Домашню піцу можна приготувати з різними начинками. Ми пропонуємо вам грибний варіант. Ароматний і поживний продукт відмінно поєднується з сиром, овочами, куркою або ковбасою. Спробуйте яскраву кулінарну збірку з 8-і покрокових рецептів з докладним описом процесу.
Домашня піца з грибами в духовці
Смачну домашню піцу з грибами нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений рецепт на тонкому хрусткому тесті. Порадуйте своїх рідних.
Інгредієнти на
8 порц.
- Печериці свіжі 300 гр.
- Сир 200 гр. напівтвердий
- Томатний соус 5 ст. л.
- Орегано 1 ч. л.
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Для тіста:
- Борошно 200 гр.
- Вода 125 мл
- Сухі дріжджі 5 гр.
- Сіль ½ ч. л.
- Олія оливкова 2 ст. л.
Процес приготування:
- Як приготувати піцу з грибами в домашніх умовах? Спочатку готуємо тісто. Дріжджі розмішуємо в трьох столових ложках теплої води. Залишаємо на 15 хвилин.
- У глибоку миску просіваємо борошно з сіллю. Робимо в ній невелике поглиблення. Вливаємо сюди дріжджову суміш і воду, що залишилася. Починаємо вимішувати.
- Тісто доповнюємо оливковою олією.
- Знову вимішуємо, закриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 1 годину в теплому місці.
- Через час тонко розкачуємо готове тісто і кладемо його на деко з пергаментом.
- В цей час натираємо сир і тонко нарізаємо печериці.
- Обмазуємо основу томатною пастою, посипаємо орегано. Тут розміщуємо гриби і сир. Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
- Готову грибну піцу збризкуємо оливковою олією, ділимо на порції і подаємо до столу.
Піца з грибами, сиром, помідорами та ковбасою
Апетитна домашня піца виходить з начинкою з грибів, ковбаси, помідорів і тягучого сиру. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його не складе труднощів.
Час готування: 1 година 35 хвилин
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Гриби шампіньйони – 200 гр.
- Сир напівтвердий – 200 гр.
- Помідори– 3 шт.
- Ковбаса – 200 гр.
- Паста томатна – 6 ст. л.
- Часник – 2 зубчики.
- Майоран сушений – 1 ст. л.
Для тіста:
- Борошно – 120 гр.
- Вода – 120 мл
- Дріжджі свіжі – 12 гр.
- Сіль – 0,5 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Масло оливкове – 1 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку займемося тестом. Розчиняємо в теплій воді дріжджі і цукор. Залишаємо суміш на 10 хвилин.
Крок 2. Просіваємо борошно з сіллю, доповнюємо продукт дріжджовий сумішшю і оливковою олією. Вимішуємо тісто і залишаємо його в теплому місці на 30-60 хвилин.
Крок 3. В цей час підготуємо інші інгредієнти. Тонко нарізаємо гриби, ковбасу і помідори, сир натираємо на тертці.
Крок 4. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо на деко. Обмазуємо томатною пастою. Посипаємо подрібненим часником і майораном. Зверху розкладаємо помідори, гриби, ковбасу і сир. Випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 5. Ароматна і соковита піца в домашніх умовах готова. Пробуйте!
Як спекти піцу з грибами і куркою в духовці?
Домашню піцу можна приготувати з начинкою з грибів та курки. Частування порадує поживними властивостями, насиченим смаком і ароматом. Подавайте його в якості перекусу.
Час готування: 1 година 10 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 3 склянки
- Молоко – 0,5 склянки
- Яйце – 2 шт.
- Сіль – 1 ч. л.
- Масло рослинне – 2 ст. л.
- Гриби – 300 гр.
- Філе куряче – 200 гр.
- Сир плавлений – 70 гр.
- Сметана – 4 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Просіваємо борошно в глибоку миску. Додаємо сюди сіль.
Крок 2. В іншу миску вливаємо тепле молоко.
