Антрекот з свинини – 7 рецептів приготування смачного і соковитого антрекота з покроковими фото

Антрекот – добірне м’ясо, яке зрізають між ребрами і хребтом тварини. Такий шматок виходить соковитим і смачним. Його використовують у багатьох кухнях світу для створення вишуканих страв. Пропонуємо вам 7 перевірених кулінарних рецептів свинячого антрекота з покроковими фотографіями.

Соковитий антрекот з свинини в духовці

Щоб свинячий антрекот вийшов ще більш соковитим, готуйте його за особливим рецептом. Кулінарна ідея нікого не залишить байдужим. Ситна страва підходить як для домашнього вечері, так і для святкового столу.

Інгредієнти на
3 порц.

  • Антрекот свинячий 1 кг
  • Сало свинне 100 гр.
  • Гірчиця 1 ст. л.
  • Соус соєвий 120 мл
  • Часник 4 зуб.
  • Спеції для свинини за смаком
  • Сіль за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати антрекот з свинини? Свинячу міжреберну частина ділимо рівними по товщині шматками. Їх гарненько натираємо сіллю і спеціями.
  2. У невеликій тарілці змішуємо гірчицю, соєвий соус і подрібнені зубчики часнику.
  3. Заливаємо м’ясо сумішшю і залишаємо його маринуватися на годину.
  4. Сало нарізаємо тонкими шматочками. Їх ми додаємо з м’ясо. У свинині можна зробити надрізи і розмістити шматочки сала там.
  5. Замариноване м’ясо загортаємо в рукав для запікання. Готуємо страву 40 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці.
  6. Соковитий антрекот готовий. Подавайте до столу з улюбленими гарнірами!