Торт Наполеон з готового листкового тіста – 8 рецептів приготування в домашніх умовах

Торт Наполеон з готового листкового тіста — це найбільш простий спосіб приготування знаменитого десерту в домашніх умовах. Наполеон дуже популярний і смачний торт, який часто готують для урочистостей. Якщо ви обмежені в часі, то можна скористатися готовим листковим тестом. Ми зібрали 10 рецептів Наполеона, які ви зможете повторити в домашніх умовах.

Класичний Наполеон з готового листкового тіста з заварним кремом

Вишуканий торт Наполеон з готового листкового тіста і заварного крему зможе приготувати кондитер будь-якого рівня. Просочення із заварного крему робить десерт легким і тане в роті.

Інгредієнти на
8 порц.

  • Тісто листкове бездріжджове 500 гр.
  • Молоко коров’яче 500 мл
  • Цукор-пісок 250 гр.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Масло вершкове 100 гр.
  • Борошно пшеничне 55 гр.
  • Ванілін за смаком

Процес приготування:

  1. Як приготувати торт Наполеон з готового листкового тіста в домашніх умовах? Підготуйте всі необхідні інгредієнти за списком. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м’яким.
  2. Деко застеліть пергаментом і викладіть на нього пласти листкового тіста. Запікайте їх у духовці при 180 градусах 20-25 хвилин.
  3. У каструлі змішайте яйця, цукор і ванілін.
  4. В яєчну масу введіть просіяне борошно, не припиняючи збивати.
  5. Далі влийте в каструлю молоко і перемішайте до однорідності.
  6. Поставте каструлю на слабкий вогонь і варіть крем до загустіння 15-17 хвилин, стежте за тим, щоб він не закипів.
  7. Заварний крем зніміть з вогню, накрийте його харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі до повного охолодження.
  8. У остиглий крем додайте розм’якшене вершкове масло, перемішайте до однорідності.
  9. Готові коржі розділіть на два шари. Акуратно зніміть крихту зверху.
  10. Зберіть торт. Викладайте коржі один на одного і змащуйте їх заварним кремом. Зверху посипте торт крихтою.
  11. Поставте торт в холодильник для просочення на кілька годин, потім його можна подавати до чаю.

Приємного апетиту!

Покроковий рецепт приготування Наполеона з дріжджового листкового тіста

Якщо ви не любите возитися з тестом, а на носі урочиста подія і без торта не обійтися. Вам знадобиться цей покроковий рецепт приготування смачного Наполеона з готового дріжджового листкового тіста.

Час готування: 7 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6-8.

Склад:

  • Тісто листкове дріжджове – 1 кг
  • Масло вершкове – 75 гр.
  • Яйця курячі – 6 шт.
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.
  • Молоко – 1 л
  • Цукор – 200 гр.
  • Борошно – 4 ст. л.

Процес приготування:

1. Розморозьте тісто повністю при кімнатній температурі. Розріжте тісто на пласти рівного розміру і викладіть на деко. Запікайте коржі в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.

2. Коржі розрізати на дві частини.

3. Викладіть В каструлю жовтки і цукор.

4. Міксером збийте жовтки і цукор до однорідного стану, потім влийте молоко кімнатної температури.

5. Далі всипте просіяне борошно і перемішайте масу до однорідного стану.

6. Каструлю поставте на слабкий вогонь і варіть крем до загустіння, але не кип’ятіть.

7. Як тільки на поверхні крему з’являться перші бульбашки, зніміть каструлю з вогню і продовжуйте заважати крем ще 5 хвилин. Потім додайте вершкове масло і ванільний цукор, перемішайте.

8. Трохи крему викладіть на блюдо, на якому буде зібрано торт. Це необхідно для того, щоб нижній корж просочився з усіх боків.

9. Складіть коржі один на одного і щедро промажте їх кремом. Також змастіть кремом боки і верхній шар торта.

10. При бажанні посипте торт крихтою з горіхів або печива. Залиште просочуватися торт при кімнатній температурі на 3 години. Потім оберніть його харчовою плівкою і приберіть в холодильник ще на 2-3 години. Торт готовий, можна знімати пробу.

