ПП сирники із сиру – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Не багато знають, що дотримуючись правильного харчування, зовсім необов’язково відмовляти собі в улюблених стравах. Сирники не є винятком — злегка змінивши звичний для нас склад, можна швидко і легко приготувати легкий варіант, який не принесе шкоди вашій фігурі.

ПП сирні сирники без борошна на сковороді

Неймовірно повітряне, легке блюдо, ідеально підходить для сніданків або перекусів складається з найпростіших інгредієнтів: сиру, яєць, невеликого кількість цукрового піску, а головне – без єдиного грама муки!

Інгредієнти на
2 порц.

  • Для тіста:
  • Сир 5% 300 гр.
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Ванілін 10 гр.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Манна крупа 1 ст. л.
  • Родзинки 20 шт.
  • Манна крупа 4 ст. л. (для панірування)

Процес приготування:

  1. Як приготувати ПП сирники з сиру? У глибокій ємності змішуємо сир, манку, яйце. З допомогою виделки всі складові ретельно перетираємо і залишаємо на 10-15 хвилин для того, щоб крупа встигла набрякнути.
  2. Потім, додаємо в сирну масу цукровий пісок, ванілін, родзинки, знову все гарненько перемішуємо.
  3. Руки змочуємо водою і починаємо формувати невеликі «шайби» заввишки близько півтора сантиметра. Далі, кожну заготовку обвалюємо в манній крупі.
  4. Обсмажуємо сирники на рослинному або вершковому маслі до утворення апетитною скоринки.
  5. У гарячому вигляді подаємо до столу і за бажанням прикрашаємо свіжими ягодами і фруктами. Приємного апетиту!