Антрекот з свинини – 7 рецептів приготування смачного і соковитого антрекота з покроковими фото

Соковитий антрекот з свинини з помідорами

Яскраве і смачне рішення для вашого столу – свинячий антрекот з помідорами. М’ясний продукт вийде соковитим і дуже ніжним. Подавайте цікаве частування з овочами або іншими гарнірами.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Антрекот свинячий – 0,8 кг
  • Помідори – 2 шт.
  • Сир твердий – 80 гр.
  • Горіх волоський – 20 гр.
  • мигдальний Горіх – 20 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 60 мл

Процес приготування:

1. Промиваємо міжреберну частина і розбираємо її рівними по товщині шматками. Кожен акуратно розрізаємо не до кінця і натираємо сіллю з меленим перцем.

2. У блендері подрібнюємо два види горіхів: волоський і мигдальний.

3. Промиті помідори ріжемо часточками. Два шматочка м’яса кладемо, один на одного, по центру розміщуємо овоч і подрібнені горіхи.

4. Верхній шматок м’яса акуратно згортаємо в рулет. На решту край кладемо ще помідори і горіхи.

5. Знову звертаємо. Повинно вийти 2 міні-рулетика.

6. Зібраний продукт відправляємо на деко з фольгою. Посипаємо частування сиром і випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.

7. Оригінальне м’ясне блюдо для вашого столу готово!