Крок 3. Вливаємо сюди олію і розбиваємо курячі яйця.
Крок 4. Збиваємо рідину до однорідності.
Крок 5. Вливаємо молочну суміш в борошно. Починаємо вимішувати.
Крок 6. Замішуємо тісто і даємо йому відпочити 10 хвилин.
Крок 7. Далі продукт тонко розкочуємо.
Крок 8. Перекладаємо основу у форму для запікання.
Крок 9. Викладаємо на основу гриби. Можна використовувати мариновані. Якщо свіжі, то їх краще обсмажити.
Крок 10. Сюди ж кладемо шматочки заздалегідь відвареного курячого філе.
Крок 11. Поливаємо начинку сметаною.
Крок 12. Посипаємо тертим плавленим сиром.
Крок 13. Випікаємо блюдо 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Крок 14. Ситна піца з грибами і куркою готова. Діліть на порції і пригощайтеся.
Піца «Цезар» з грибами і шинкою в духовці
Яскраве блюдо для вашого домашнього столу – апетитна піца «Цезар». Приготувати її можна з грибами і шинкою. Спробуйте простий кулінарний рецепт і порадуйте своїх близьких.
Час приготування: 30 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Тісто для піци – 250 гр.
- Гриби печериці – 50 гр.
- Шинка – 100 гр.
- Сир Моцарелла – 100 гр.
- Яйце перепелине – 5 шт.
- Помідор – 0,5 шт.
- Лист салату – 2 шт.
- Масло оливкова – 30 мл
- Трави прованські – 0,5 ч. л.
Процес приготування:
Крок 1. Готове тісто розминаємо руками і розгортаємо в тонкий пласт.
Крок 2. Приготуємо соус. Для цього розмішуємо оливкова олія з прованськими травами. Обмазуємо заготівлею основу для піци.
Крок 3. На основу викладаємо тертий сир, тонко порізані гриби, шинку і помідори. Сюди ж розбиваємо перепелині яйця.
Крок 4. Випікаємо продукт 15 хвилин при температурі 200 градусів. В кінці готування доповнюємо частування розірваними листям салату.
Крок 5. Подавайте яскраву піцу «Цезар» до столу в теплому вигляді.
Простий і смачний рецепт піци з білими грибами
Смачні і ароматні білі гриби стануть чудовою начинкою для домашньої піци. Приготувати таку страву зовсім нескладно. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваш домашній стіл.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 8
Склад:
- дріжджове Тісто – 300 гр.
- Гриби білі – 50 гр.
- Філе куряче – 50 гр.
- Помідори – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир сулугуні – 50 гр.
- Сир твердий – за смаком.
- Сир напівтвердий – за смаком.
- Кетчуп – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Дріжджове тісто вимішуємо руками, розгортаємо в тонкий шар і кладемо на деко.
Крок 2. Білі гриби тонко нарізаємо. Цибуля розбираємо тонкими півкільцями. Обсмажуємо продукти в олії до золотистої скоринки.
Крок 3. Обмазуємо основу піци кетчупом, доповнюємо грибами з цибулею.
Крок 4. Далі викладаємо тонкі кола помідорів і заздалегідь відвареного курячого філе. Посипаємо спеціями.
Крок 5. Доповнюємо частування трьома видами сиру і випікаємо 15 хвилин при температурі 200-250 градусів.
Крок 6. Ароматна піца з білими грибами готова!
Дуже смачна піца на дріжджовому тесті з ковбасою і грибами
Смачна домашня піца виходить на дріжджовому тесті з начинкою з грибів та ковбаси.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
- Вода – 125 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Дріжджі сухі – 1,2 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Гриби печериці – 400 гр.
- Ковбаса – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 150 гр.
- Кріп – 20 гр.
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку приготуємо тісто. У теплій воді розмішуємо дріжджі і цукор. Залишаємо на 10 хвилин.
