ПП печиво з рисового борошна
ПП печиво з рисового борошна – це шалено смачна солодощі, які можна вживати в їжу навіть на ніч і не боятися за свою фігуру і збільшення у вазі. До складу входять виключно натуральні і корисні інгредієнти, у разі, якщо ви повністю виключили цукор зі свого раціону, замініть його фруктозою або цукрозамінників.
Час приготування – 30 хв.
Час приготування – 10-15 хв.
Порції – 5-7.
Склад:
- Борошно рисова – 1 склянка
- Цукор-пісок/цукрозамінник – за смаком.
- Масло рослинне – 1/4 склянки
- Банани – 1 шт.
- Ізюм – 80 гр.
- Горіхи – 80 гр.
- Яблука – ½ шт.
- Розпушувач – 1 ч. л.
- Сіль – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Для прискорення і власного зручності, викладаємо на стіл все необхідне.
Крок 2. В чаші блендера перебиваємо підсолоджувач, бананову м’якоть і будь-яке рослинне масло.
Крок 3. В окремій піалі об’єднуємо сухі складові: розпушувач, сіль і борошно.
Крок 4. Перемішуємо два складу і додаємо сухофрукти, половину яблука й горішки.
Крок 5. Ліпимо печиво бажаної форми і розміру, випікаємо протягом 15-20 хвилин при 180 градусах.
Крок 6. Ситний і корисний десерт повністю готовий до вживання – насолоджуємося. Приємного апетиту!