Оригінальна і неймовірно смачна кесаділья з креветками
Оригінальну за смаком і швидку кесаділью в домашніх умовах можна приготувати з додаванням креветок. Поживна закуска підходить для яскравих сніданків. Подавайте її з овочами і ароматною зеленню.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 1
Інгредієнти:
- Тортилья – 1 шт.
- Креветки – 80 гр.
- Помідори черрі – 50 гр.
- Часник – 1 зубчик
- Апельсин – 0,5 шт.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло оливкове – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Креветки промиваємо і очищаємо від панцира, після чого нарізаємо їх дрібними шматочками.
2. Обсмажуємо морепродукт в оливковій олії протягом 1-2 хвилин. Регулярно помішуємо.
3. Сюди ж викладаємо половинки чері, подрібнений часник, зелень, сіль і спеції. Додаємо апельсиновий сік і цедру. Розмішуємо і тушкуємо ще пару хвилин.
4. На половинку тортильї кладемо начинку з креветок. Закриваємо коржик і злегка підрум’янюємо.
5. Гаряча кесаділья з морепродуктів готова. Перед подачею її можна розрізати на дві частини.