Суп з індички – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Домашні супи — це завжди смачно і дуже ситно. Крім цього, страва може бути й корисним. Приготуйте апетитний суп з індички, який точно не зашкодить фігурі. Використовуйте для цього підбірку з 10-і простих кулінарних рецептів з покроковим описом процесу і фотографіями.

Простий і смачний суп з індички з вермішеллю

Легкий, але при цьому живильний домашній супчик, виходить з м’яса індички і вермішелі. Таке блюдо чудово доповнить домашній обідній стіл і сподобається дітям.

Інгредієнти на
6 порц.

  • Індичка ½ кг
  • Вермішель 120 гр.
  • Картопля 4 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Вода 2 л
  • Сіль-2 ч. л.
  • Кріп 1 пучок

Процес приготування:

  1. Як зварити простий і смачний суп з індички? М’ясо птиці кладемо в каструлю, заливаємо її водою і відварюємо до готовності.
  2. З готового бульйону витягаємо птицю і даємо їй охолонути. Сюди ж відправляємо кубики очищеної картоплі.
  3. Слідом викладаємо моркву. Її також обробляємо кубиками.
  4. Остиглу індичку дрібно нарізаємо і викладаємо в загальну страву. Сюди ж кладемо вермішель. Варимо ще 5-7 хвилин.
  5. Апетитний і легкий суп з індичкою і вермішеллю готовий. Розливайте по тарілках, доповнюйте ароматним кропом і подавайте до столу.

Як зварити суп з фрикадельками з індички?

Смачний і корисний суп з фрикадельками люблять і дорослі, і діти. Його можна подавати до обіду разом з хлібом, Приготуйте блюдо з фрикадельками з м’яса індички. Так ви зробите частування менш жирним.

Час приготування: 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фарш з індички – 0,5 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Перець болгарський – 1 шт.
  • Томат – 2 шт.
  • Горошок зелений – 50 гр.
  • Корінь петрушки – за смаком.
  • Любисток – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. На дно каструлі викладаємо корінь петрушки, любисток і верхні листочки ріпчастої цибулі.

2. Заливаємо спеції водою і варимо до розм’якшення. Після виймаємо з бульйону.

3. В цей час підготуємо інші інгредієнти. Овочі та зелень промиваємо, очищаємо.

4. Дрібно нарізаємо картоплю, моркву, перець, помідори і зелень. Опускаємо їх у каструлю, додаємо зелений горошок.

5. Фарш з індички вимішуємо з яйцем, сіллю і меленим перцем.

6. З отриманої маси руками ліпимо невеликі акуратні кульки.

7. До відварених овочів додаємо лаврове листя.

8. Далі сюди акуратно опускаємо м’ясні кульки. Варимо страву до готовності. Ароматний суп з фрикадельками з індички готовий.

Покроковий рецепт приготування супу з індички з картоплею

Живильний домашній суп легко приготувати з картоплі і нежирної індички. Подавайте його до обіднього столу разом з хлібом, зеленню або сметаною. Порадуйте себе і близьких!

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Крило індички – 1 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Перець чорний горошок – 5 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Кріп – за смаком.

Процес приготування:

1. Крило індички заливаємо водою і варимо близько 30 хвилин.

2. Очищаємо овочі від шкірки. Дрібними кубиками нарізаємо картоплю, моркву і цибулю.

3. Відварне крило птаха виймаємо з бульйону і даємо йому охолонути. Далі відокремлюємо м’ясо від кістки.

4. У бульйон викладаємо картоплю і моркву.

5. Коли овочі розм’якнуть, доповнюємо блюдо цибулею, лавровими листками і горошинами перцю. Солимо за смаком.

6. Викладаємо м’ясо індички і варимо ще 20 хвилин.

7. В кінці готування додаємо подрібнений кріп.

8. Знімаємо каструлю з вогню. Суп розливаємо по тарілках і подаємо до столу!

Дієтичний суп з філе індички

Корисний і поживний суп виходить з філе індички. Домашнє блюдо вийде легким і не калорійним. Подавайте апетитне частування до обіду. Сподобається як дорослим, так і дітям.

Час приготування: 50 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Філе індички – 300 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Макарони – 2/3 склянки
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Вода – 2 л
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти. Овочі промиваємо і очищаємо, філе індички промиваємо під водою.

2. Далі філе розбираємо на порційні шматочки.

3. Перекладаємо м’ясо в каструлю з підсоленою водою. Сюди ж кладемо часник і одну цибулину. Вміст доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.

4. Картопля обробляємо на шматочки.

