Вівсяне печиво з яблуками
Вівсяне печиво з яблуками – це смачне і легке частування, з приготуванням якого впорається навіть той, хто вперше переступив поріг кухні. В рецепті використовується лише чотири компоненти, які, швидше за все, є у кожного кулінара під рукою. Спечіть дане печиво, і ви повернетеся до цього рецепту ще не раз!
Час приготування – 60 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 3.
Склад:
- Пластівці вівсяні – 160 гр.
- Яблука – 2 шт.
- Яйця – 2 шт.
- Цукор-пісок/підсолоджувач – за смаком.
- Кориця мелена – на смак.
Процес приготування:
Крок 1. Яблука очищаємо, вирізаємо плодоніжку і насінну коробочку, м’якоть натираємо на бурачной тертці.
Крок 2. Фруктову «стружку» змішуємо з яйцями, корицею, вівсянкою і за бажанням з підсолоджувачем.
Крок 3. «Тісто» наполягаємо протягом півгодини, щоб пластівці встигли набрякнути.
Крок 4. Через 30 хвилин ліпимо кульки і викладаємо на деко з пергаментом.
Крок 5. Кожну заготовку злегка придавлюємо.
Крок 6. Готуємо частування при 180 градусах близько 25-30 хвилин.
Крок 7. Приємного чаювання!