Рибні котлети без цибулі
Рибні котлети без цибулі порадують вас своїм соковитим і ніжним смаком. Перед таким яскравим частуванням буде важко встояти. Подавайте його до обіднього столу з гарячими гарнірами, чорним хлібом або свіжими овочами. Для приготування котлет з рибного фаршу беріть на замітку наш перевірений рецепт.
Час готування – 35 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Фарш рибний – 300 гр.
- Хліб білий – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Молоко – 50 мл
- Борошно – 1 ст. л.
- Масло вершкове – 1,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Розламуємо батон на шматочки і заливаємо їх молоком. Залишаємо на кілька хвилин для набухання.
Крок 2. Рибний фарш викладаємо в глибоку миску. Доповнюємо його сіллю, чорним меленим перцем і розм’якшеним батоном. Гарненько перемішуємо масу руками.
Крок 3. З отриманої заготовки ліпимо акуратні круглі котлети і викладаємо їх на тарілку з борошном.
Крок 4. Акуратно обвалюємо котлети в борошні з усіх сторін.
Крок 5. Розтоплюємо вершкове масло в сковороді. Викладаємо сюди підготовлені рибні котлети. Закриваємо частування кришкою і готуємо близько 10 хвилин.
Крок 6. Перевертаємо продукт і готуємо ще 10 хвилин.
Крок 7. Рибні котлети без цибулі готові. Подавайте до столу і швидше пригощайтеся!