Рамен по-корейськи
Рамен по-корейськи – це неймовірно смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва стане яскравим перекусом або повноцінним прийомом їжі. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею.
Час готування – 25 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Рамен – 1 пачка.
- Цибуля порей – 1 шт.
- Часник – 5 зубчиків.
- Яйце – 1 шт.
- Вода – 600 мл
- Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти зі списку. Часник відразу очищаємо від лушпиння і поділяємо на платівки.
Крок 2. Промиваємо і обсушуємо цибулю-порей. Ріжемо його невеликими брусочками.
Крок 3. У розігріту з маслом сковороду викладаємо овочі і обсмажуємо до м’якості і появи яскравого аромату.
Крок 4. Заливаємо заготівлю водою і доповнюємо червоним меленим перцем.
Крок 5. Доводимо до кипіння, викладаємо сюди рамен і варимо його близько 4 хвилин.
Крок 6. В кінці готування розбиваємо вміст сире яйце. Вимішуємо і прибираємо з вогню.
Крок 7. Апетитний і ароматний рамен по-корейськи готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!