ПП печиво з мигдальної муки
ПП печиво з мигдальної муки готується лише з трьох компонентів і не включає в свій склад лютень і цукровий пісок. Виходячи з раніше сказаного, побалувати себе подібним частуванням можна зі спокійною душею, до того ж, приємний смак підніме вам настрій і зарядить енергією!
Час готування – 1 ч. 15 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 8.
Склад:
- Мигдаль смажений – 100 гр.
- Білки яєчні – 2 шт.
- Цукрозамінник – за смаком.
Для декору:
- Мигдаль смажений – 1 жменя.
Процес приготування:
Крок 1. 100 грам підсушених горіхів засипаємо в чашу блендера.
Крок 2. Перемелюємо до консистенції борошна.
Крок 3. В окремій ємності збиваємо білки до стійкої піни за допомогою міксера, підсипаємо цукрозамінник.
Крок 4. Об’єднуємо подрібнений мигдаль і білкову «піну».
Крок 5. Отриману масу покласти в кондитерський мішок і відсаджуємо напівфабрикати на деко, попередньо устеленный пергаментом.
Крок 6. Декоруємо заготовки цільними горіхами і прибираємо в духовку: печемо перші 5 хвилин при 150 градусах, після зменшуємо нагрівання до 100 і тушкуємо близько години.
Крок 7. Десерт остуджуємо і трапезуєм. Приємного апетиту!