Рулет зі свинини – 10 покрокових рецептів приготування з фото

Свинина – це настільки універсальний продукт, що готувати з нього можна практично все, використовуючи самі різні частини туші. Будь довгастий шматок м’яса, приправте спеціями, можна перетворити в соковитий і ароматний рулет, який ідеально підходить для подачі до святкового столу в якості головної страви або ж, як компонент м’ясної нарізки. Тонкі слайсы такого страви дуже добре поєднуються з чорним хлібом і хріном, завдяки чому чудово підходять для бутербродів.

М’ясний рулет зі свинячої рульки в духовці

Рулет, приготований зі свинячої рульки, це не тільки смачно і дуже ароматно, але що саме головне – корисно. Так як в таке блюдо не додаються ніякі шкідливі речовини, а в складі використовуються тільки натуральні інгредієнти.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Свиняча рулька 1 шт.
  • Спеції для свинини 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений ½ ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.

Процес приготування:

  1. Рулет зі свинини в духовці приготувати дуже просто. М’ясо ретельно промиваємо під струменем води і обсушуємо за допомогою паперових рушників.
  2. Обережно надрізаємо рульку вздовж і виймаємо кістка, намагаючись не пошкодити м’якоть.
  3. У глибокій тарілці змішуємо ваші улюблені спеції, сіль і перець.
  4. Старанно натираємо свинину приправами з усіх боків.
  5. Сіточку формувальну надягаємо на трубку відповідного діаметру.
  6. Свинину звертаємо в щільний рулет, підвертаючих краї всередину, і кладемо в трубу, туго натягуючи сітку.
  7. Загорнути м’ясо фольгою і випікаємо 60-90 хвилин при температурі 200 градусів.
  8. За закінчення часу акуратно знімаємо фольгу і підрум’янюємо м’ясо ще близько 10 хвилин.
  9. Готовий рулет повністю охолоджуємо (бажано прибрати на ніч у холодильник) і після, знімаємо формувальну сітку. Приємного апетиту!