднуємо цукрову пудру і ванілін. Розмішуємо суху суміш.

2. Посуд, в якій будемо готувати крем, а також віночки міксера, слід заздалегідь покласти в холодильник. Бажано, щоб вони були крижаними.

3. Виливаємо холодну сметану у підготовлену каструлю.

4. Починаємо збивати сметану. Поступово підсипаємо суху суміш.

5. Збиваємо до отримання густої маси. Визначити готовність можна за появи піків.

6. Готовий крем можна зберігати в холодильнику до моменту його використання.

Як приготувати заварний крем для бісквітного торта

Ніжний заварний крем ідеально підходить для домашньої випічки. Особливо продукт добре поєднується з бісквітним тортом, роблячи його більш соковитим і м’якше. Приготувати солодку заготовку для ваших десертів легко і просто.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Яйце – 1 шт.
  • Молоко – 450 мл
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Борошно – 100 гр.
  • Цукор – 180 гр.

Процес приготування:

1. Просіваємо борошно і прогріваємо її на сковороді до 1 хвилини.

2. В окремій глибокої посуді змішуємо яйця з цукром і розтопленим вершковим маслом. Збиваємо продукти до однорідності, в кінці вмішуємо прогріту борошно.

3. Вливаємо в збиту масу молоко. Ставимо вміст на плиту, доводимо до кипіння і після варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Постійно перемішуємо.

4. Готовий густий заварний крем оставляемся остуджуватися до кімнатної температури. Після чого продукт можна використовувати в подальшому приготуванні торта.

Покроковий рецепт крему для бісквітного торта зі згущеним молоком

Солодкий на смак і легкий по текстурі крем із згущеним молоком простий і швидкий у приготуванні. Продукт добре просочує бісквіт, тому він ідеально підходить для домашніх тортів.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Молоко згущене – 200 гр.
  • Сметана – 200 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. Холодну сметану викладаємо в суху глибоку тарілку. Збиваємо міксером 1-2 хвилини.

2. Вливаємо в сметану, згущене молоко, розмішуємо і продовжуємо працювати міксером ще близько 5 хвилин. Маса повинна стати більш повітряної і збільшитися в об’ємі.

3. Додаємо в крем розтануло масло і ще збиваємо вміст 1-2 хвилини.

4. Коли крем стане більш густим, то це говорить про його готовність. Продукт можна відразу використовувати в кулінарних цілях.

Дуже смачний вершковий крем для бісквітного торта

Вершкові креми одні з самих простих у приготуванні, але також вони одні з найсмачніших і ніжних ласощів. Така заготівля ідеально доповнить домашній бісквітний торт. Десерт стане тільки оригінальніше і більш насиченим за смаком.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 7 хв

Порцій – 350 гр.

Склад:

  • Вершки 33% — 200 гр.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Ванілін – 1 щіпка.

Процес приготування:

1. Для приготування вершкового крему необхідно заздалегідь охолодити весь посуд, яку будемо використовувати. Вершки також використовуємо охолоджені. Їх наливаємо в глибоку миску і збиваємо близько 1-3 хвилин.

2. Жирні вершки вже трохи загустеют. Тепер до них просіваємо цукрову пудру, додаємо трохи ваніліну і знову починаємо збивати. На цей раз збільшуємо час до 4-5 хвилин, поки не отримаємо густий продукт з піками.

3. Крем виходить дуже повітряним і ніжним. Його можна відразу наносити на бісквіт або ж покласти на зберігання в холодильник.

Йогуртовий крем для бісквітного торта

Якщо хочете зробити ваш бісквітний торт більш легким і не дуже солодким смаком, то приготуйте для нього йогуртовий крем. Заготівля відмінно просочить випічку і додасть їй приємний аромат.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 700 гр.

Склад:

  • Йогурт – 500 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Желатин – 20 гр.
  • Вода – 80 мл
  • Вершки 33% — 2 ст. л.

Процес приготування:

1. У глибокій ємності з’єднуємо йогурт із цукром. Збиваємо міксером до розчинення сухого інгредієнта.

