Піца з грибами – 8 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Домашню піцу можна приготувати з різними начинками. Ми пропонуємо вам грибний варіант. Ароматний і поживний продукт відмінно поєднується з сиром, овочами, куркою або ковбасою. Спробуйте яскраву кулінарну збірку з 8-і покрокових рецептів з докладним описом процесу.

Домашня піца з грибами в духовці

Смачну домашню піцу з грибами нескладно приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений рецепт на тонкому хрусткому тесті. Порадуйте своїх рідних.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Печериці свіжі 300 гр.
  • Сир 200 гр. напівтвердий
  • Томатний соус 5 ст. л.
  • Орегано 1 ч. л.
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Для тіста:
  • Борошно 200 гр.
  • Вода 125 мл
  • Сухі дріжджі 5 гр.
  • Сіль ½ ч. л.
  • Олія оливкова 2 ст. л.

Процес приготування:

  1. Як приготувати піцу з грибами в домашніх умовах? Спочатку готуємо тісто. Дріжджі розмішуємо в трьох столових ложках теплої води. Залишаємо на 15 хвилин.
  2. У глибоку миску просіваємо борошно з сіллю. Робимо в ній невелике поглиблення. Вливаємо сюди дріжджову суміш і воду, що залишилася. Починаємо вимішувати.
  3. Тісто доповнюємо оливковою олією.
  4. Знову вимішуємо, закриваємо харчовою плівкою і залишаємо на 1 годину в теплому місці.
  5. Через час тонко розкачуємо готове тісто і кладемо його на деко з пергаментом.
  6. В цей час натираємо сир і тонко нарізаємо печериці.
  7. Обмазуємо основу томатною пастою, посипаємо орегано. Тут розміщуємо гриби і сир. Випікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
  8. Готову грибну піцу збризкуємо оливковою олією, ділимо на порції і подаємо до столу.

Піца з грибами, сиром, помідорами та ковбасою

Апетитна домашня піца виходить з начинкою з грибів, ковбаси, помідорів і тягучого сиру. Таке частування нікого не залишить байдужим, а приготувати його не складе труднощів.

Час готування: 1 година 35 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Гриби шампіньйони – 200 гр.
  • Сир напівтвердий – 200 гр.
  • Помідори– 3 шт.
  • Ковбаса – 200 гр.
  • Паста томатна – 6 ст. л.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Майоран сушений – 1 ст. л.

Для тіста:

  • Борошно – 120 гр.
  • Вода – 120 мл
  • Дріжджі свіжі – 12 гр.
  • Сіль – 0,5 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Масло оливкове – 1 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку займемося тестом. Розчиняємо в теплій воді дріжджі і цукор. Залишаємо суміш на 10 хвилин.

Крок 2. Просіваємо борошно з сіллю, доповнюємо продукт дріжджовий сумішшю і оливковою олією. Вимішуємо тісто і залишаємо його в теплому місці на 30-60 хвилин.

Крок 3. В цей час підготуємо інші інгредієнти. Тонко нарізаємо гриби, ковбасу і помідори, сир натираємо на тертці.

Крок 4. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо на деко. Обмазуємо томатною пастою. Посипаємо подрібненим часником і майораном. Зверху розкладаємо помідори, гриби, ковбасу і сир. Випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 5. Ароматна і соковита піца в домашніх умовах готова. Пробуйте!

Як спекти піцу з грибами і куркою в духовці?

Домашню піцу можна приготувати з начинкою з грибів та курки. Частування порадує поживними властивостями, насиченим смаком і ароматом. Подавайте його в якості перекусу.

Час готування: 1 година 10 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 3 склянки
  • Молоко – 0,5 склянки
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Масло рослинне – 2 ст. л.
  • Гриби – 300 гр.
  • Філе куряче – 200 гр.
  • Сир плавлений – 70 гр.
  • Сметана – 4 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Просіваємо борошно в глибоку миску. Додаємо сюди сіль.

