Торт без випічки пряників – 6 рецептів зі сметаною, згущеним молоком, бананом з покроковими фото

Торт з пряників – варіант швидкого приготування десерту до чаю без випічки. В рецепті поєдналися солодкість і кислинка, для прикраси ласощі часто використовують шоколад. Щоб поліпшити смак торта, до інгредієнтів також додають цукрову пудру.

Торт з пряників і сметани без випічки

Пряники для приготування торта краще вибирати шоколадні і більш м’які. Після просочення вони будуть виглядати як шоколадний бісквіт. Зазвичай в торт додають банани, які можна замінити іншими свіжими фруктами або ягодами.

Інгредієнти на
1 порц.

  • Пряники 600 гр.
  • Банан 2 шт.
  • Темний шоколад 100 гр.
  • Сметана 25% 700 гр.
  • Цукрова пудра 70 гр.

Процес приготування:

  1. Торт без випічки пряників готується швидко і просто. Викладаємо в чашу міксера сметану і всипаємо до неї цукрову пудру. Збиваємо інгредієнти разом не менше десяти хвилин.
  2. Якщо пряники великі, їх потрібно розрізати уздовж. Якщо маленькі, то можна залишити цілими.
  3. Банани спочатку слід промити проточною водою і насухо витерти рушником, а потім акуратно очистити від шкірки і нарізати скибочками невеликої товщини.
  4. Беремо шматочки пряника і по одному опускаємо їх у сметанний крем. Потім беремо велике блюдо з широким дном і викладаємо на нього пряники щільним шаром. Пустоти заповнюємо кремом.
  5. Поверх кожного шматочка пряника викладаємо по шматочку банана. Чергуючи шари, збираємо торт, який з вигляду нагадує гірку. Поливаємо зверху десерт залишилися кремом і залишаємо на годину.
  6. Ставимо торт в холодильник для просочення на 5 годин. Викладаємо в невелику каструльку 100 грамів шоколаду і розтоплюємо його будь-яким зручним способом. Поливаємо готовий торт шоколадом.

Приємного апетиту!

Пряниковий торт зі сметаною і бананом без випічки

Приготування пряничного торта з фруктами не займе багато часу. Всі інгредієнти потрібно просто нарізати кружечками, а потім викласти один на одного шарами в правильній послідовності.

Час готування – 3 ч. 45 хв.

Час приготування – 45 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Пряники – 500 гр.
  • Сметана 25% – 500 гр.
  • Цукор – 100 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Ківі – 2 шт.

Процес приготування:

Крок 1. Займемося пряниками. В залежності від виду розрізаємо їх навпіл уздовж, або нарізаємо кружечками завтовшки не більше двох сантиметрів. Ділимо порцію пряників на 4 частини.

Крок 2. Викладаємо на блюдо перший шар пряників. У глибокій мисці змішуємо сметану і цукор. Збиваємо інгредієнти за допомогою міксера до однорідності.

Крок 3. Поливаємо пряники кремом. Промиваємо банани і ківі проточною водою. Потім очищаємо обидва інгредієнта від шкірки. Нарізаємо кружальцями (товщиною не більше одного сантиметра).

Крок 4. На шар пряників, покритий сметаною, викладаємо банани. Поливаємо їх невеликою кількістю крему. Покриваємо крем другим шаром пряників. Поливаємо сметанною масою.

Крок 5. Викладаємо ківі. Поливаємо шар кремом. Повторюємо алгоритм викладення шарів, не забуваючи поливати їх кремом. Якщо після нарізки пряників залишилося достатню кількість крихти, посипаємо нею готовий торт. Відправляємо торт в холодильник на 3 години.

Приємного апетиту!

Простий і смачний торт з пряників зі згущеним молоком

Торт з пряників виходить дуже ніжним і смачним, якщо додати в нього згущене молоко. В якості основи для десерту можна вибрати будь-які пряники. Доповнюють торт горіхами або сухофруктами.

Час готування – 3 ч. 50 хв.

Час приготування – 50 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Пряники – 600 гр.
  • Молоко згущене – 350 гр.
  • Банан – 2 шт.
  • Горіхи волоські – 50 гр.
  • Шоколад – 50 гр.
  • Сметана – 600 гр.
  • цукрова Пудра – 50 гр.
  • Чорнослив – 50 гр.
  • Стружка кокосова – 30 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Розрізаємо пряники навпіл. Відкриваємо банку зі згущеним молоком і виливаємо його в глибоку миску. Туди ж викладаємо сметану і цукрову пудру. Перемішуємо інгредієнти.

Крок 2. Подрібнюємо сухофрукти – 50 грамів чорносливу. Позбавляємо від шкаралупи ядра волоських горіхів. Викладаємо їх на суху сковороду і обсмажуємо. Потім охолоджуємо і подрібнюємо.

Крок 3. Знімаємо шкірку з бананів і нарізаємо їх кружочкам в. Беремо дві тарілки – одну з глибоким дном, а іншу – з плоским. Дно глибокої тарілки застеляємо харчовою плівкою. Вмочаємо в кремі пряники (верхівки) і викладаємо їх поверх харчової плівки рівним шаром.

