ПП дієтичне печиво – 10 смачних рецептів

ПП печиво з мигдальної муки

ПП печиво з мигдальної муки готується лише з трьох компонентів і не включає в свій склад лютень і цукровий пісок. Виходячи з раніше сказаного, побалувати себе подібним частуванням можна зі спокійною душею, до того ж, приємний смак підніме вам настрій і зарядить енергією!

Час готування – 1 ч. 15 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 8.

Склад:

  • Мигдаль смажений – 100 гр.
  • Білки яєчні – 2 шт.
  • Цукрозамінник – за смаком.

Для декору:

  • Мигдаль смажений – 1 жменя.

Процес приготування:

Крок 1. 100 грам підсушених горіхів засипаємо в чашу блендера.

Крок 2. Перемелюємо до консистенції борошна.

Крок 3. В окремій ємності збиваємо білки до стійкої піни за допомогою міксера, підсипаємо цукрозамінник.

Крок 4. Об’єднуємо подрібнений мигдаль і білкову «піну».

Крок 5. Отриману масу покласти в кондитерський мішок і відсаджуємо напівфабрикати на деко, попередньо устеленный пергаментом.

Крок 6. Декоруємо заготовки цільними горіхами і прибираємо в духовку: печемо перші 5 хвилин при 150 градусах, після зменшуємо нагрівання до 100 і тушкуємо близько години.

Крок 7. Десерт остуджуємо і трапезуєм. Приємного апетиту!