Крок 2. В іншу миску вливаємо тепле молоко.

Крок 3. Вливаємо сюди олію і розбиваємо курячі яйця.

Крок 4. Збиваємо рідину до однорідності.

Крок 5. Вливаємо молочну суміш в борошно. Починаємо вимішувати.

Крок 6. Замішуємо тісто і даємо йому відпочити 10 хвилин.

Крок 7. Далі продукт тонко розкочуємо.

Крок 8. Перекладаємо основу у форму для запікання.

Крок 9. Викладаємо на основу гриби. Можна використовувати мариновані. Якщо свіжі, то їх краще обсмажити.

Крок 10. Сюди ж кладемо шматочки заздалегідь відвареного курячого філе.

Крок 11. Поливаємо начинку сметаною.

Крок 12. Посипаємо тертим плавленим сиром.

Крок 13. Випікаємо блюдо 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 14. Ситна піца з грибами і куркою готова. Діліть на порції і пригощайтеся.

Піца «Цезар» з грибами і шинкою в духовці

Яскраве блюдо для вашого домашнього столу – апетитна піца «Цезар». Приготувати її можна з грибами і шинкою. Спробуйте простий кулінарний рецепт і порадуйте своїх близьких.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Тісто для піци – 250 гр.
  • Гриби печериці – 50 гр.
  • Шинка – 100 гр.
  • Сир Моцарелла – 100 гр.
  • Яйце перепелине – 5 шт.
  • Помідор – 0,5 шт.
  • Лист салату – 2 шт.
  • Масло оливкова – 30 мл
  • Трави прованські – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Готове тісто розминаємо руками і розгортаємо в тонкий пласт.

Крок 2. Приготуємо соус. Для цього розмішуємо оливкова олія з прованськими травами. Обмазуємо заготівлею основу для піци.

Крок 3. На основу викладаємо тертий сир, тонко порізані гриби, шинку і помідори. Сюди ж розбиваємо перепелині яйця.

Крок 4. Випікаємо продукт 15 хвилин при температурі 200 градусів. В кінці готування доповнюємо частування розірваними листям салату.

Крок 5. Подавайте яскраву піцу «Цезар» до столу в теплому вигляді.

Простий і смачний рецепт піци з білими грибами

Смачні і ароматні білі гриби стануть чудовою начинкою для домашньої піци. Приготувати таку страву зовсім нескладно. Використовуйте кулінарну ідею, щоб урізноманітнити ваш домашній стіл.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 8

Склад:

  • дріжджове Тісто – 300 гр.
  • Гриби білі – 50 гр.
  • Філе куряче – 50 гр.
  • Помідори – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир сулугуні – 50 гр.
  • Сир твердий – за смаком.
  • Сир напівтвердий – за смаком.
  • Кетчуп – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Дріжджове тісто вимішуємо руками, розгортаємо в тонкий шар і кладемо на деко.

Крок 2. Білі гриби тонко нарізаємо. Цибуля розбираємо тонкими півкільцями. Обсмажуємо продукти в олії до золотистої скоринки.

Крок 3. Обмазуємо основу піци кетчупом, доповнюємо грибами з цибулею.

Крок 4. Далі викладаємо тонкі кола помідорів і заздалегідь відвареного курячого філе. Посипаємо спеціями.

Крок 5. Доповнюємо частування трьома видами сиру і випікаємо 15 хвилин при температурі 200-250 градусів.

Крок 6. Ароматна піца з білими грибами готова!

Дуже смачна піца на дріжджовому тесті з ковбасою і грибами

Смачна домашня піца виходить на дріжджовому тесті з начинкою з грибів та ковбаси.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Вода – 125 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Дріжджі сухі – 1,2 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Гриби печериці – 400 гр.
  • Ковбаса – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Кріп – 20 гр.
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо тісто. У теплій воді розмішуємо дріжджі і цукор. Залишаємо на 10 хвилин.

