Котлети без цибулі – 6 смачних рецептів котлет з фаршу з покроковими фото

Котлети без цибулі – це ніжне і соковите частування для вашого сімейного обіду або вечері. Якщо ви не їсте цибулю, то ця кулінарна добірка точно для вас. Беріть на замітку шість рецептів котлет з фаршу з покроковими фотографіями. Готовий продукт подавайте з картопляним пюре, крупами або іншими гарнірами за смаком.

Соковиті котлети з фаршу без цибулі на сковороді

Соковиті котлети з фаршу без цибулі на сковороді порадує вас своїм ніжним смаком і гарним зовнішнім виглядом. Подавайте до обіду або вечері разом з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування смачних м’ясних котлет використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Фарш м’ясний ⅔ кг
  • Білий хліб 80 гр.
  • Молоко коров’яче 60 мл
  • Часник 10 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений ½ ч. л.
  • Сухарі панірувальні 50 гр.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Попередньо розморожений м’ясний фарш перекладаємо в глибоку посуд. Вибираємо ємність, у якій буде зручно перемішувати продукти.
  2. Очищаємо зубчики часнику, після подрібнюємо їх за допомогою преса або терки. Викладаємо продукт до фаршу.
  3. У фарш відправляємо вимочений в молоці білий хліб, розбиваємо куряче яйце. Також додаємо сіль і спеції. Ретельно розмішуємо заготовку до однорідного стану.
  4. З отриманої маси ліпимо акуратні круглі котлети. Обвалюємо їх у панірувальних сухарях.
  5. Викладаємо котлети в паніровці в розігріту з рослинною олією сковороду.
  6. Обсмажуємо частування до рум’янцю з обох сторін. Після заготівлю закриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні ще пару хвилин.
  7. Соковиті котлети з фаршу без цибулі на сковороді готові. Викладайте на тарілку і пригощайтеся!

Курячі котлети без цибулі

Курячі котлети без цибулі – це неймовірно смачне, соковите і швидкий у виконанні частування для сімейного обіду або вечері. Подавайте яскравий продукт разом з вашими улюбленими гарнірами. Для приготування скористайтесь покроковим рецептом з нашої кулінарної збірки.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 6

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 0,9 кг
  • Яйце – 3 шт.
  • Кріп – за смаком.
  • Майонез – 3 ст. л.
  • картопляний Крохмаль – 3 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Куряче філе промиваємо під водою, ріжемо дрібними кубиками. Доповнюємо інгредієнт попередньо промитим і подрібненим кропом.

Крок 2. Сюди ж розбиваємо курячі яйця. Вони необхідні для склеювання продуктів між собою.

Крок 3. Викладаємо три столові ложки майонезу.

Крок 4. Доповнюємо вміст картопляним крохмалем.

Крок 5. Солимо за смаком і старанно перемішуємо для рівномірного розподілу всіх інгредієнтів між собою.

Крок 6. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Ложкою викладаємо сюди курячу заготовку.

Крок 7. Обсмажуємо частування до рум’яної скоринки з кожної сторони.

Крок 8. Курячі котлети без цибулі готові. Подавайте до столу і пригощайтеся!

Котлети без цибулі і хліба

Котлети без цибулі і хліба нескладно приготувати в домашніх умовах. Таке частування порадує особливою ніжністю і соковитістю. Відмінне рішення для вашого обіднього столу. Подавайте апетитні котлети з картопляним пюре, свіжими овочами та іншими доповненнями за смаком.

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Фарш м’ясний – 350 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крупа манна – 3 ст. л.
  • Кефір – 100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник сушений – 1 ч. л.
  • Кріп – 3 гілки.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. У глибокій мисці з’єднуємо куряче яйце, кефір і манну крупу. Гарненько все перемішуємо.

Крок 2. Викладаємо в цю суміш попередньо розморожений м’ясний фарш. Солимо його, посипаємо чорним меленим перцем і сушеним часником. Добре все перемішуємо.

Крок 3. Промиваємо і обсушуємо кріп, дрібно нарізаємо його.

Крок 4. Відправляємо в фарш подрібнений кріп і знову все гарненько перемішуємо.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди підготовлений фарш у вигляді акуратних котлеток.

Крок 6. Обсмажуємо заготовки на середньому вогні до утворення рум’яної скоринки з усіх боків. Після зменшуємо вогонь і тушкуємо частування під кришкою близько 10-15 хвилин.

Крок 7. Котлети без цибулі і хліба готові. Викладайте їх на тарілку і подавайте до столу!

