Смачне і ситне рагу з куркою, кабачками і картоплею на сковороді
Під час гасіння овочів, кабачки настільки ідентичні картоплі, що можуть стати фактично його заміною. Прісне і злегка суховатое страва з картоплі з м’ясом тут же стає ніжним і соковитим. Тому лише вам вирішувати, який з овочів буде переважати на вашій тарілці.
Час приготування: 90 хв
Час приготування:45-50 хв.
Порцій – 4-6.
Склад:
- Курка – 400-500 гр.
- Картопля – 400 гр.
- Морква – 1 шт.
- Помідор – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Перець болгарський – 1 шт.
- Часник – 3 зуб.
- Масло рослинне – для смаження.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Підготовлене філе курки обсмажуємо у великій кількості рослинного масла. Смажимо з обох сторін протягом 20 хвилин до утворення рум’яної скоринки.
2. Потім додаємо крупно нарізану картоплю і обсмажуємо його хвилин 10, періодично помішуючи.
3. Як тільки він став м’якшим і почав покриватися скоринкою, підсолимо вміст сковороди і знову добре перемішати.
4. До обсмаженої курки з картоплею додаємо подрібнену моркву, болгарський перець і томати.
5. У завершенні всипаємо скибочки кабачків і кільця цибулі. Також на цьому етапі солимо і все добре перемішуємо.
6. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо овочі протягом 10 хвилин.
7. За кілька хвилин до вимикання всипаємо чорний мелений перець і пропущений через прес часник.
8. Слідом додаємо подрібнену свіжу зелень. І залишаємо рагу під закритою кришкою протягом п’яти хвилин.
9. Подаємо овочі з м’ясом в гарячому вигляді.
Бажаємо приємного апетиту!