Овочеве рагу з куркою – 8 рецептів з покроковими фото

Смачне і ситне рагу з куркою, кабачками і картоплею на сковороді

Під час гасіння овочів, кабачки настільки ідентичні картоплі, що можуть стати фактично його заміною. Прісне і злегка суховатое страва з картоплі з м’ясом тут же стає ніжним і соковитим. Тому лише вам вирішувати, який з овочів буде переважати на вашій тарілці.

Час приготування: 90 хв

Час приготування:45-50 хв.

Порцій – 4-6.

Склад:

  • Курка – 400-500 гр.
  • Картопля – 400 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Помідор – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Масло рослинне – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготовлене філе курки обсмажуємо у великій кількості рослинного масла. Смажимо з обох сторін протягом 20 хвилин до утворення рум’яної скоринки.

2. Потім додаємо крупно нарізану картоплю і обсмажуємо його хвилин 10, періодично помішуючи.

3. Як тільки він став м’якшим і почав покриватися скоринкою, підсолимо вміст сковороди і знову добре перемішати.

4. До обсмаженої курки з картоплею додаємо подрібнену моркву, болгарський перець і томати.

5. У завершенні всипаємо скибочки кабачків і кільця цибулі. Також на цьому етапі солимо і все добре перемішуємо.

6. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо овочі протягом 10 хвилин.

7. За кілька хвилин до вимикання всипаємо чорний мелений перець і пропущений через прес часник.

8. Слідом додаємо подрібнену свіжу зелень. І залишаємо рагу під закритою кришкою протягом п’яти хвилин.

9. Подаємо овочі з м’ясом в гарячому вигляді.

Бажаємо приємного апетиту!