Овочеве рагу з куркою – 8 рецептів з покроковими фото

Як не є краще, дані рецепти припадуть в сезон свіжих овочів, достаток яких дозволить кожному вибрати що-небудь на свій смак і колір. А для ситості і аромату не нехтуйте додаванням курячого м’яса. Вибирайте улюблений для вас спосіб приготування і готуйте задоволення.

Овочеве рагу з куркою та картоплею в духовці

Духовка дозволяє рівномірно пропекти всі овочі і замариновані курячі стегенця, при цьому ви не залишите своїх друзів і близьких без ароматної золотистої скоринки, яка гарантує успіх і визнання страви за столом.

Інгредієнти на
4 порц.

  • Курка 500 гр.
  • Картопля 5 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Зелень за смаком
  • Паприка за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Спеції для м’яса, за смаком
  • Олія рослинна 25 мл

Процес приготування:

  1. Як приготувати смачне овочеве рагу з куркою? Так як основні інгредієнти в цьому рагу курка і картоплю, нарізаємо як можна більше очищеної картоплі.
  2. Потім довільно нарізаємо цибулю з морквою.
  3. Всі овочі перекладаємо в загальну миску, солимо, перчимо і добре перемішуємо.
  4. Займемося підготовкою м’яса. Після того, як курячі стегенця добре промили, додаємо в них сіль, перець і будь-які спеції для м’яса. Слідом вмішуємо пропущений через прес часник і все добре перемішуємо. Замариноване м’ясо залишаємо на протязі 30 хвилин.
  5. За цей час в підготовлений рукав для запікання викладаємо замариновані овочі з м’ясом.
  6. Закріплюємо рукав з двох кінців і перекладаємо на деко, який відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Випікаємо до повної готовності протягом 50-60 хвилин.
  7. За цей час перевіряємо готовність м’яса, воно має покритися приємною золотистою скоринкою.
  8. Готову страву подаємо в гарячому вигляді, розклавши по порціях, і присипаємо будь свіжою зеленню.

Бажаємо приємного апетиту!