Кесаділья – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Популярна і поживна кесаділья – це страва мексиканської кухні. Частування прийнято готувати на пшеничного або кукурудзяного тортильї з великою кількістю сиру всередині. Але це традиційний рецепт, сьогодні страву готують з різними начинками. Додають овочі, гриби, м’ясо або рибу. Спробуйте і ви!

Кесаділья з куркою в домашніх умовах

Популярний і ситний рецепт приготування кесадільї – з додаванням курки. Корисний і смачний продукт підійде для швидкого перекусу, сніданку або пікніка. Беріть на замітку.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Тортилья 4 шт.
  • Куряче філе 250 гр.
  • Сир Пармезан (або інший твердий сир) 100 гр.
  • Цибуля зелена 1 пучок
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Масло рослинне 30 мл

Процес приготування:

  1. Як приготувати кесаділью в домашніх умовах? Підготуємо необхідні продукти. Куряче філе заздалегідь розморожуємо, твердий сир натираємо на тертці.
  2. Далі м’ясо ріжемо на невеликі шматочки. Також чинимо і з зеленою цибулею.
  3. Смажимо курячі шматочки в олії. Доповнюємо їх цибулею, сіллю, спеціями за смаком і томатною пастою. Обсмажуємо протягом 5 хвилин.
  4. На половинки коржів викладаємо тертий сир і курячу обжарку.
  5. Закриваємо начинку другою половинкою коржі.
  6. Обсмажуємо заготовку з обох боків до легкого рум’янцю.
  7. Домашня кесаділья з куркою готова. Прикрашайте її зеленню за смаком і подавайте до столу.