ПП дієтичне печиво – це ласощі, яке можна дозволити собі навіть при дотриманні дієти, навіть на ніч, і не турбуватися про показники на вагах з ранку. Така випічка готується виключно з корисних і натуральних компонентів, з мінімальною кількістю жирів, відповідно, і калорій. А адже іноді так хочеться чогось солодкого і смачного, та ще й виготовленого своїми руками. Побалуйте себе і зарядитесь позитивом на весь день від порції смачного і ароматного печива, виготовленого з усією любов’ю і турботою про себе і про своє тіло.
Вівсяне печиво в домашніх умовах
Вівсяне печиво в домашніх умовах – це швидко і дуже просто! Вашій увазі представляється рецепт смачного і корисного ласощі, яке вразить вас своїм яскравим смаком і насиченим ароматом. В якості добавок будуть використовуватися наступні компоненти: кориця, курага, яблука.
Інгредієнти на
14 шт.
- Пластівці вівсяні 200 гр.
- Яблука 170 гр.
- Курага 70 гр.
- Яйце куряче 1 шт. (С0)
- Мед 40 гр.
- Кориця 1 ч. л.
- Мускатний горіх ½ ч. л.
Процес приготування:
- Промиту курагу викладаємо в миску і заливаємо окропом, замочуємо на протязі тридцяти хвилин.
- За закінчення часу, воду зливаємо і витираємо сухофрукти паперовими рушниками.
- В чашу блендера висипаємо вівсянку і курагу, додаємо м’якоть яблук.
- Перебиваємо складові до однорідності.
- Суміш кладемо в глибоку ємність, вбиваємо велике яйце, слідом додаємо спеції і мед – ретельно перемішуємо.
- Змочуємо долоні у воді і формуем заготовки.
- Напівфабрикати викладаємо на силіконовий килимок або лист пекарської папери.
- Готуємо десерт при 180 градусах близько 20-25 хвилин.
- Ароматне печиво охолоджуємо і подаємо до столу з чашкою ароматного чаю. Приємного апетиту!
Дієтичне сирне печиво
Дієтичне сирне печиво – це неймовірно ніжна і повітряна текстура в поєднанні з приємним і в міру солодким смаком, який ідеально гармонує з натуральною кавою. Урізноманітніть свій ранковий раціон і посмакуйте корисним частуванням!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Сир м’який – 200 гр.
- Мука кукурудзяна – 60 гр.
- Борошно рисова – 60 гр.
- Яйце – 1 шт.
- Цукрозамінник – 2 гр.
- Розпушувач тіста – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. За допомогою кухонних ваг відміряємо потрібну кількість сухих інгредієнтів і сиру.
Крок 2. Занурювальним збиваємо блендером кисломолочний продукт з цукрозамінником і яйцем.
Крок 3. Всипаємо кукурудзяне борошно, розпушувач і ретельно розмішуємо віночком.
Крок 4. Слідом додаємо другий вид борошна і знову гарненько перемішуємо.
Крок 5. Готове тісто виходить досить тугим і в’язким.
Крок 6. Змоченими руками ліпимо кульки розміром з абрикос і викладаємо на пергамент на невеликій відстані один від одного. Запікаємо 15-20 хвилин при температурної позначки 180 градусів.
Крок 7. Десерт викладаємо на тарілку, даємо трохи часу охолонути і приступаємо до дегустації. Приємного апетиту!
ПП кокосове печиво
ПП кокосове печиво доведеться за смаком все любителям тропічних ароматів, перед якими дійсно неможливо встояти! Спечіть вишуканий корисний десерт, який не зашкодить ні вашому здоров’ю, ні вашій формі. Адже навіть на ПП необхідно себе радувати!
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Цукор-пісок кокосовий – 100 гр.
- Борошно кокосова – 110 гр.
- Молоко – 200 мл
- Сода – ½ ч. л.
- Ванілін – 1,5 гр.
Процес приготування:
Крок 1. На робочу поверхню викладаємо всі продукти за списком.
Крок 2. В тарілці зручною для змішування з’єднуємо яйця, молоко, цукровий пісок, борошно, ванілін і соду.
Крок 3. Формуем невеликі колобки.
Крок 4. Заготовки викладаємо на лист пергаменту і трохи притискаємо долонею або підставою склянки – випікаємо при 180 градусах (15-20 хвилин).
Крок 5. Охолоджуємо і подаємо. Приємного чаювання!
