Відбивні зі свинини в духовці

Без м’ясних страв не обходиться практично жоден повноцінний прийом їжі. Свинину готувати не так вже й складно, вона м’яка і соковита. Особливо смачними виходять відбивні, спеціально для вашого смачного обіду або вечері ми зібрали 10 докладних рецептів цієї страви.

Відбивні зі свинини з сиром і помідорами в духовці

Соковиті відбивні зі свинини з помідорами і сиром – відмінне блюдо для званої вечері. Таке блюдо приверне увагу гостей і розігріє їх апетит. Готувати в духовці їх зовсім нескладно, по нашому докладному рецептом.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свинина 1 кг
  • Майонез столовий молочний 100 мл
  • Помідор 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Сир 15 гр.
  • Спеції для свинини за смаком

Процес приготування:

  1. Відбивні зі свинини в духовці приготувати дуже просто. Свинину наріжте тонкими пластами і відбийте їх кухонним молотком.
  2. Деко застеліть пергаментом, розкладіть на ньому м’ясо, змастіть їх майонезом.
  3. Помідори наріжте часточками. Помідори розкладіть по отбивным, посоліть і приправте заготовки за смаком.
  4. Посипте свинину тертим сиром. Помістіть деко в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин.
  5. Готові відбивні подавайте до столу з гарніром по своєму смаку.

Соковиті відбивні зі свинини з грибами в духовці

Ситні і ароматні свинячі відбивні – що може бути краще для сімейного обіду. Таке м’ясне блюдо можна подавати без гарніру, грибна «подушка» цілком може його замінити.

Час приготування: 55

Час приготування: 55 хв

Порцій – 4-5

Склад:

  • Свиняча вирізка – 550-600 гр.
  • Сир твердий – 120 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Зелень – за смаком.
  • Печериці – 120-150 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Сметана 15 % – 200 мл
  • Часник – 2-4 зуб.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції для м’яса – за смаком.
  • Рослинне масло – 20 мл

Процес приготування:

Крок 1. М’якоть свинини промийте, зріжте надлишки жиру. М’ясо наріжте стейками.

Крок 2. Накрийте м’ясо харчовою плівкою і відбийте його кухонним молотком, м’ясо посоліть за смаком.

Крок 3. Отримані відбивні обсмажте на рослинній олії з обох сторін.

Крок 4. Сир натріть на дрібній тертці, цибулю наріжте півкільцями, печериці – часточками. Зелень і часник подрібніть і додайте їх в сметану.

Крок 5. Деко змастіть рослинною олією, викладіть на нього відбивні.

Крок 6. Далі покладіть цибулю, посипте спеціями.

Крок 7. Потім зробіть шар з грибів.

Крок 8. Змастіть заготівлю сметанним соусом.

Крок 9. Зверху посипте тертим сиром і відправте деко в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30 хвилин.

Крок 10. Відбивні з грибами виходять соковитими і смачними.

Як запекти відбивні зі свинини з ананасами в духовці?

Свинина, запечена з ананасом під сирною шапочкою, ошатне і дуже смачне блюдо. У меню будь-якого ресторану середнього рівня, ви знайдете таку страву. Приготувати його в домашніх умовах так, щоб м’ясо вийшло соковитим, теж можна.

Час приготування: 40

Час приготування: 15 хв

Порцій – 2

Склад:

  • Свинина – 200 гр.
  • Ананаси консервовані – 60 гр.
  • Часник сухий мелений – 0,5 ч. л.
  • Сир твердий – 60 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Спеції для м’яса – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 20 мл

Процес приготування:

Крок 1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М’ясо промийте, просушіть і розріжте на пластини.

Крок 2. Розкладіть м’ясо на робочій поверхні, укрийте його харчовою плівкою і відбийте кухонний молотком. Посипте свинину сіллю і спеціями.Крок 3. Кожен відбитий шматочок свинини змастіть сметаною.

Крок 4. Краще всього використовувати консервований ананас в кільцях. Покладіть по одному кільцю на кожну відбивну.

Крок 5. Сир натріть на крупній тертці і посипте їм м’ясо.

Крок 6. Жаростійку форму застелити фольгою, змастіть рослинною олією і викладіть відбивні. Готуйте м’ясо в духовці при 180 градусах 25 хвилин.Крок 7. Відбивні подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Ніжні відбивні зі свинини в фользі в духовці

Запікаємо ніжні свинячі відбивні в духовці. Візьміть свинину нежирну, як слід відбийте її, натріть ароматними спеціями і загорніть у фольгу. М’ясо буде просто танути в роті, це відмінне блюдо для романтичного вечора.

Час готування: 75

Час приготування: 15 хв

Порцій – 4

Склад:

  • Філе свинини – 4 шматки.
  • Картопля – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – 4 зуб.
  • Печериці мариновані – 150 гр.
  • Майонез – 4 ч. л.
  • Масло рослинне – 4 ч. л.
  • Паприка – за смаком.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю, цибулю і часник очистити. Картоплю наріжте кружечками, цибулю – півкільцями, часник – невеликими шматочками.

