Гуляш із яловичини в мультиварці з підливою – 5 рецептів з покроковими фото

Гуляш – смачне і ситне блюдо з великою кількістю підливи. А приготування гуляшу в мультиварці не тільки спростить процес, але і заощадить Ваш час. У статті ви знайдете 5 відмінних рецептів гуляшу з яловичини.

Гуляш із яловичини в мультиварці Редмонд – класичний рецепт

Просте блюдо з яловичини для ситного обіду або вечері на всю сім’ю. М’ясо гаситься в підливці і виходить дуже м’яким. По своєму смаку до нього можна підібрати гарнір з різних каш, картоплі або макаронів.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Яловичина 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Вода-1.5 склянки
  • Борошно 50 гр.
  • Морква 1 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Сметана 200 мл
  • Сіль за смаком
  • Масло олію для смаження
  • Зелень за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати гуляш з яловичини з підливою в мультиварці? Яловичу вирізку промийте під проточною водою, промокніть паперовими рушниками і наріжте невеликими шматочками. Увімкніть мультиварку, виберіть режим «Випічка», влийте в чашу рослинне масло і смажте яловичину 20 хвилин, періодично помішуючи.
  2. Після цього додайте нарізану цибулю і продовжуйте готувати 5 хвилин. Моркву натріть на тертці, додайте її після цибулі, смажте ще 5 хвилин. Далі додайте болгарський перець і ще через 5 хвилин помідори. Коли всі інгредієнти будуть в чаші, смажте всі разом 5 хвилин.
  3. У мисці змішайте сметану, борошно, сіль і мелений перець. Отриману суміш розведіть водою. Влийте сметанний соус в чашу, перемішайте.
  4. Закрийте кришку мультиварки і активуйте режим «Гасіння» на 80 хвилин. Після цього залиште гуляш на кілька хвилин в режимі «Підігрів». Потім додайте рубану зелень, перемішайте гуляш.
  5. Подавайте гуляш з гарніром по своєму смаку.

Гуляш з яловичини з картоплею в мультиварці-скороварці

М’ясо та картопля – ситне і смачне поєднання, яке люблять усі. Готувати ці два інгредієнти можна разом в мультиварці-скороварці, наприклад, зробити з них гуляш. Гуляш з яловичини має угорські корені, особливістю цієї страви є велика кількість смачної підливи.

Час приготування: 55

Час приготування: 30 хв

Порцій – 4

Склад:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Картопля – 7 шт.
  • Помідори – 2-3 шт.
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2-3 шт.
  • томатна Паста – 3 ст. л.
  • Вода – 300 мл
  • Олія соняшникова – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Приправа для м’яса – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину вимити, акуратно зріжте плівочки, промокніть паперовими серветками і наріжте невеликими шматочками.

Крок 2. Ріпчасту цибулю очистіть і наріжте півкільцями. У каструлю-скороварку влийте рослинне масло. Спочатку обсмажте м’ясо до рум’яної скоринки, потім викладіть цибулю і смажте 5 хвилин. Далі додайте моркву, натерту на тертці, готуйте ще 5 хвилин, посоліть і приправте за смаком. Після цього влийте воду.

Крок 3. Закрийте кришку скороварки і тушкуйте 15 хвилин. Картопля очистіть і наріжте кубиками.

Крок 4. Коли м’ясо буде готове, додайте картоплю, томатну пасту і помідори, перемішайте. При необхідності додайте сіль за смаком.

Крок 5. Закрийте скороварку і готуйте гуляш ще 10 хвилин. Готовий гуляш розкладіть по тарілках, прикрасьте свіжою зеленню і подавайте до столу.

Смачний гуляш з яловичини з томатною пастою в мультиварці Поларіс

Гуляш, приготований в мультиварці Поларіс, виходить особливо насиченим і густим. Добре приготовлена яловичина відмінно засвоюється і йде на користь організму. Щоб приготувати таку страву самостійно, підготуйте всі необхідні інгредієнти, увімкніть мультиварку і дотримуйтесь нашому докладному опису.

