Курка в банку в духовці – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Курка в банку в духовці – оригінальна ідея для вашого домашнього столу. Приготоване таким способом куряче м’ясо виходить неймовірно соковитим і ароматним. Для виконання яскравою кулінарної ідеї використовуйте перевірені покрокові рецепти з нашої збірки. Порадуйте себе і своїх близьких.

Курка в скляній банці у власному соку в духовці

Соковиту курку у власному соку можна запекти в духовці в скляній банці. Цікавий спосіб готування дозволить отримати ароматне і яскраве за смаком страва. М’ясо можна подавати з гарніром на обід або вечерю.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Курка 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Спеції для курки, за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати курку на банку в духовці? Птицю ретельно промиваємо під водою і обтираем паперовим рушником. Поділяємо на шматочки.
  2. Чистимо овочі від шкірки. Цибулю ріжемо півкільцями, а моркву – тонкими кружечками. Часник подрібнюємо будь-яким зручним способом.
  3. Дволітрову банку гарненько промиваємо і насухо витираємо. Всі продукти викладаємо в неї шарами, посипаючи сіллю і спеціями за смаком.
  4. Горлечко банки щільно накриваємо фольгою.
  5. Ставимо банку з вмістом на сковороду або форму для випікання. Відправляємо конструкцію в духовку на 2 години. Готуємо при температурі 160 градусів.
  6. Дістаємо готову курку з банки, доповнюємо її гарніром і подаємо до столу.

Приємного апетиту!