Щука на сковороді – 8 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Щука на сковороді – це просте і смачне частування для вашого домашнього столу. Щоб готова риба вийшла хрусткою і рум’яною, використовуйте перевірену кулінарну збірку з восьми апетитних рецептів приготування з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Смажену щуку можна подавати до столу з чорним хлібом, овочами і вашими улюбленими гарнірами.

Смажена щука в борошні на сковороді

Смажена щука в борошні на сковороді виходить хрусткою і рум’яної. Апетитний продукт можна подавати як ситного перекусу або як гаряча страва до сімейного обіду. Для приготування риби використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної збірки.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Щука 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Борошно 2 ст. л.
  • Масло рослинне для смаження

Процес приготування:

  1. Очищаємо і промиваємо щуку.
  2. Нарізаємо її порційними шматочками рівної товщини.
  3. Кожен шматочок акуратно розрізаємо вздовж хребта. Солимо і залишаємо на 5 хвилин.
  4. Перекладаємо шматочки в тарілку з борошном.
  5. Добре обвалюємо заготовки в борошні.
  6. Викладаємо шматочки щуки, попередньо струсивши надлишок борошна, в сковороду, розігріту з рослинною олією.
  7. Обсмажуємо рибу з кожної сторони по 5-7 хвилин під кришкою. Після кришку прибираємо і даємо продукту трохи підсушитися протягом 5 хвилин.
  8. Смажена щука, у борошні на сковороді готова. Подавайте до столу і пригощайтеся!