Час готування: 140

Час приготування: 30 хв

Порцій – 4-6

Інгредієнти:

  • Яловичина – 0,5-0,7 кг
  • Морквина – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • томатна Паста – 3-4 ст. л.
  • Борошно – 2-3 ст. л.
  • Перець чорний – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину наріжте кубиками, цибулю наріжте в довільному порядку, моркву натріть на тертці.

Крок 2. Увімкніть мультиварку. Виберіть у меню режим «Смаження», влийте в чашу рослинне масло і викладіть цибулю, обсмажте до м’якості.

Крок 3. Потім додайте в чашу мультиварки м’ясо, смажте його, поки не випарується вся рідина.

Крок 4. Далі покладіть моркву, томатну пасту, чорний перець і влийте воду. Посоліть вміст чаші за смаком. Активуйте режим «Гасіння» на 50-90 хвилин.

Крок 5. За 5 хвилин до закінчення програми додайте борошно. Щоб борошно не зібралася в грудочки, розведіть її з невеликою кількістю бульйону, потім викладіть цю суміш у чашу. Після закінчення програми, залиште гуляш під кришкою ще на 3-7 хвилин. Гуляш з яловичиною подавайте в гарячому вигляді з гарніром за своїм смаком.

Як приготувати гуляш з яловичини по-угорськи в мультиварці?

Гуляш – це угорське національне блюдо, яке відоме далеко за межами цієї країни. Гуляш готується з великою кількістю підливи і не завжди можна однозначно відповісти, це перше або друге блюдо. Традиційно гуляш вариться в каструлі, але мультиварка також відмінно підходить для його приготування.

Час готування: 80

Час приготування: 35 хв

Порцій – 5

Склад:

  • Яловичина – 700-800 гр.
  • Часник – 2-3 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Картопля – 3-4 шт.
  • Вода – 2 л
  • Перець солодкий – 2-3 шт.
  • Помідори – 3-4 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Паприка мелена – 2-2,5 ч. л.
  • Кмин сушений – 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло соняшникове – 1,5-2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Часник і цибулю очистіть від лушпиння і дрібно наріжте. Увімкніть мультиварку, активуйте режим «Смаження» або «Випічка», в чашу мультиварки влийте рослинне масло, обсмажте на ньому цибулю і часник протягом 6-8 хвилин. Всипте приправи, перемішайте і продовжуйте смажити.

Крок 2. Через пару хвилин покладіть в чашу нарізане кубиками м’ясо, смажте його до рум’яного кольору, потім вимкніть вибраний раніше режим.

Крок 3. Влийте гарячу воду, щоб вона покрила м’ясо і активуйте режим «Гасіння» на півгодини.

Крок 4. Картопля та помідори наріжте кубиками, перець – соломкою. Через півгодини додати в чашу овочі, посоліть за смаком і готуйте в режимі «Суп» ще 20-25 хвилин.

Крок 5. Після звукового сигналу відкрийте кришку мультиварки, перемішайте і подавайте гуляш по-угорськи до обіду або вечері.

Соковитий гуляш з яловичини зі сметаною в мультиварці

Ніжна і соковита яловичина в мультиварці в насиченою підливі – страва просто «Пальчики оближеш». Завдяки гасіння м’яса зі сметаною в мультиварці, воно виходить таким смачним і м’яким.

Час приготування: 45

Час приготування: 15 хв

Порцій – 4

Склад:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Печериці – 200 гр.
  • Сметана – 300 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Гірчиця – 50 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Олія соняшникова – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Яловичину наріжте невеликими шматочками упоперек волокон. Цибулю наріжте півкільцями, печериці – тонкими часточками.

Крок 2. У суху чашу мультиварки влийте рослинне масло, викладіть яловичину, цибулю та печериці.

Крок 3. Виберіть режим «Смаження» і готуйте протягом 10 хвилин, постійно помішуючи.

Крок 4. Потім додайте в чашу сметану, гірчицю, сіль і мелений перець. Перемішайте вміст мультиварки і готуйте в режимі «Випічка» протягом 20 хвилин.

Крок 5. Поки готується гуляш, можна зварити рис або картопля для гарніру. Подавайте гуляш з яловичини з гарніром за своїм вибором в гарячому вигляді.