Нагетси курячі на сковороді – 10 рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Наггетси курячі на сковороді – це просте у виконанні та дуже смачне частування для сім’ї чи компанії. Такий продукт можна подавати до столу з будь-якими соусами чи гарнірами до смаку. Для приготування нагетсів використовуйте нашу перевірену кулінарну збірку з десяти рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фотографіями.

Нагетси з курячого філе на сковороді в домашніх умовах

Нагетси з курячого філе на сковороді в домашніх умовах виходять неймовірно смачними, апетитними та хрусткими. Таку страву можна подавати до сімейного обіду або як ситну закуску для компанії. Для приготування беріть на замітку наш перевірений покроковий рецепт.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Куряче філе – 700 гр.
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Сухарі панірувальні – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Паприка – за смаком
  • Олія – ​​для смаження

Процес приготування:

Курячі нагетси на сковороді готуються швидко та просто. Розморожуємо куряче філе, промиваємо його і обробляють на невеликі порційні шматочки.

У глибоку ємність розбиваємо курячі яйця, збиваємо їх вилкою.

В окрему миску відправляємо панірувальні сухарі, сюди ж додаємо сіль, чорний мелений перець та мелену паприку. Перемішуємо.

Розігріваємо у сковороді велику кількість рослинної олії.

Курячі шматочки занурюємо в яєчну суміш.

Після обвалюємо в паніровці і відправляємо в киплячу олію. Смажимо до яскравого рум’янцю та перекладаємо на паперові рушники, щоб видалити зайвий жир.

Нагетси з курячого філе на сковороді готові в домашніх умовах. Подавайте до столу з улюбленими соусами чи гарнірами!