5. Решту подрібнюємо цибулину, моркву натираємо на тертці.

6. Обсмажуємо цибулю з морквою до м’якості.

7. У готовий бульйон опускаємо картоплю і варимо ще 10 хвилин.

8. Слідом викладаємо цибулю з морквою. Варимо до готовності картоплі.

9. Після опускаємо в каструлю макарони.

10. Через 10-15 хвилин додаємо мелений перець і подрібнену зелень.

11. Апетитний суп з індички готовий. Можна розливати по тарілках і подавати до столу.

Дуже смачний і наваристий суп з стегна індички

Смачний і наваристий суп з індички виходить із стегнової частини птиці. Соковиті м’ясні шматочки в поєднанні з овочами створюють неповторний смак і аромат. Беріть на замітку кулінарну ідею!

Час приготування: 2 години

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Стегно індички – 200 гр.
  • Картопля – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Моркву – 1/3 шт.
  • Вермішель – 50 гр.
  • Вода – 1,5 л
  • Сіль – за смаком.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Кріп – за смаком.

Процес приготування:

1. Промиваємо стегно індички і знімаємо з нього шкірку.

2. Поділяємо продукт на кілька частин.

3. Занурюємо м’ясо в каструлю з водою. Відварюємо до готовності.

4. В процесі солимо вміст і періодично знімаємо пінку.

5. Відварне м’ясо виймаємо з бульйону і даємо йому охолонути.

6. В цей час очищаємо і подрібнюємо цибулю.

7. Відправляємо його в бульйон.

8. Сюди ж кладемо моркву.

9. Варимо близько 10 хвилин.

10. Остигле м’ясо знімаємо з кістки і опускаємо його в каструлю.

11. Ще через 10 хвилин викладаємо кубики картоплі.

12. Опускаємо в заготовку макарони.

13. Варимо близько 10 хвилин.

14. Солимо суп по смаку.

15. Для аромату додаємо лавровий лист.

16. В кінці опускаємо подрібнений кріп.

17. Доводимо вміст до кипіння і прибираємо страву з вогню.

18. Апетитний домашній суп з стегна індички готовий.

Простий і смачний рецепт супу з гомілки індички

Ніжний суп з індички — відмінне рішення для вашого обіду. Спробуйте простий покроковий рецепт з гомілки птиці. Порадуйте себе і близьких смачним і корисним стравою.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Гомілку індички – 1 шт.
  • Картопля – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Томат – 3 шт.
  • Квасоля стручкова – 100 гр.
  • Спагетті – 100 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні продукти. Овочі заздалегідь очищаємо і промиваємо під водою.

2. Гомілка індички добре промиваємо під водою.

3. Занурюємо продукт в каструлю з підсоленою водою. Відварюємо до готовності м’яса.

4. В цей час займемося овочами. Дрібними кубиками нарізаємо моркву.

5. Також обробляємо і картоплю.

6. Подрібнюємо промиті помідори.

7. Відправляємо В бульйон картоплю, моркву і цілу цибулину. Гомілка витягуємо з каструлі.

8. Остуджуємо продукт і відокремлюємо м’ясо від кістки.

9. Коли картопля отварится, доповнюємо масу помідорами.

10. Промиваємо стручкову квасолю і кладемо її в суп.

11. Слідом відправляємо спагетті.

12. Варимо ще 10-15 хвилин. За смаком додаємо сіль.

13. Ароматний суп з гомілки індички готовий. Можна пробувати!

Як приготувати суп з шиї індички?

Цікавий смак супу з індички виходить з шийної частини. Готову страву приємно здивує і точно нікого не залишить байдужим. Оцініть простий покроковий рецепт для вашого столу.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Шия індички – 1 кг
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Перець болгарський сушений – 20 гр.
  • Крупа пшенична – 60 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. Промиваємо шию індички і кладемо її в каструлю.

2. Заливаємо продукт водою, солимо і ставимо на плиту.

3. Доповнюємо блюдо лавровими листками і варимо близько 40 хвилин.

4. В цей час додаємо пшеничну крупу.

5. Після готовності шийок, додаємо в каструлю порізану кубиками картоплю.

6. Окремо обсмажуємо цибулю з морквою і сушеним болгарським перцем.

7. Витягуємо шиї з страви, остуджуємо їх і акуратно відокремлюємо від кісток м’якоть.

8. Відправляємо в суп овочеву засмажку.

9. Слідом викладаємо подрібнену зелень.

10. Далі додаємо м’ясо.

11. Тримаємо страву на вогні ще близько 5-7 хвилин.