ПП печиво з рисового борошна
ПП печиво з рисового борошна – це шалено смачна солодощі, які можна вживати в їжу навіть на ніч і не боятися за свою фігуру і збільшення у вазі. До складу входять виключно натуральні і корисні інгредієнти, у разі, якщо ви повністю виключили цукор зі свого раціону, замініть його фруктозою або цукрозамінників.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 5-7.
Склад:
- Борошно рисова – 1 склянка
- Цукор-пісок/цукрозамінник – за смаком.
- Масло рослинне – 1/4 склянки
- Банани – 1 шт.
- Ізюм – 80 гр.
- Горіхи – 80 гр.
- Яблука – ½ шт.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для прискорення і власного зручності, викладаємо на стіл все необхідне.
Крок 2. В чаші блендера перебиваємо підсолоджувач, бананову м’якоть і будь-яке рослинне масло.
Крок 3. В окремій піалі об’єднуємо сухі складові: розпушувач, сіль і борошно.
Крок 4. Перемішуємо два складу і додаємо сухофрукти, половину яблука й горішки.
Крок 5. Ліпимо печиво бажаної форми і розміру, випікаємо протягом 15-20 хвилин при 180 градусах.
Крок 6. Ситний і корисний десерт повністю готовий до вживання – насолоджуємося. Приємного апетиту!
Печиво з вівсяних пластівців з бананом
Печиво з вівсяних пластівців з бананом являє собою просту, але в теж час дуже смачну і корисну випічку, яка припаде до смаку навіть тим, хто не дотримується правильного харчування. Стиглі банани чудово гармонують з вівсянкою і меленою корицею.
Час готування – 35 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4-6.
Склад:
- Пластівці вівсяні (довгої варіння) – 1 склянка
- Банани – 2 шт.
- Ядра волоського горіха – 1/3 склянки
- Сіль – 1 щіпка.
- Кориця мелена – на смак.
- Ванілін – 1 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Стиглі банани очистити від шкірки, розламуємо і викладаємо в миску, розминаємо в пюре за допомогою виделки.
Крок 2. Фруктове пюре перемішуємо з вівсянкою і залишаємо для набухання.
Крок 3. Паралельно волоські горіхи підсушуємо на сухій сковорідці.
Крок 4. І подрібнюємо ножем або подрібнюємо в кавомолці – вводимо в вівсяне тісто, також додаємо дрібку солі і корицю з ваніліном, добре розмішуємо.
Крок 5. Столовою ложкою викладаємо масу на килимок з силікону.
Крок 6. Готуємо при 175-180 градусів протягом 15-25 хвилин, час випікання залежить від товщини напівфабрикатів.
Крок 7. Печиво остуджуємо і приступаємо до трапези. Приємного апетиту!
Імбирне печиво без цукру
Імбирне печиво без цукру – це в міру солодка і неймовірно смачна випічка, яка заповнить все ваше житло насиченим і яскравим ароматом ще в процесі запікання. Імбир – це прекрасна добавка для корисної випічки, яка насичує десерт неймовірною пікантністю.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 5-10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Мед – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 50 мл
- Сода – 1 щіпка.
- Імбир мелений – 2 щіпки.
- Борошно – 90-110 гр.
Процес приготування:
Крок 1. У сотейник відправляємо мед і рослинне масло розтоплюємо і даємо трохи часу охолодитися.
Крок 2. Вбиваємо два курячих яйця.
Крок 3. Ретельно перемішуємо і додаємо соду.
Крок 4. Доповнюємо суміш меленим імбиром.
Крок 5. І вводимо борошно. Борошно ви можете використовувати абсолютно будь-яку: пшеничну, рисову, мигдальне, кукурудзяну.
Крок 6. Замішуємо гладке і однорідне тісто без грудочок.
Крок 7. Масу розгортаємо в пласт і вирізаємо печиво.
Крок 8. Заготовки поміщаємо на деко.
Крок 9. Випікаємо ласощі близько 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 10. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!
Вівсяне печиво з яблуками
Вівсяне печиво з яблуками – це смачне і легке частування, з приготуванням якого впорається навіть той, хто вперше переступив поріг кухні. В рецепті використовується лише чотири компоненти, які, швидше за все, є у кожного кулінара під рукою. Спечіть дане печиво, і ви повернетеся до цього рецепту ще не раз!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Пластівці вівсяні – 160 гр.
- Яблука – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор-пісок/підсолоджувач – за смаком.
- Кориця мелена – на смак.
