Картопля з фаршем – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Запіканка з картоплі з фаршем та кабачками у духовці

Запіканка з картоплі з фаршем та кабачками в духовці виходить дуже смачна, ніжна та поживна. Її можна подавати до сімейного обіду, вечері або як оригінальний гарнір. Для приготування обов’язково беріть на замітку наш перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Час готування – 1 година 20 хвилин

Час приготування – 20 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт.
  • Кабачки — 2 шт.
  • Фарш м’ясний – 0,5 кг.
  • Помідор – 2 шт.
  • Сир твердий – 100 гр.
  • Часник – за смаком.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – на смак.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо кабачки та натираємо на великій тертці.

Крок 2. Також чинимо і з картоплею.

Крок 3. Кабачки з картоплею з’єднуємо в глибокій мисці, доповнюємо їх сіллю та спеціями. Перемішуємо, зайву вологу зливаємо.

Крок 4. Промиваємо помідори та нарізаємо їх кубиками.

Крок 5. Половину картоплі та кабачків викладаємо у форму для випікання.

Крок 6. Обсмажуємо фарш до зміни кольору та викладаємо його рівним шаром на овочі.

Крок 7. Але м’ясний фарш розкладаємо кубики помідорів.

Крок 8. Тепер викладаємо шар з кабачків, що залишилися з картоплею, після посипаємо все тертим сиром і відправляємо в розігріту до 180 ° духовку на 40-50 хвилин.

Крок 9. Запіканка з картоплі з фаршем та кабачками у духовці готова. Подавайте до столу!