Приємного апетиту!

Простий рецепт Наполеона з бездріжджового купленого тесту

Швидкий торт з бездріжджового тіста з прекрасним смаком і ніжною консистенцією. На день народження, новий рік або 8-е березня краще десерту, ніж Наполеон, не придумати.

Час готування: 6-8 годин.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 6-8.

Склад:

  • Тісто листкове бездріжджове – 1 кг
  • Масло вершкове – 250 гр.
  • Молоко – 500 мл
  • Жовтки – 4 шт.
  • Борошно – 1,5 ст. л.
  • Крохмаль – 1,5 ст. л.
  • Цукор – 160 гр.
  • Цукор ванільний – 10 гр.
  • Молоко згущене – 380 гр.
  • Лікер – 1,2 ст. л.

Процес приготування:

1. Яйця розділити на білки і жовтки, білки для крему не знадобляться, тому приберіть їх в холодильник. Збийте жовтки з звичайним і ванільним цукром до однорідного стану. Потім додайте просіяне борошно і крохмаль, добре перемішайте.

2. У каструлю влийте молоко і трохи підігрійте його. Потім у тепле молоко додайте яєчну масу і варіть крем на слабкому вогні до загусання. Крем зніміть з вогню і остудіть.

3. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно підтануло. У остиглий крем вмішайте вершкове масло і трохи лікеру. Потім додайте згущене молоко і перемішайте крем до однорідного стану.

4. Листкове тісто розділіть на кілька рівних частин. Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього тісто виделкою зробіть проколи по всьому тесту.

5. Запікайте коржі в духовці при 200 градусах 15-20 хвилин.

6. Готові коржі обріжте за відповідною прямокутній формі.

7. Коржі складіть один на одного і промажте кремом, як посипання для торта можна використовувати обрізки від коржів. Надішліть торт на кілька годин в холодильник. Листкове тісто дуже добре просочується і десерт виходить неймовірно ніжним.

Приємного апетиту!

Як приготувати смачний торт Наполеон з готового тіста зі згущеним молоком і маслом?

Торт Наполеон по цьому рецепту готується швидко, якщо не вважати час, який необхідно для просочення. Торт виходить ніжним і хрустким одночасно, все завдяки спеціальному крему і коржам з листкового тіста.

Час готування: 60 хв.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Тісто листкове бездріжджове – 800 гр.
  • Сметана – 200 мл
  • Цукор – 150 гр.
  • Молоко згущене – 250 мл
  • Масло вершкове – 200 гр.

Процес приготування:

1. Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього листкове тісто. На коржах зробіть проколи вилкою. Запікайте коржі при 190 градусах 15-20 хвилин.

2. Приготуйте крем для торта. У миску покладіть сметану і цукор. Міксером збийте ці інгредієнти в однорідну густу масу.

3. Окремо змішайте розм’якшене вершкове масло і згущене молоко.

4. Потім з’єднайте збиті ці дві маси.


5. Кожен корж розділіть на дві частини.

6. Коржі промажте кремом і складіть їх один на одного.

7. Боки і верх торта також промажте кремом, посипте торт крихтою. Наполеон можна подавати відразу ж або дати йому час на просочення.

Приємного апетиту!

Ледачий торт Наполеон з готового тіста – швидкий і легкий рецепт

У Наполеона дуже багато шанувальників. Не дивно, адже у нього чудовий в міру солодкий смак і дуже ніжна, тануча текстура. Такий десерт легко можна приготувати вдома, спробуйте цей рецепт і переконайтеся самі.

Час готування: 8-10 годин.

Час приготування: 50 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Тісто листкове бездріжджове – 1 кг
  • Молоко згущене – 400 мл
  • Масло вершкове – 200 гр.
  • Вершки 33 % – 250 мл

Процес приготування:

1. Розморозьте тісто повністю при кімнатній температурі, акуратно розріжте його на рівні квадратні частини.

2. Тісто розкачати, з допомогою тарілки виріжте круглі коржі.

3. Коржі запікайте в духовці при 200 градусах 15 хвилин до красивого рум’яного кольору.