12. Регулюємо сіль за смаком.

13. Насичений і ароматний суп з шийок індички готовий. Пробуйте!

Смачний суп на бульйоні з кісток індички

Живильний домашній суп можна приготувати на кістках ніжною і нежирної індички. Частування вийде легким і ароматним. Подавайте до обіду, доповнивши чорним хлібом або зеленню.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 1 год

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Індичка на кістки (крильця) – 300 гр.
  • Томат – 3 шт.
  • Булгур – 50 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Сіль – 1,5 ст. л.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Вода – 3 л

Процес приготування:

1. Булгур заливаємо холодною водою і залишаємо набухати на 30 хвилин.

2. Вибираємо відповідні частини індички і промиваємо їх під водою.

3. Кладемо продукт в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту.

4. Очищаємо і ріжемо навпіл цибулю з морквою.

5. Підсолюємо бульйон, коли він скипить.

6. Сюди ж занурюємо овочі.

7. В цей час подрібнюємо часник.

8. Кубиками розбираємо помідори.

9. Обсмажуємо в олії спочатку шматочки часнику.

10. Потім сюди додаємо помідори. Тушкуємо близько 15 хвилин.

11. З готового бульйону витягаємо індичку і овочі.

12. З кісточок знімаємо трохи м’яса. Викладаємо в каструлю.

13. Також у воду опускаємо і булгур. Варимо 20 хвилин.

14. Очищаємо картоплю і ріжемо її невеликими кубиками.

15. Кладемо картоплю і варимо ще 15 хвилин.

16. Після закінчення цього часу приєднуємо піджарку з помідорів. Доповнюємо заготівлю лавровими листками і готуємо на слабкому вогні ще 20 хвилин.

17. Наваристий супчик на кістках індички готовий.

Як зварити суп гороховий з індичкою?

Апетитний гороховий суп можна приготувати на м’ясі індички. Так домашнє блюдо вийде більш легким і корисним. Порадуйте себе і близьких. Подавайте частування гарячим разом з хлібом за вашим смаком.

Час приготування: 1 годину 20 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Філе індички – 300 гр.
  • Горох колотий – 100 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Перець болгарський – 0,5 шт.
  • Петрушка – ¼ пучка.
  • Лист лавровий – 2 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Філе індички промиваємо під водою і нарізаємо невеликими шматочками. Занурюємо м’ясо в каструлю з водою. Солимо і ставимо на плиту, готуємо бульйон.

2. Промиваємо горох і після вимочуємо його у воді 30 хвилин. Потім зливаємо воду, ще раз промиваємо і додаємо в бульйон.

3. Очищаємо картоплю й нарізаємо його дрібними кубиками. Кладемо їх в каструлю, коли м’ясо індички буде повністю готове.

4. Подрібнюємо цибулю і моркву натираємо. Їх також відправляємо в суп.

5. Коли картопля розм’якшиться, доповнюємо блюдо подрібненим болгарським перцем, зеленню і лавровим листом. Додаємо мелений перець за смаком.

6. Через 5-10 хвилин суп буде повністю готовий. Розливайте його на порції і подавайте до столу.

Низькокалорійний овочевий суп з індичкою

Шукайте рецепт легкого і низькокалорійного страви до обіду? Приготуйте апетитний і ароматний суп з овочів і м’яса індички. Порадуйте себе яскравим частуванням, на яке ви витратите зовсім небагато часу.

Час готування: 1 год

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Індичка – 0,5 кг
  • Квасоля стручкова – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Помідори – 400 гр.
  • Цукіні – 300 гр.
  • Часник – 10 гр.
  • італійські Трави – 1 ч. л.
  • Зелень – 0,5 пучка.
  • Масло оливкове – 4 ст. л.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

1. М’ясо індички ріжемо невеликими шматками і обсмажуємо їх у каструлі з товстим дном на оливковій олії.

2. Через 10 хвилин викладаємо в каструлю дрібно порізану цибулю з морквою.

3. Тушкуємо заготівлю ще кілька хвилин. Розмішуємо в процесі.

4. Сюди ж відправляємо шматочки болгарського перцю, цукіні і стручкову квасолю.

5. Заливаємо продукти водою, кип’ятимо і варимо ще 30 хвилин.

6. Помідори бланшируем в окропі, знімаємо шкірку і нарізаємо дрібними шматочками, додаємо в суп. На цьому етапі слід посолити наш суп.

7. Через 10 хвилин посипаємо частування зеленню і італійськими травами. Знімаємо з вогню.

8. Яскравий домашній суп з овочів і індички готовий!