Картопля з фаршем – це апетитне та ситне поєднання як для вашого сімейного обіду, так і для святкової вечері. Таку страву можна приготувати різними способами. Найкращі кулінарні варіанти шукайте у нашій перевіреній добірці з десяти рецептів приготування з покроковими фотографіями.
Запіканка з фаршем та картоплею в духовці
Запіканка з фаршем та картоплею в духовці – це смачна та ситна страва для вашого сімейного обіду або вечері. Таке апетитне частування дуже просто приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями нашої добірки.
Інгредієнти:
на – 6 порції
- Картопля – 2 кг
- Фарш м’ясний – ⅘ кг
- Цибуля ріпчаста – 3 шт.
- Яйце куряче – 5 шт.
- Йогурт – 600 мл.
- Сіль за смаком
- Спеції та Приправи – за смаком
- Зелень – за смаком
Процес приготування:
Як приготувати картоплю з фаршем? Очищаємо картоплю від шкірки та промиваємо її під водою.
Далі картоплю ріжемо тонкими колами.
М’ясний фарш вимішуємо із сіллю, спеціями та подрібненою цибулею. Викладаємо фарш рівним шаром у форму для випікання.
Закриваємо м’ясний шар картопляними колами.
Збиваємо яйце з йогуртом, сіллю, спеціями та зеленню.
Отриманою заливкою поливаємо запіканку. Відправляємо її в розігріту до 180 градусів на півтори години.
Запіканка з фаршем та картоплею в духовці готова. Поділіть на порції і подавайте до столу!