Котлети з індички без цибулі

Котлети з індички без цибулі відрізняються особливою ніжністю і соковитістю. Крім того, такий продукт вийде поживним і не занадто калорійним. Ідеальне рішення для вашого смачного і корисного обіду. Також такі котлети з птиці підійдуть для дитячого меню. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Філе індички – 0,5 кг
  • Капуста білокачанна – 150 гр.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • мускатний Горіх мелений – 1 щіпка.
  • Борошно – 2 ст. л.
  • Кріп – 3 гілки.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо білокачанну капусту дрібно шаткуємо її. Нарізати капусту потрібно як можна дрібніше. Для прискорення процесу можете скористатися блендером.

Крок 2. Кип’ятимо воду в каструлі. Опускаємо сюди подрібнену капусту на дві-три хвилини. Після продукт відкидаємо на дрібне сито, даємо йому позбавитися від зайвої рідини і охолонути.

Крок 3. Філе індички прокручуємо через м’ясорубку. Доповнюємо отриману масу курячим яйцем.

Крок 4. Сюди ж додаємо сіль, спеції і продавлюємо зубчики часнику.

Крок 5. Дрібно нарізаємо промиту і обсушену зелень.

Крок 6. Викладаємо до фаршу зелень, борошно і ошпарену капусту. Гарненько вимішуємо масу і ліпимо з неї акуратні котлети.

Крок 7. Далі заготовки відправляємо в розігріту з рослинною олією сковороду.

Крок 8. На невеликому вогні обсмажуємо котлети до рум’янцю з обох сторін.

Крок 9. Котлети з індички без цибулі готові. Подавайте їх до столу і швидше оцінюйте ніжний смак!

Котлети з яловичини без цибулі

Котлети і яловичини без цибулі – це дуже соковите, смачне і поживне частування для вашого сімейного обіду або вечері. Подавайте апетитний м’ясний продукт з вашими улюбленими гарнірами. Для швидкого і нескладного приготування в домашніх умовах використовуйте перевірений рецепт з покроковими фото.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Фарш яловичий – 300 гр.
  • Яблуко – 0,5 шт.
  • Хліб білий – 60 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Яйце – 1 шт.
  • М’ята сушена – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Білий хліб вимочуємо у воді до розм’якшення.

Крок 2. Підготуємо яловичий фарш. Викладаємо його в глибоку миску.

Крок 3. Відправляємо до м’ясного продукту розм’якшений батон. Сюди ж розбиваємо куряче яйце, солимо заготівлю і посипаємо чорним меленим перцем. Гарненько перемішуємо.

Крок 4. Доповнюємо фарш тертим яблуком. Посипаємо продукти сушеної м’ятою і знову вимішуємо.

Крок 5. З отриманої маси ліпимо акуратні котлети. Занурюємо їх у сковороду з рослинним маслом.

Крок 6. Обсмажуємо частування з обох боків до рум’янцю. Готуємо на невеликому вогні, щоб котлети добре просмажаться всередині. Після обсмажування їх можна ще трохи загасити під кришкою на повільному вогні.

Крок 7. Котлети і яловичини без цибулі готові. Подавайте апетитне частування до столу!

Рибні котлети без цибулі

Рибні котлети без цибулі порадують вас своїм соковитим і ніжним смаком. Перед таким яскравим частуванням буде важко встояти. Подавайте його до обіднього столу з гарячими гарнірами, чорним хлібом або свіжими овочами. Для приготування котлет з рибного фаршу беріть на замітку наш перевірений рецепт.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Фарш рибний – 300 гр.
  • Хліб білий – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Молоко – 50 мл
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Масло вершкове – 1,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Розламуємо батон на шматочки і заливаємо їх молоком. Залишаємо на кілька хвилин для набухання.

Крок 2. Рибний фарш викладаємо в глибоку миску. Доповнюємо його сіллю, чорним меленим перцем і розм’якшеним батоном. Гарненько перемішуємо масу руками.

Крок 3. З отриманої заготовки ліпимо акуратні круглі котлети і викладаємо їх на тарілку з борошном.

Крок 4. Акуратно обвалюємо котлети в борошні з усіх сторін.

Крок 5. Розтоплюємо вершкове масло в сковороді. Викладаємо сюди підготовлені рибні котлети. Закриваємо частування кришкою і готуємо близько 10 хвилин.

Крок 6. Перевертаємо продукт і готуємо ще 10 хвилин.

Крок 7. Рибні котлети без цибулі готові. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!