Крок 2. М’якоть свинини відбийте молоточком.

Крок 3. Візьміть 4 листа фольги, змастіть їх рослинною олією. На кожен лист фольги викладіть рівну кількість картоплі і цибулі, посипте їх сіллю. На овочі покладіть відбивні. М’ясо посоліть і посипте паприкою, додайте часточки часнику.

Крок 4. Зверху покладіть шматочки маринованих печериць, посипте їх паприкою.

Крок 5. Змастіть заготовки майонезом і додайте по 3 столові ложки води. Щільно загорніть фольгу і викладіть згортки на деко. Запікайте відбивні в духовці при 220 градусах 60 хвилин.

Крок 6. Готові свинячі відбивні вийміть з духовки, викладіть на тарілки, розгорніть фольгу і подавайте до вечері.

Простий і смачний рецепт відбивних зі свинини з картоплею

Смачне блюдо зі свининою, картоплею однаково добре підійде для обіду і вечері. М’ясо свинини дуже легка в обігу і готувати його одне задоволення. А якщо ви вирішите запекти його в духовці, то за мінімум зусиль ви отримаєте максимально ситне і смачне блюдо.

Час готування: 60

Час приготування: 20 хв

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Картопля – 5-6 шт.
  • Свинина – 400-800 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Помідори черрі – за смаком.
  • Йогурт натуральний – 150 мл
  • Сир – 150 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю очистіть, помийте і наріжте кружечками. Деко застеліть пергаментом, розкладіть на ньому картоплю, посипте його сіллю і меленим перцем.Крок 2. Свинину наріжте пластинками і відбийте їх з обох сторін, викладіть м’ясо на картопляний шар, просыпьте їх сіллю і спеціями.

Крок 3. Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Розкладіть цибулю поверх відбивних.

Крок 4. Помідори помийте і розкладіть їх по м’ясу.

Крок 5. Змішайте тертий сир і йогурт. Отриманою сумішшю полийте заготовку. Помістіть деко в духовку, розігріту до 200 градусів, на 30-40 хвилин. Коли сир розплавиться і почне з’являтися рум’яна кірочка, зменшіть температуру до 180 градусів.Крок 6. Чудові свинячі відбивні з картоплею готові, можна подавати до столу.

Відбивні по-французьки в духовці з свинини

Свинячі відбивні по-французьки – страва смачна, але досить просте, щоб приготувати його самостійно в домашніх умовах. Свинина, запечена з цибулею та картоплею виходить дуже м’якою і ніжною.

Час готування: 100

Час приготування: 25 хв

Порцій – 4

Склад:

  • Вирізка свиняча – 400-500 гр.
  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля – 3 шт.
  • Трави прованські – за смаком.
  • Сир – 50 гр.
  • Майонез – 150 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – 3 гр.
  • Масло соняшникова 20 мл

Процес приготування:

Крок 1. М’якоть свинини наріжте пластинками по 1 сантиметру шириною і відбийте кухонним молотком, посоліть і приправте їх з обох сторін.

Крок 2. Цибулю і картоплю очистіть і промийте. Цибулю наріжте дрібними кубиками, картоплю – тонкими кружечками.

Крок 3. Форму для запікання змастіть рослинною олією, першим шаром викладіть картоплю, посоліть його і посипати прованськими травами.

Крок 4. Далі покладіть половину відбивних і половину ріпчастої цибулі, посоліть інгредієнти. Потім повторіть всі верстви ще раз.

Крок 5. Посипте заготівлю тертим сиром і полийте майонезом. Закрийте Форму фольгою і поставте в духовку. Свинячі відбивні по-французьки готуйте при 200 градусах 60 хвилин. Щоб отримати золотисту скоринку, зніміть фольгу за 20 хвилин до закінчення запікання.

Крок 6. Розділіть страву на порції і подавайте до столу зі свіжими або маринованими овочами.

Як приготувати відбивні зі свинини під шубою в духовці?

М’ясо – найкраще, що можна приготувати для чоловіків. Урізноманітніть свій щоденний раціон соковитими свинячими відбивними під шубою. Ситна страва і оригінальне, з ним ваші будні стануть особливими.

Час готування: 90

Час приготування: 40 хв

Порцій – 6

Склад:

  • Свинина – 500-600 гр.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Сир – 200 гр.
  • Часник – 1-2 зуб.
  • Майонез – 80-100 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Приправи – за смаком.
  • Масло рослинне – для змазування форми.
  • Зелень – для прикраси.

Процес приготування:

Крок 1. М’ясо обмийте проточною водою і просушіть на паперових рушниках. Наріжте свинину пластинками. Кожен шматок м’яса укрийте харчовою плівкою і відбийте кухонним молотком.Крок 2. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.

Крок 3. Сир натріть на крупній тертці. Зубчики часнику, дуже дрібно наріжте.

Крок 4. Помідори помийте і наріжте тонкими кружечками.

Крок 5. Картопля очистіть і подрібніть в блендері через насадку з великими отворами.Крок 6. Форму для запікання змастіть рослинною олією. На дно викладіть відбивні, посоліть і приправте їх.

