Кесаділья – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Оригінальна і неймовірно смачна кесаділья з креветками

Оригінальну за смаком і швидку кесаділью в домашніх умовах можна приготувати з додаванням креветок. Поживна закуска підходить для яскравих сніданків. Подавайте її з овочами і ароматною зеленню.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 1

Інгредієнти:

  • Тортилья – 1 шт.
  • Креветки – 80 гр.
  • Помідори черрі – 50 гр.
  • Часник – 1 зубчик
  • Апельсин – 0,5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло оливкове – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Креветки промиваємо і очищаємо від панцира, після чого нарізаємо їх дрібними шматочками.

2. Обсмажуємо морепродукт в оливковій олії протягом 1-2 хвилин. Регулярно помішуємо.

3. Сюди ж викладаємо половинки чері, подрібнений часник, зелень, сіль і спеції. Додаємо апельсиновий сік і цедру. Розмішуємо і тушкуємо ще пару хвилин.

4. На половинку тортильї кладемо начинку з креветок. Закриваємо коржик і злегка підрум’янюємо.

5. Гаряча кесаділья з морепродуктів готова. Перед подачею її можна розрізати на дві частини.