Рамен – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Рамен по-корейськи

Рамен по-корейськи – це неймовірно смачне і оригінальне частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва стане яскравим перекусом або повноцінним прийомом їжі. Обов’язково беріть на замітку нашу перевірену кулінарну ідею.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Рамен – 1 пачка.
  • Цибуля порей – 1 шт.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Яйце – 1 шт.
  • Вода – 600 мл
  • Перець червоний мелений – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо потрібні інгредієнти зі списку. Часник відразу очищаємо від лушпиння і поділяємо на платівки.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо цибулю-порей. Ріжемо його невеликими брусочками.

Крок 3. У розігріту з маслом сковороду викладаємо овочі і обсмажуємо до м’якості і появи яскравого аромату.

Крок 4. Заливаємо заготівлю водою і доповнюємо червоним меленим перцем.

Крок 5. Доводимо до кипіння, викладаємо сюди рамен і варимо його близько 4 хвилин.

Крок 6. В кінці готування розбиваємо вміст сире яйце. Вимішуємо і прибираємо з вогню.

Крок 7. Апетитний і ароматний рамен по-корейськи готовий. Розкладайте по порційних тарілках і подавайте до столу!