Відбивні зі свинини в духовці

Без м’ясних страв не обходиться практично жоден повноцінний прийом їжі. Свинину готувати не так вже й складно, вона м’яка і соковита. Особливо смачними виходять відбивні, спеціально для вашого смачного обіду або вечері ми зібрали 10 докладних рецептів цієї страви.

Відбивні зі свинини з сиром і помідорами в духовці

Соковиті відбивні зі свинини з помідорами і сиром – відмінне блюдо для званої вечері. Таке блюдо приверне увагу гостей і розігріє їх апетит. Готувати в духовці їх зовсім нескладно, по нашому докладному рецептом.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Свинина 1 кг
  • Майонез столовий молочний 100 мл
  • Помідор 3 шт.
  • Сіль за смаком
  • Сир 15 гр.
  • Спеції для свинини за смаком

Процес приготування:

  1. Відбивні зі свинини в духовці приготувати дуже просто. Свинину наріжте тонкими пластами і відбийте їх кухонним молотком.
  2. Деко застеліть пергаментом, розкладіть на ньому м’ясо, змастіть їх майонезом.
  3. Помідори наріжте часточками. Помідори розкладіть по отбивным, посоліть і приправте заготовки за смаком.
  4. Посипте свинину тертим сиром. Помістіть деко в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30-40 хвилин.
  5. Готові відбивні подавайте до столу з гарніром по своєму смаку.