Тушкована свинина – 10 смачних рецептів з покроковими фото

Коли виникає необхідність ситно і смачно нагодувати велику компанію, без м’яса не обійтися. У статті ми зібрали 10 рецептів, за якими можна приготувати смачну тушковану свинину на будь-який випадок життя: сімейний обід, вечеря з друзями або святкове застілля.

Тушкована свинина на сковороді з підливою

Свинина з підливою – смачне і ситне блюдо. До того ж, його можна подавати з будь-яким гарніром. Завдяки підливі навіть найпростіша і несмачна каша буде соковитою і смачною.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свинина 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Томатний сік-150 мл
  • Бульйон 200 мл
  • Часник 1 зуб.
  • Сіль за смаком
  • Приправи за смаком
  • Масло рослинне 4 ст. л.
  • Приправа «Хмелі-Сунелі» 1 ч. л.
  • Борошно пшеничне 1 ч. л.
  • Вода-2 ст. л.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Як смачно приготувати тушковану свинину? М’ясо помийте і наріжте невеликими шматочками. Цибулю і моркву очистіть, дрібно наріжте.
  2. На рослинному маслі обсмажте м’ясо до побіління. Потім додайте овочі, продовжуйте смажити 5-7 хвилин.
  3. Далі влийте в сковороду бульйон, влийте томатний сік, всипте сіль і спеції. Перемішайте і тушкуйте страву 30 хвилин на слабкому вогні.
  4. Борошно розведіть в холодній воді.
  5. За півгодини додайте розведене борошно і подрібнений часник. Доведіть підливу до кипіння і зніміть сковороду з вогню. Подавайте свинину з будь-яким гарніром по своєму смаку.

Приємного апетиту!