Крок 7. На м’ясо покладіть цибулю і часник.

Крок 8. Потім зробіть шар з картоплі, його також посоліть і приправте.

Крок 9. Поверх картоплі покладіть помідори.

Крок 10. Далі рівномірним шаром нанесіть майонез і тертий сир.

Крок 11. Надішліть форму в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40-50 хвилин. Перші 20 хвилин запікайте блюдо, укривши форму фольгою. Перед подачею, посипте свинячі відбивні під шубою свіжою зеленню.

Дуже смачні відбивні зі свинини в клярі

Смачно приготувати м’ясо – завдання не така вже й складна, коли під рукою є докладний рецепт. Щоб всі соки свинячих відбивних запечатати всередині, швидко обсмажте м’ясо в клярі.

Час готування: 70

Час приготування: 45 хв

Порцій – 6-7

Склад:

  • Вирізка свиняча – 700-800 гр.
  • Спеції для м’яса – 7-10 гр.
  • Сіль велика – за смаком.
  • Суміш перців мелена – за смаком.

Для кляру:

  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Масло олію – 3-4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Борошно пшеничне – 250 гр.
  • Молоко – 100 мл

Процес приготування:

Крок 1. Замісіть тісто. У миску просіяти борошно, влийте молоко, змішайте інгредієнти, щоб вийшла однорідна маса без грудок.

Крок 2. В окрему миску розбийте яйця, збийте їх віночком разом з сіллю і влийте їх в борошняну суміш. Залиште кляр при кімнатній температурі на годину.Крок 3. Свинячу м’якоть наріжте пластинками по 1 сантиметру товщиною. Кожен шматочок відбийте з двох сторін і натріть сіллю і спеціями.

Крок 4. Умочіть відбивні в кляр.

Крок 5. Обсмажте на соняшниковій олії з обох боків до рум’яної скоринки.

Крок 6. Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього відбивні. Запікайте свинячі відбивні при 200 градусах 20 хвилин.Крок 7. Відбивні виходять дуже ніжними всередині і мають апетитну хрустку скоринку зовні, подавайте їх з гарніром за своїм смаком.

Як запекти відбивні зі свинини з цибулею і майонезом?

Простий рецепт приготування соковитих відбивних зі свинини. У духовці, м’ясо виходить не таким жирним. Ріпчасту цибулю і майонез роблять відбивні ще більш ніжними і ароматними.

Час готування: 180

Час приготування: 30 хв

Порцій – 4

Склад:

  • Вирізка свиняча – 600 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1-2 шт.
  • Сир напівтвердий – 100 гр.
  • Сметана – 6-7 ст. л.
  • Приправа для мяса – 1 ч. л.
  • Соус томатний – 2 ст. л.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Перець чорний мелений – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину промийте, наріжте пластинками і відбийте кухонним молотком.

Крок 2. Відбивні перекладіть в миску, посипте їх сіллю і спеціями, додати томатний соус і добре перемішайте.

Крок 3. Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями, додати до м’яса, ще раз перемішайте. Залиште свинину маринуватися на 2 години в холодильнику.

Крок 4. Потім викладіть м’ясо у форму для запікання.

Крок 5. На відбивні розкладіть цибулю з маринаду і полийте сметаною.

Крок 6. Сир натріть на дрібній тертці, посипте їм заготовки.

Крок 7. Накрийте форму фольгою і запікайте свинину під шубою в духовці при 180 градусах 30 хвилин. Через 10-15 хвилин зніміть фольгу і запікайте м’ясо у відкритому вигляді, так ви отримаєте рум’яну скоринку.

Крок 8. Свинина виходить дуже м’якою, її можна подавати з гарніром з картоплі, рису або макаронів.

Відбивні зі свинини з помідорами, грибами і сиром

Відбивні зі свинини з помідорами, грибами і сиром – страва, яка однаково добре підходить для звичайного сімейного вечері і святкового застілля. Відбивні виглядають дуже красиво і яскраво, на столі вони привертають увагу, швидко з’їдаються і ніхто не проти попросити добавки.

Час готування: 80

Час приготування: 40 хв

Порцій – 8

Склад:

  • Вирізка свиняча – 800-1000 гр.
  • Печериці – 500 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Майонез – за смаком.
  • Сир – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Суміш перців мелена – за смаком.
  • Масло олію – для смаження.
  • Петрушка – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Свинину наріжте пластинками.

Крок 2. Шматки м’яса укрийте харчовою плівкою і відбийте, потім натріть сіллю і спеціями.

Крок 3. Кожну відбивну змастіть майонезом.

Крок 4. Печериці наріжте скибочками і обсмажте на рослинному маслі. Розкладіть гриби по м’ясу.

Крок 5. Помідор наріжте тонкими скибочками, викладіть їх на м’ясо.

Крок 6. Сир натріть на дрібній тертці. Посипте заготовки тертим сиром.

Крок 7. Деко застелити фольгою, викладіть на нього відбивні. Запікайте блюдо в духовці при 170 градусах 40-60 хвилин.Крок 8. Готові відбивні посипте рубаною петрушкою і подавайте до столу.