4. За допомогою міксера збийте згущене молоко і розм’якшене вершкове масло. В окремому посуді збийте охолоджені вершки.

5. Потім акуратно змішайте збиті вершки з масляним кремом.

6. Коржі промажте кремом і складіть їх один на одного. Посипте Торт пісочної крихтою. Наполеон поставте в холодильник на 8-10 годин для просочення. Торт виходить дуже ніжним і смачним.

Приємного апетиту!

Дуже смачний Наполеон з листкового тіста зі згущеним молоком і сметаною

Готове листкове тісто відмінно підходить для приготування знаменитого торта Наполеон. Такий десерт стане прикрасою будь-якого святкового столу, ваші гості і сім’я будуть в захваті.

Час готування: 12 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Тісто листкове – 1 кг
  • Масло вершкове – 400 гр.
  • Сметана – 400 мл
  • Молоко згущене – 400 мл

Процес приготування:

1. Згущене молоко варіть на середньому вогні 1,5 години, потім злийте воду і дайте повністю охолонути. Готове тісто повністю розморозьте при кімнатній температурі.

2. Розріжте тісто на кілька рівних частин, розкладіть їх на деко і запікайте в духовці при 170 градусах.

3. За 20-25 хвилин в духовці тісто придбає красивий золотистий відтінок і трохи підніметься.

4. У мисці змішайте варене згущене молоко, розтоплене і охолоджене вершкове масло і сметану.

5. Можна приступати до складання торта. Коржі складіть один на одного, добре промажте їх кремом. При бажанні посипте пісочної крихтою.

6. Торт поставте в холодильник для просочення на 8-12 годин. Наполеон можна не тільки в свята подавати, але і радувати себе смачним десертом в будні дні.

Приємного апетиту!

Як приготувати торт Наполеон з купленого тесту з вареним згущеним молоком?

Наполеон – звучить грандіозно, а готується дуже просто. Цей рецепт стане у нагоді, якщо гості вже на порозі або раптово захотілося чогось вишуканого і смачного.

Час готування: 9 годин.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Тісто листкове – 500 гр.
  • Молоко згущене варене – 350 мл
  • Масло вершкове – 180 гр.
  • Горіхи волоські – 100 гр.

Процес приготування:

1. Тісто розморозьте. Розріжте тісто на коржі рівного розміру. Деко застеліть пергаментом, викладіть на нього тісто. Запікайте коржі при 180 градусах 25 хвилин.

2. У мисці змішайте розм’якшене вершкове масло і варену згущенку. У вас повинен вийде однорідний крем.

3. Готові коржі промажте отриманим кремом.

4. Коржі складіть один на одного. Зверху встановіть невеликий вантаж, щоб торт краще і швидше просочився. Залиште його в холодильнику на кілька годин.

5. Змастіть кремом верх і боки торта, посипте подрібненими волоськими горіхами і подавайте Наполеон на стіл до чаю.

Приємного апетиту!

Торт Наполеон з готового листкового тіста зі сметанним кремом

Багато господинь вважають за краще робити Наполеон за класичним рецептом з заварним кремом. Пропонуємо спробувати більш простий, але не менш смачний варіант цього десерту з ніжним сметанним кремом.

Час готування: 4-5 годин.

Час приготування: 60 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Тісто листкове – 500 гр.
  • Сметана – 400 мл
  • Цукор – 150 гр.
  • Загущувач для вершків – 25 гр.
  • Вафлі шоколадні – 150 гр.

Процес приготування:

1. Розріжте тісто на рівні за розміром частини. Розкладіть їх на деко і запікайте в духовці при 200 градусах 20-25 хвилин.

2. Змішайте сметану з цукром, потім додати загусник і збийте масу до кремоподібного стану.

3. Вафлі порубаєте ножем або розімніть руками в крихту.

4. Готові коржі розділіть на дві частини. кожен шар змастіть сметанним кремом.

5. Коржі складіть один на одного і посипте вафельною крихтою. Торт поставте в холодильник для просочення на 3-4 години, потім Наполеон можна подавати до чаю.

Приємного апетиту!