Крок 2. Просіяне борошно розмішуємо з сіллю і доповнюємо дріжджовий сумішшю.
Крок 3. Замішуємо тісто руками і доповнюємо рослинним маслом.
Крок 4. Вимішуємо ще близько 7 хвилин.
Крок 5. Залишаємо заготовку в теплому місці, поки вона не збільшиться в два рази.
Крок 6. В цей час готуємо начинку. Гриби обсмажуємо з цибулею. Трохи солимо.
Крок 7. Ковбасу ріжемо дрібними кубиками.
Крок 8. Сир пропускаємо через тертку.
Крок 9. Кетчуп з’єднуємо з майонезом і подрібненим кропом. Розмішуємо.
Крок 10. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо на деко.
Крок 11. Обмазуємо поверхню соусом і доповнюємо ковбасою.
Крок 12. Зверху кладемо гриби з цибулею.
Крок 13. Посипаємо начинку тертим сиром. Випікаємо 7 хвилин при температурі 250 градусів.
Крок 14. Апетитна домашня піца готова. Подавайте до столу!
Піца з грибами, солоними огірками і ковбасою в домашніх умовах
Соковита і яскрава домашня піца виходить з додаванням грибів, ковбаси і солоних огірків. Апетитне частування стане відмінним доповненням до вашого сімейного столу. Спробуйте!
Час приготування: 1 годину 20 хвилин
Час приготування: 20 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Гриби шампіньйони – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 50 гр.
- Ковбаса – 200 гр.
- Огірок солоний – 1 шт.
- Сир моцарелла – 150 гр.
- томатна Паста – 3 ст. л.
Для тіста:
- Борошно – 200 гр.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Сіль – 3 гр.
- Дріжджі сухі – 4 гр.
- Вода – 120 мл
Процес приготування:
Крок 1. Борошно просіваємо в глибоку миску. Робимо в ній воронку. Додаємо сюди дріжджі і сіль.
Крок 2. Далі доповнюємо воронку рослинним маслом і теплою водою. Вимішуємо тісто і залишаємо в теплому місці, поки воно не підніметься.
Крок 3. В цей час займемося начинкою. Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю.
Крок 4. У сковороді смажимо тонко порізані печериці, а після доповнюємо їх цибулею.
Крок 5. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо його в деко.
Крок 6. Обмазуємо основу томатною пастою.
Крок 7. Рівномірно розподіляємо порізану ковбасу. Сюди ж кладемо гриби з цибулею, тонкі кружечки солоного огірка.
Крок 8. Доповнюємо начинку шматочками моцарели. Випікаємо при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.
Крок 9. Смачна домашня піца готова, пробуйте!
Домашня піца з лісовими грибами
Ароматна домашня піца виходить з начинкою з лісових грибів. Таке частування обов’язково сподобається вашим рідним. Також просте у виконанні страва порадує яскравим смаком і поживністю.
Час приготування: 35 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 6 ст. л.
- Яйце – 7 шт.
- Сіль – за смаком.
- Майонез – 6 ст. л.
- Молоко – 1,2 склянки
- Гриби опеньки лісові – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Помідор – 300 гр.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку займемося тестом. У глибоку миску просіваємо борошно з сіллю.
Крок 2. Розбиваємо сюди чотири яйця і вливаємо майонез. Вимішуємо тісто до однорідності.
Крок 3. Підготуємо продукти для начинки. Гриби можна використовувати сушені або свіжі. Сушені гриби треба заздалегідь вимочити у воді.
Крок 4. Тісто викладаємо на деко.
Крок 5. На нього кладемо заздалегідь подрібнені й обсмажені лісові гриби з цибулею.
Крок 6. Сюди ж кладемо шматочки помідорів.
Крок 7. Заливаємо начинку збитими яйцями з молоком. Посипаємо меленим перцем і готуємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 8. Ситна піца в домашніх умовах готова. Пробуйте!