Піца з грибами – 8 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Домашню піцу можна приготувати з різними начинками. Ми пропонуємо вам грибний варіант. Ароматний і поживний продукт відмінно поєднується з сиром, овочами, куркою або ковбасою. Спробуйте яскраву кулінарну збірку з 8-і покрокових рецептів з докладним описом процесу.

Домашня піца з грибами в духовці

Смачну домашню піцу з грибами нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений рецепт на тонкому хрусткому тесті. Порадуйте своїх рідних.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Печериці свіжі 300 гр.
  • Сир 200 гр. напівтвердий
  • Томатний соус 5 ст. л.
  • Орегано 1 ч. л.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Для тіста:
  • Борошно 200 гр.
  • Вода 125 мл
  • Сухі дріжджі 5 гр.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Олія оливкова 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати піцу з грибами в домашніх умовах? Спочатку готуємо тісто. Дріжджі розмішуємо в трьох столових ложках теплої води. Залишаємо на 15 хвилин.
  2. У глибоку миску просіваємо борошно з сіллю. Робимо в ній невелике поглиблення. Вливаємо сюди дріжджову суміш і воду, що залишилася. Починаємо вимішувати.
  3. Тісто доповнюємо оливковою олією.
  4. Знову вимішуємо, закриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 1 годину в теплому місці.
  5. Через час тонко розкачуємо готове тісто і кладемо його на деко з пергаментом.
  6. В цей час натираємо сир і тонко нарізаємо печериці.
  7. Обмазуємо основу томатною пастою, посипаємо орегано. Тут розміщуємо гриби і сир. Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
  8. Готову грибну піцу збризкуємо оливковою олією, ділимо на порції і подаємо до столу.