Соковитий антрекот з свинини з помідорами
Яскраве і смачне рішення для вашого столу – свинячий антрекот з помідорами. М’ясний продукт вийде соковитим і дуже ніжним. Подавайте цікаве частування з овочами або іншими гарнірами.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Антрекот свинячий – 0,8 кг
- Помідори – 2 шт.
- Сир твердий – 80 гр.
- Горіх волоський – 20 гр.
- мигдальний Горіх – 20 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 60 мл
Процес приготування:
1. Промиваємо міжреберну частина і розбираємо її рівними по товщині шматками. Кожен акуратно розрізаємо не до кінця і натираємо сіллю з меленим перцем.
2. У блендері подрібнюємо два види горіхів: волоський і мигдальний.
3. Промиті помідори ріжемо часточками. Два шматочка м’яса кладемо, один на одного, по центру розміщуємо овоч і подрібнені горіхи.
4. Верхній шматок м’яса акуратно згортаємо в рулет. На решту край кладемо ще помідори і горіхи.
5. Знову звертаємо. Повинно вийти 2 міні-рулетика.
6. Зібраний продукт відправляємо на деко з фольгою. Посипаємо частування сиром і випікаємо 15 хвилин при температурі 180 градусів.
7. Оригінальне м’ясне блюдо для вашого столу готово!