Лангустини на мангалі – 4 рецепту приготування з покроковими фото

Лангустини на мангалі — це оригінальна ідея для пікніка з сім’єю або друзями. Морський продукт порадує своїм зовнішнім виглядом і неймовірним смаком. Приготуйте яскраве блюдо, яке нічим не поступиться ресторанної подачі. Беріть на замітку 4 покрокових кулінарних рецепту!

Як смачно приготувати лангустінов на решітці на мангалі?

Яскраві лангустини на багатті можна приготувати на решітці за 25 хвилин. Гаряча закуска на багатті послужить відмінним приводом зібрати разом друзів або рідних. Справляться навіть новачки в кулінарній справі!

Інгредієнти на
2 порц.

  • Лангустини 300 гр.
  • Лимон ½ шт.
  • Сіль морська за смаком
  • Спеції і Приправи за смаком
  • Лайм для подачі
  • Листовий салат для подачі

Процес приготування:

  1. Як приготувати лангустини на мангалі? Їх можна купити без панцира і голови. В іншому випадку – потрібно самостійно очистити продукт. Важливо видалити чорну смугу вздовж хребта.
  2. Підготовлений морепродукт викладаємо на тарілку і поливаємо його соком половинки лимона. Відразу ж додаємо за смаком спеції і морську сіль.
  3. На мангал з вугіллям кладемо решітку. По ній розподіляємо лангустини в спеціях. Готуємо близько 5 хвилин при сильному жарі багаття.
  4. Акуратно перевертаємо продукт. Готуємо з іншого боку ще стільки ж.
  5. Викладаємо готові лангустини на сервірувальну тарілку з листочками салату. Прикрашаємо блюдо часточками лайма і подаємо до столу. Приємного апетиту!