2. В окремому посуді желатин заливаємо водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння і відразу ж знімаємо.

3. Даємо желатину охолонути, потім вливаємо його в йогурт разом з холодними вершками. Продовжуємо збивати до отримання пишної маси. Приблизно, 5-7 хвилин.

4. Готовий йогуртовий крем можна відразу використовувати або відправити на зберігання в холодильник в герметичній посуді.

Простий і смачний рецепт шоколадного крему для бісквітного торта

Простий шоколадний крем для бісквітного торта приготувати зі звичайних продуктів за лічені хвилини. Кулінарна заготівля добре просочуємо коржі, а також надає їм оригінальний смак.

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 500 гр.

Склад:

  • Сметана – 300 гр.
  • Какао-порошок – 100 гр.
  • Цукрова пудра – 120 гр.
  • Масло вершкове – 50 гр.

Процес приготування:

1. У глибокому посуді змішуємо какао і цукрову пудру. Перемішуємо сухі інгредієнти між собою.

2. Вливаємо сметану і розтоплене вершкове масло в суху суміш і починаємо активно збивати міксером, поступово збільшуючи потужність. Готуємо до отримання повітряної маси.

3. Крем повинен вийде легким і злегка густим. До використання за призначенням його можна зберігати в холодильнику. Бажано, у герметичній тарі.

Крем зі згущеного молока і вершкового масла для бісквітного торта

Густий і жирний крем виходить зі згущеного молока і вершкового масла. Продукт придатний для просочення бісквітного торта, також він додасть оригінальний насичений смак десерту.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 850 гр.

Склад:

  • Молоко згущене – 480 гр.
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Ванілін – 1 гр.

Процес приготування:

1. Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника і для зручності розрізаємо на невеликі квадратики.

2. Збиваємо розм’якшене масло міксером, поки продукт не збільшиться вдвічі.

3. Спершу вливаємо в масло половину згущеного молока. Додаємо ванілін.

4. Продовжуємо збивати масу до однорідності.

5. Вливаємо залишилася згущене молоко і продовжуємо працювати міксером до отримання однорідного повітряного крему.

6. Готово! Крем зі згущеного молока і масла можна використовувати за призначенням.

Крем зі сметани і згущеного молока для бісквітного торта

Рідкий крем зі сметани і згущеного молока підходить для просочення бісквітних тортів. Заготівля виходить легкою і в міру солодким. Також вас порадує простий і швидкий процес приготування.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 800 гр.

Склад:

  • Молоко згущене – 400 гр.
  • Сметана – 400 гр.
  • Екстракт ванілі – 1 ч. л.
  • Коньяк – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Сметану виливаємо в глибокий посуд і збиваємо на високій потужності 3-4 хвилини. Продукт повинен стати більш повітряним.

2. Вливаємо до сметані згущене молоко. Розмішуємо обидва інгредієнта.

3. Додаємо ваніль і трохи коньяку. Продовжуємо збивати крем до повної готовності. На це піде приблизно 5-7 хвилин.

4. Крем зі сметани і згущеного молока відразу готовий до подальшого застосування. Можна просочувати бісквіт.

Банановий крем для бісквітного торта

Швидкий і простий у приготуванні банановий крем ідеально просочить або прикрасить ваш домашній торт. Десерт буде солодким, з легким фруктовим ароматом. Відмінний варіант для оригінального ласощі.

Час готування: 12 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порцій – 300 гр.

Склад:

  • Банан – 2 шт.
  • Сметана – 200 гр.
  • Цукор – 2 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо потрібні продукти. Сметану виливаємо в глибоку зручну посуд. Банани очистити від шкірки.

2. Очищені фрукти нарізаємо невеликими шматочками.

3. Далі банан подрібнюємо у блендері або розминаємо виделкою до стану кашки. Якщо йти за другим способом, то крем вийде з невеликими фруктовими шматочками.

4. Змішуємо банан зі сметаною і цукром, збиваємо блендером або міксером 3-5 хвилин до отримання повітряного однорідного крему. Готовий продукт можна використовувати для вашого домашнього торта.