Смажена свинина на сковороді – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Смажена свинина на сковороді – це страва, що прийдеться до смаку кожному мясоеду, особливо, якщо ви знаєте переваги і вважаєте за потрібне доповнити страва такими інгредієнтами, як цибуля, картопля або солодкий болгарський перець. При обсмажуванні свинина набуває апетитну скоринку, яка також «запечатує» сік всередині скибочок, роблячи їх неймовірно соковитими і м’якими. Також можна обсмажити м’ясо, а після загасити його в соєвому соусі або сметані, яка зробить основний компонент в буквальному сенсі тане в роті.

Смажена свинина з цибулею на сковороді

Смажена свинина з цибулею на сковороді – це чудове поєднання інгредієнтів, які ніби створені один для одного. Нарізавши м’ясо кубиками, і обсмаживши його з цибульними кільцями до красивої золотистої скоринки, ми отримаємо простий, але дуже смачний обід або вечерю для всієї родини.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Свинина 300 гр.
  • Цибуля ріпчаста 200 гр.
  • Олія соняшникова 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування:

  1. Гарненько промиваємо свинячу м’якоть під струменем води і даємо трохи часу обсохнути.
  2. Очищений цибулю ріжемо півкільцями або чверть кільцями – як вам більше подобається.
  3. М’ясо нарізаємо кубиками середнього розміру.
  4. На розігрітій олії пасеруємо цибулю до світло-коричневого відтінку.
  5. До золотистого овочу викладаємо свинину і смажимо близько 4-5 хвилин на середньому полум’я.
  6. Далі компоненти приправляємо меленим перцем і сіллю, перемішуємо і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин до повної готовності.
  7. Розкладаємо страву по тарілках і доповнюємо маринованими помідорами і зеленню. Приємного апетиту!