ПП дієтичне печиво – 10 смачних рецептів

Імбирне печиво без цукру

Імбирне печиво без цукру – це в міру солодка і неймовірно смачна випічка, яка заповнить все ваше житло насиченим і яскравим ароматом ще в процесі запікання. Імбир – це прекрасна добавка для корисної випічки, яка насичує десерт неймовірною пікантністю.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 5-10 хв.

Порції – 3.

Склад:

  • Яйця – 2 шт.
  • Мед – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Сода – 1 щіпка.
  • Імбир мелений – 2 щіпки.
  • Борошно – 90-110 гр.

Процес приготування:

Крок 1. У сотейник відправляємо мед і рослинне масло розтоплюємо і даємо трохи часу охолодитися.

Крок 2. Вбиваємо два курячих яйця.

Крок 3. Ретельно перемішуємо і додаємо соду.

Крок 4. Доповнюємо суміш меленим імбиром.

Крок 5. І вводимо борошно. Борошно ви можете використовувати абсолютно будь-яку: пшеничну, рисову, мигдальне, кукурудзяну.

Крок 6. Замішуємо гладке і однорідне тісто без грудочок.

Крок 7. Масу розгортаємо в пласт і вирізаємо печиво.

Крок 8. Заготовки поміщаємо на деко.

Крок 9. Випікаємо ласощі близько 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 10. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!