Процес приготування:
Крок 1. Яблука очищаємо, вирізаємо плодоніжку і насінну коробочку, м’якоть натираємо на бурачной тертці.
Крок 2. Фруктову «стружку» змішуємо з яйцями, корицею, вівсянкою і за бажанням з підсолоджувачем.
Крок 3. «Тісто» наполягаємо протягом півгодини, щоб пластівці встигли набрякнути.
Крок 4. Через 30 хвилин ліпимо кульки і викладаємо на деко з пергаментом.
Крок 5. Кожну заготовку злегка придавлюємо.
Крок 6. Готуємо частування при 180 градусах близько 25-30 хвилин.
Крок 7. Приємного чаювання!
, Дієтичне, морквяне печиво
Дієтичне, морквяне печиво – це сукупність корисних речовин і неймовірного смаку, супроводжуваного тонким ненав’язливим ароматом. Такий десерт завжди виходить барвистим і яскравим, за рахунок використання соковитої моркви, а завдяки додаванню сиру, печиво в буквальному сенсі тане в роті!
Час готування – 25 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 7 шт.
Інгредієнти:
- Пластівці вівсяні – 9 ст. л.
- Морквина – 1 шт.
- Яйце – 1 шт.
- Сир м’який – 1 ст. л.
- Підсолоджувач – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. У глибоку чашу висипаємо вівсянку.
Крок 2. З морквини знімаємо шкірку і гарненько промиваємо під струменем води, подрібнюємо за допомогою терки з дрібними отворами.
Крок 3. З’єднуємо моркву з пластівцями, вбиваємо яйце.
Крок 4. Доповнюємо масу сиром і вимішуємо до однорідної консистенції.
Крок 5. Формуем печиво і викладаємо його на килимок для випічки або пергамент – випікаємо 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 6. Готуйте і отримуйте задоволення!
ПП печиво з мигдальної муки
ПП печиво з мигдальної муки готується лише з трьох компонентів і не включає в свій склад лютень і цукровий пісок. Виходячи з раніше сказаного, побалувати себе подібним частуванням можна зі спокійною душею, до того ж, приємний смак підніме вам настрій і зарядить енергією!
Час готування – 1 ч. 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Мигдаль смажений – 100 гр.
- Білки яєчні – 2 шт.
- Цукрозамінник – за смаком.
Для декору:
- Мигдаль смажений – 1 жменя.
Процес приготування:
Крок 1. 100 грам підсушених горіхів засипаємо в чашу блендера.
Крок 2. Перемелюємо до консистенції борошна.
Крок 3. В окремій ємності збиваємо білки до стійкої піни за допомогою міксера, підсипаємо цукрозамінник.
Крок 4. Об’єднуємо подрібнений мигдаль і білкову «піну».
Крок 5. Отриману масу покласти в кондитерський мішок і відсаджуємо напівфабрикати на деко, попередньо устеленный пергаментом.
Крок 6. Декоруємо заготовки цільними горіхами і прибираємо в духовку: печемо перші 5 хвилин при 150 градусах, після зменшуємо нагрівання до 100 і тушкуємо близько години.
Крок 7. Десерт остуджуємо і трапезуєм. Приємного апетиту!
ПП шоколадне печиво
ПП шоколадне печиво можна дозволити собі навіть при дотриманні дієти і не турбуватися про те, що на вагах бути змінені показники. В рецепті використовуються виключно корисні інгредієнти, які в розумних пропорціях не принесуть вам нічого крім гастрономічного задоволення!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 4.
Склад:
- Пластівці вівсяні – 200 гр.
- Какао-порошок – 2 ч. л.
- Яйце – 1 шт.
- Масло оливкове – 40 мл
- Розпушувач – ½ ч. л.
- Фруктоза – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Готуємо продукти за списком.
Крок 2. У ємності, зручною для вимішування, змішуємо яйця, масло, фруктозу, сіль і какао-порошок.
Крок 3. За допомогою блендера або кавомолки подрібнюємо вівсянку і пересипаємо сипку суміш в шоколадний склад – ретельно вимішуємо і наполягаємо близько 20 хвилин.
Крок 4. Деко вистилаємо листом пекарської папери і столовою ложкою викладаємо тісто на відстані один від одного.
Крок 5. Випікаємо частування при температурі 180 градусів протягом 15 хвилин.
Крок 6. Остуджуємо і знімаємо пробу. Готуйте і отримуйте задоволення!