паску на вершках – 6 найсмачніших рецептів з покроковими фото

паску на вершках — це всім відома випічка, яка вражає своїм вершковим смаком і насиченим приємним ароматом, перед яким неможливо встояти навіть при дотриманні дієти або ПП. І навіть якщо раніше ви ніколи не пробували готувати традиційний десерт до свята, то прочитавши докладні рецепти, у вас обов’язково все вийде, навіть з першого разу. Секрет успіху полягає в дотриманні рекомендацій і граммовок.

Смачну паску на вершках в духовці

Смачну паску на вершках в духовці готується дуже просто і швидко, тому з процесом впорається навіть той кулінар, який ніколи не працював з тестом. Так як у складі ніжних пасок входять тільки прості і доступні продукти, піч їх можна не тільки до свята.7ь

Інгредієнти на
2 шт.

  • Вершки 250 мл
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор-пісок 60 гр.
  • Масло вершкове 60 гр.
  • Свіжі дріжджі 30 гр.
  • Родзинки 50 гр.
  • Борошно 450 гр.

Процес приготування:

  1. Нагріваємо вершки до теплого стану, розчиняємо в них дріжджі.
  2. Підсипаємо столову ложку пшеничного борошна – заважаємо.
  3. Слідом в суміш відправляємо цукровий пісок і розтоплене вершкове масло.
  4. Також розбиваємо яйця і гарненько перемішуємо за допомогою віночка.
  5. Вводимо борошно і замішуємо руками м’яке тісто, миску з продуктом накриваємо льняною серветкою і ставимо в тепле приміщення на 60 хвилин.
  6. «Свіже» тісто з’єднуємо з сухофруктами і викладаємо у формочки.
  7. Переміщуємо напівфабрикати в духовку і готуємо протягом півгодини при 190 градусах.
  8. Готову випічку за бажанням прикрашаємо глазур’ю і посипкою.
  9. Чекаємо охолодження і знімаємо пробу. Приємного апетиту!