Рамен – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен – дуже поживна азіатське частування з яскравим насиченим смаком і ароматом. Готуйте його для обіду, вечері або яскравого перекусу. Кращі кулінарні рецепти для цього рамена в домашніх умовах ви знайдете в нашій збірці з перевірених покрокових рецептів з фотографіями. Обов’язково беріть на замітку і дивуйте близьких новинками меню.

Японський суп рамен в домашніх умовах

Японський суп рамен в домашніх умовах виходить неймовірно насиченим, ароматним і поживним. Якщо ви цінуєте страви азіатськими мотивами, то обов’язково спробуйте приготувати частування на нашу перевіреного рецепту. Готовий рамен можна подавати на обід або в якості перекусу.

Інгредієнти на
2 порц.

  • Свинина 200 гр.
  • Вода 600 мл
  • Часник 2 зуб.
  • Корінь імбиру 20 гр.
  • Цибуля зелена 20 гр.
  • Сіль ⅓ ст. л.
  • Соус соєвий 2 ст. л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор-пісок-1 ч. л.
  • Японська локшина 80 гр.
  • Вода 1 л. (для локшини)

Процес приготування:

  1. Підготуємо необхідні продукти за списком.
  2. Промиваємо свинину і нарізаємо її тонкою соломкою.
  3. Нарізаємо корінь імбиру, часник і зелений лук. Ріжемо продукти крупно.
  4. Кип’ятимо воду в каструлі. Опускаємо сюди свинину, імбир, часник, цибулю і сіль. Проварюємо протягом 20-25 хвилин.
  5. В окремій каструлі відварюємо локшину в підсоленій воді. Зазвичай локшина вариться за три хвилини.
  6. З бульйону витягаємо все вміст і викладаємо на тарілку.
  7. Шматочки свинини перекладаємо на сковороду. Додаємо соєвий соус і цукор.
  8. Обсмажуємо м’ясо близько двох хвилин.
  9. Відварюємо курячі яйця, остуджуємо, очищаємо їх і ділимо на половинки. Підготуємо шматочки зеленого лука.
  10. У глибокій мисці з’єднуємо м’ясо, макарони, цибулю і яйця. Заливаємо ароматним бульйоном.
  11. Японський суп Рамен в домашніх умовах готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!