Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Підлива зі свинини – це смачний і простий у виконанні продукт для вашого обіду або вечері. Подавайте частування з картопляним пюре, макаронами або крупами. Є багато варіантів приготування апетитною домашньої підливи. Кращі з них ми зібрали в нашій кулінарній збірці з десяти покрокових рецептів з фотографіями.

Підлива зі свинини на сковороді з борошном і томатною пастою

Підлива зі свинини на сковороді з борошном і томатною пастою — це насичене і смачне частування, яке відмінно підійде до картоплі або рису. Таке кулінарне рішення стане відмінним обідом або вечерею для всієї родини. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з нашої збірки.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Свинина ½ кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Томатний соус 100 гр.
  • Борошно 30 гр.
  • Масло рослинне 40 мл
  • Сіль за смаком
  • Приправа для свинини 5 гр.
  • Перець запашний горошком 4 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний мелений 5 гр.
  • Вода-1 склянка

Процес приготування:

  1. Промиваємо й обсушуємо м’якоть свинини. Після продукт ріжемо невеликими брусочками. Якщо на м’ясі є багато жиру, то видаляємо його.
  2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо сюди м’ясні шматочки, обсмажуємо до рум’янцю на великому вогні. Приблизно на це піде 3-5 хвилин.
  3. Доповнюємо м’ясо подрібненою цибулею, часником і тертого на терці морквою. Смажимо все разом пару хвилин, постійно помішуючи.
  4. Просіваємо трохи пшеничного борошна, заливаємо її склянкою води і збиваємо вінчиком, щоб розбити всі грудочки.
  5. До м’яса з овочами відправляємо сіль, спеції і томатний соус. Перемішуємо вміст.
  6. Вливаємо сюди воду з борошном. Знову перемішуємо і тушкуємо до готовності близько 40 хвилин.
  7. Підлива зі свинини на сковороді з борошном і томатною пастою готова. Подавайте до столу з гарніром!