Імбирне печиво без цукру
Імбирне печиво без цукру – це в міру солодка і неймовірно смачна випічка, яка заповнить все ваше житло насиченим і яскравим ароматом ще в процесі запікання. Імбир – це прекрасна добавка для корисної випічки, яка насичує десерт неймовірною пікантністю.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 5-10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Яйця – 2 шт.
- Мед – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 50 мл
- Сода – 1 щіпка.
- Імбир мелений – 2 щіпки.
- Борошно – 90-110 гр.
Процес приготування:
Крок 1. У сотейник відправляємо мед і рослинне масло розтоплюємо і даємо трохи часу охолодитися.
Крок 2. Вбиваємо два курячих яйця.
Крок 3. Ретельно перемішуємо і додаємо соду.
Крок 4. Доповнюємо суміш меленим імбиром.
Крок 5. І вводимо борошно. Борошно ви можете використовувати абсолютно будь-яку: пшеничну, рисову, мигдальне, кукурудзяну.
Крок 6. Замішуємо гладке і однорідне тісто без грудочок.
Крок 7. Масу розгортаємо в пласт і вирізаємо печиво.
Крок 8. Заготовки поміщаємо на деко.
Крок 9. Випікаємо ласощі близько 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 10. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!