Картопля з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Картопля з фаршем – це апетитне та ситне поєднання як для вашого сімейного обіду, так і для святкової вечері. Таку страву можна приготувати різними способами. Найкращі кулінарні варіанти шукайте у нашій перевіреній добірці з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями.

Запіканка з фаршем та картоплею в духовці

Запіканка з фаршем та картоплею в духовці – це смачна та ситна страва для вашого сімейного обіду або вечері. Таке апетитне частування дуже просто приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки.

Інгредієнти:

на – 6 порції

  • Картопля – 2 кг
  • Фарш м’ясний – ⅘ кг
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Яйце куряче – 5 шт.
  • Йогурт – 600 мл.
  • Сіль за смаком
  • Спеції та Приправи – за смаком
  • Зелень – за смаком

Процес приготування:

Як приготувати картоплю з фаршем? Очищаємо картоплю від шкірки та промиваємо її під водою.

Далі картоплю ріжемо тонкими колами.

М’ясний фарш вимішуємо із сіллю, спеціями та подрібненою цибулею. Викладаємо фарш рівним шаром у форму для випікання.

Закриваємо м’ясний шар картопляними колами.

Збиваємо яйце з йогуртом, сіллю, спеціями та зеленню.

Отриманою заливкою поливаємо запіканку. Відправляємо її в розігріту до 180 градусів на півтори години.

Запіканка з фаршем та картоплею в духовці готова. Поділіть на порції і подавайте до столу!