Крок 4. Посипаємо пряники подрібненими горіхами, чорносливом і кокосовою стружкою. Поливаємо шар кремом, а потім укладаємо банани. Продовжуємо формувати шари, поки не закінчаться продукти. Останніми укладаємо на торт нижні частини пряників.

Крок 5. Покриваємо шар кремом і накриваємо миску харчовою плівкою. Даємо торту просочитися 1 годину в умовах кімнатної температури і 2 години в холодильнику. Потім плівку потрібно зняти, а готовий торт перевернути на плоску тарілку.

Крок 6. Розтоплюємо шоколад на водяній бані і поливаємо їм торт. Посипаємо кокосовою стружкою.

Приємного апетиту!

Торт Панчо з пряників без випічки

Десерт підійде для звичайного сімейного чаювання так і для святкового столу. Крем для просочення торта зі сметани й цукру необов’язково збивати. Досить просто перемішати його ложкою, так як торт і без того буде дуже солодким.

Час готування – 10 год 35 хв.

Час приготування – 35 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • шоколадні Пряники – 600 гр.
  • Горіхи подрібнені – 50 гр.
  • Сметана – 800 мл
  • Банан – 3 шт.
  • Цукор – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Викладаємо необхідну кількість сметани в глибоку миску. Додаємо цукор і перемішуємо ложкою масу до того моменту, поки цукор не розчиниться.Крок 2. Розрізаємо кожен пряник на три частини в будь-якому положенні. Очищені від шкірки банани нарізаємо слайсами невеликої товщини.

Крок 3. Беремо велике плоске блюдо. Занурюємо шматочки пряників в сметанний крем і викладаємо на дно страви. Зазори в шарі можна заповнювати шматочками пряників, поливаємо шар кремом.

Крок 4. Наступним буде шар з бананів, змащений кремом. Потім його слід покрити горіхами і новою порцією крему. Повторюємо викладку шарів з пряників, бананів і горіхів.

Крок 5. Поливаємо торт залишками крему. Натираємо на тертці шоколад і посипаємо їм ласощі. Ставимо торт в холодильник на 10 годин.Приємного апетиту!

Торт з шоколадних пряників без випічки

Пряники для приготування торта потрібно нарізати уздовж з допомогою гострого ножа. Кілька пряників (2-3 штуки) необхідно покришити руками і залишити для посипання. Щоб отримати повітряний крем, збийте його міксером.

Час готування – 2 ч. 20 хв.

Час приготування – 20 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Пряники – 500 гр.
  • Сметана – 500 гр.
  • Цукор – 200 гр.
  • Цукор ванільний – 1 пакет.

Процес приготування:

Крок 1. Відкриваємо упаковку з пряниками і викладаємо ласощі на стіл. Розрізаємо пряники ножем уздовж.

Крок 2. Потім беремо глибоку тарілку і викладаємо в неї сметану. Всипаємо звичайний і ванільний цукор, беремо міксер і збиваємо масу до повітряного, пишного стану.

Крок 3. Укладаємо шар з пряників на плоску тарілку і густо змащуємо його сметанним кремом. Зазори між пряниками маскуємо з допомогою посипання.

Крок 4. Повторно викладаємо шар з пряників та крихти. Знову густо змащуємо його кремом. Загалом має вийти 3-4 пряникових коржа.

Крок 5. Змащуємо торт залишками крему. Намагаємося змащувати коржі досить великою кількістю сметанною маси, щоб торт краще просочився. Ставимо десерт в холодильник на 2 години. Готовий виріб посипаємо сухарями (за бажанням можна замінити її какао або подрібненими горіхами).

Приємного апетиту!

Дуже смачний торт з пряників і сиру без випічки

Торт з пряників виходить дуже смачним, ніжним і ситним завдяки додаванню в нього сиру і жирної сметани. Особливо цікавий цей рецепт буде ласунам і тим, хто любить створювати кулінарні шедеври.

Час готування – 12 ч. 25 хв.

Час приготування – 25 хв.

Кількість порцій – 1.

Склад:

  • Пряники – 500 гр.
  • Сметана 25% – 500 мл
  • Цукор – 1 склянка
  • Сир – 100 гр.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Ванілін – 1 щіпка.

Процес приготування:

Крок 1. Шоколадні пряники розрізаємо навпіл, щоб відокремити верхні і нижні половинки один від одного. Перекладаємо їх у будь-яку глибоку ємність.

Крок 2. У загальну ємність викладаємо сметану, сир, цукор і лимонний сік. Збиваємо інгредієнти міксером, щоб вийшла однорідна маса. Сметану краще вибирати більш жирну, щоб торт краще просочився.

Крок 3. Формуємо перший шар торта. Беремо глибоку ємність і застеляємо її дно харчовою плівкою. Мочаємо половинки пряників в крем і акуратно розкладаємо.

Крок 4. Заливаємо пряники густим шаром крему. Продовжуємо викладати шари і поливати кожен з них кремом, поки не закінчаться пряники. Потім заливаємо торт залишками крему.

Крок 5. Накриваємо торт кінцями плівки. Ставимо його в холодильник на 12 годин.

Крок 6. Відсуваємо краю плівки і перевертаємо миску з тортом. Ставимо на тарілку з плоским дном. Знімаємо миску і плівку. Торт готовий!

Приємного апетиту!