Крок 2. Просіяне борошно розмішуємо з сіллю і доповнюємо дріжджовий сумішшю.

Крок 3. Замішуємо тісто руками і доповнюємо рослинним маслом.

Крок 4. Вимішуємо ще близько 7 хвилин.

Крок 5. Залишаємо заготовку в теплому місці, поки вона не збільшиться в два рази.

Крок 6. В цей час готуємо начинку. Гриби обсмажуємо з цибулею. Трохи солимо.

Крок 7. Ковбасу ріжемо дрібними кубиками.

Крок 8. Сир пропускаємо через тертку.

Крок 9. Кетчуп з’єднуємо з майонезом і подрібненим кропом. Розмішуємо.

Крок 10. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо на деко.

Крок 11. Обмазуємо поверхню соусом і доповнюємо ковбасою.

Крок 12. Зверху кладемо гриби з цибулею.

Крок 13. Посипаємо начинку тертим сиром. Випікаємо 7 хвилин при температурі 250 градусів.

Крок 14. Апетитна домашня піца готова. Подавайте до столу!

Піца з грибами, солоними огірками і ковбасою в домашніх умовах

Соковита і яскрава домашня піца виходить з додаванням грибів, ковбаси і солоних огірків. Апетитне частування стане відмінним доповненням до вашого сімейного столу. Спробуйте!

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Гриби шампіньйони – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 50 гр.
  • Ковбаса – 200 гр.
  • Огірок солоний – 1 шт.
  • Сир моцарелла – 150 гр.
  • томатна Паста – 3 ст. л.

Для тіста:

  • Борошно – 200 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Сіль – 3 гр.
  • Дріжджі сухі – 4 гр.
  • Вода – 120 мл

Процес приготування:

Крок 1. Борошно просіваємо в глибоку миску. Робимо в ній воронку. Додаємо сюди дріжджі і сіль.

Крок 2. Далі доповнюємо воронку рослинним маслом і теплою водою. Вимішуємо тісто і залишаємо в теплому місці, поки воно не підніметься.

Крок 3. В цей час займемося начинкою. Тонкими півкільцями розбираємо ріпчасту цибулю.

Крок 4. У сковороді смажимо тонко порізані печериці, а після доповнюємо їх цибулею.

Крок 5. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо його в деко.

Крок 6. Обмазуємо основу томатною пастою.

Крок 7. Рівномірно розподіляємо порізану ковбасу. Сюди ж кладемо гриби з цибулею, тонкі кружечки солоного огірка.

Крок 8. Доповнюємо начинку шматочками моцарели. Випікаємо при температурі 200 градусів близько 20 хвилин.

Крок 9. Смачна домашня піца готова, пробуйте!

Домашня піца з лісовими грибами

Ароматна домашня піца виходить з начинкою з лісових грибів. Таке частування обов’язково сподобається вашим рідним. Також просте у виконанні страва порадує яскравим смаком і поживністю.

Час приготування: 35 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 6 ст. л.
  • Яйце – 7 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Майонез – 6 ст. л.
  • Молоко – 1,2 склянки
  • Гриби опеньки лісові – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідор – 300 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку займемося тестом. У глибоку миску просіваємо борошно з сіллю.

Крок 2. Розбиваємо сюди чотири яйця і вливаємо майонез. Вимішуємо тісто до однорідності.

Крок 3. Підготуємо продукти для начинки. Гриби можна використовувати сушені або свіжі. Сушені гриби треба заздалегідь вимочити у воді.

Крок 4. Тісто викладаємо на деко.

Крок 5. На нього кладемо заздалегідь подрібнені й обсмажені лісові гриби з цибулею.

Крок 6. Сюди ж кладемо шматочки помідорів.

Крок 7. Заливаємо начинку збитими яйцями з молоком. Посипаємо меленим перцем і готуємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Крок 8. Ситна піца в домашніх умовах готова. Пробуйте!